Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    06. Veljača 2015. 09:55

Hvala Ljubav, da nekad zna biti baš obilno.
    I eto baš kad sam rekla da nemam gotovo nikakvih simptoma sad mi je uzasno zlo, samo cekam kad cu povraćati, gladna sam ali od svega mi se dize, sve mi baš jako jako smrdi, pojela sam jednu bananu i pijem mineralnu, to mi pase, nadam se da ce se smiriti..

Ja to mogu, ja to hoću....

kosee
    06. Veljača 2015. 10:09

I kod mene iscjedak.

Mislim da je kana ok za bojanje u trudnoći, ali ona se kao ne bi smjela stavljati na već bojanu kosu pa mi je zbog toga otpala iako još uvijek guglam.

NMareN, meni kad je loše paše pojesti nešto (pecivo, ili tost ili tako nešto) i isto pijem tekućine. Ako mi se uz to vrti, onda uzmem i neki slatki bombon ili tako nešto. U svakom slučaju, koliko god ti se ne jede, pojedi nešto, velike su šanse da će mučnina proći.

renata6
    06. Veljača 2015. 10:25

NMareN i Kosee znate li što je s Tenom, jel se kojoj od vas javila?

kosee
    06. Veljača 2015. 10:35

Ne, svaki dan prvo provjerim je li se pojavila na Klokanici, ali ništa.. A nemam nikakve njene podatke. Nadam se zaista da je sve u redu

NMareN
    06. Veljača 2015. 10:49

Baš me rastuzuje to s Tenom, kad bi barem nekako mogle doci do nje, ona je i napravila temu jesenske bebe, nadam se da su dobro,
    Kosse inace mi je pasao tost,možda malo maslaca,ali sad ni to,ništa, pojela sam jednu bananu i to mi je ajde bilo ok, malo bolje mi sada ali još nisam onak baš super

Ja to mogu, ja to hoću....

renata6
    06. Veljača 2015. 10:51

Ja isto svratim da vidim jel se javila ali ne vidim nigdje njezine postove, stvarno se nadam da je sve u redu!

kosee
    06. Veljača 2015. 10:58

Nadam se da će se uskoro javiti..

NMareN, mogu ti reći da meni jako rijetko paše neka hrana, a posebno ujutro kad mi je mučno. Ali sam primijetila da trebam jesti bez obzira na to i da neću povratiti iako mi se čini da će mi se dignuti želudac ako u nešto zagrizem. Najčešće kad počnem jesti, onda mi postane bolje, samo nastojim odabrati nešto neutralno i jedem dosta polako.
    Vidjet ćeš i sama kroz par dana kad ustanoviš što tebi najbolje odgovara i što ti pomaže. Ja sam se na trenutni stupanj mučnina već naviknula i znam kako se boriti protiv njega, sad se samo nadam da se neće pogoršati.

nenana
    06. Veljača 2015. 11:42

Kod mene također iscjedak, dobila sam GyinoDaktarin..rekao mi je svaki drugi dan jednu, a ja od straha svaka treci..nadam se da bude sve ok..kažu da je iscjedak normalan kroz cijelu trudnoću, damo treba paziti na boju..

Da li koja od vas ima iskustva s bolovima? Naime od jučer me pika i žari u području desnog jajnika, kao kod ovulacije, nije jako ali osjetim pa je panika..ima li tko iskustva!?

lollipop
    06. Veljača 2015. 12:02

nenana...mane isto tako stalno nesto bolucka kao da ovuliram ili kao da cu dobiti...na hitnoj mi je doktor rekao da ako nije bol jaka, jaka kao npr  da ne mozes ustati ili ako krvarenje nije kao najobilnija mjesecnica da je to sve ok i normalno...da se to dole sve nesto rasteze i raste i beba se smjesta i to je sve ok 
    i meni se cini da cemo ti i ja biti cimerke 
    joj meni zao bas sto vi cure imate mucnine i ne mozete papati ja sam se jutros probudila gladna kao vuk...smazala sam pola toplog hrskavog francuza s abc sirom i parizerom s povrcem...užas  do ručka jedem samo voće..a i nakon ručka

nego evo ja intenzivno razmisljam o porodu u vodi i bas sam sad citala super clanak mislim da je to najbolji izbor  bila sasm zainteresirana za stolčić dok mi kolegica nije rekla ni slučajno...kaze da je jako nestabilan i da ih je molila da ju vrate na kobilu roditi a nakon iskustva sa stolicem imala je problema sa inkontinencijom jer je kod tiskanja krive mišiće tiskala 

nenana
    06. Veljača 2015. 12:56

Mislim da sam čitala da je porod u vodi jedino moguć u Rijeci, ZG nema te opcije, ili se varam?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.