Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubav2
    05. Veljača 2015. 10:24

A sve je moguće.. mučnine se zovu jutarnje, al ja sve koje znam povraćaju popodne ili navečer :D eto ti imaš noćne :D noćna ptica :)

ja sam se danas uhvatila horoskopa hahah.. djevica moja mala

mitakc02
    05. Veljača 2015. 10:28

a hvala cure na utjehi..od 6 sam budna, i nisam baš spavala dobro..totalno sam u krizi sad s tim problemima..idem popodne do gin...pa ću čut

mitakc02

kosee
    05. Veljača 2015. 10:33

Pregled je 11.02.

Ja baš imam jutarnje, ujutro mi je grozno, a onda kad nešto pojedem i popijem dosta tekućine onda mi se smiri i ostatak dana je uglavnom ok. Osim što budem umorna i što moram redovito jesti.
    Povraćala još nisam, iako je jutros malo falilo.

nenana
    05. Veljača 2015. 11:12

lollipop mi ćemo još na isti dan u rađaonu

nenana
    05. Veljača 2015. 11:15

Curama koje se muče s mučninama šaljem pozitivne vibre ..meni se zapravo ujutro vrti dok kvalitetno ne pojedem i ne popijem hrpu vode i jednu malu kavu..onda je cijeli dan odličan..ali tako mi je oduvijek bilo..vjerojatno zbog niskog tlaka..koji je "normalno" 90/60

kneginja
    05. Veljača 2015. 16:14

evo šta mene zanima...dvojim vec danima...al danas sam ipak napravila. depilaciju usnice. sad ćete reć da sam luda jer ovo pišem...ali stvarno me je bilo uzasno strah jel se to moze radit u ovoj ranoj fazi trudnoće....nema foruma koje nisam pročitala...čak i strane...i nigi nisam nasla da je stetno. Pa fino skinula brčine :)  Nisam mogla vipe trpit...nema toga puno al nisam navikla. Dal vi depilirate sta dok ste trudne? I da,,zanima me bojenje kose....nema dokaza da steti...koristi sigurno nema. A to me je baš baš strah...msilimda su do drugog tromjesječja godat sa veeeeelikim izrastom 

Sanjarica
    05. Veljača 2015. 17:41

Poz curke... vidim da se sve "borimo" s istim problemima...  prsa me bole da je to za nevjerovat, mucnine me prate skoro pa cijeli dan iako ne povracam svaki put...  a umor da ne spominjem...koliko god da spavam nije mi dosta... pa na poslu jedva izdrzim smjenu...hehehe...  
    Vidim da je kneginja pitala za farbanje kose...i mene zanima?? Inace imam plave pramenove i vec sam za ponovno farbanje...pa sad neznam bas? Malo me strah s tim se zafrkavat jer uglavnom cujem da nije bas pozeljno farbanje u trudnoci al mi se neda ni setat sa ogromnim izrastom...haha... 
    Ugodan dan curke.. 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

StellaMaris
    05. Veljača 2015. 17:59

Cure svako malo vas škicnem da vidim jeste li sve dobro, posebno Tena, ne javlja se već skoro tjedan...nadam se da je razlog tehničke prirode. Pozdrav svima od 

<3 2/2013 <3

Pupa5
    05. Veljača 2015. 18:00

Cure ja vam upravo za 10 min idem na pramenove :) Čitala sam da se pramenovi mogu, sve dok ne dotičemo korijen kose. Dakle farba ne, pramenovi da - što mi i ima smisla, jer pramenovima bojite (tj izvlačite pigment ako idete u plavo) "mrtvi" dio kose i to nema šans da ima ikakvog utjecaja....

kneginja
    05. Veljača 2015. 18:24

da i ja znam da se pramenovi mogu jer ne idu direktno od kože...mislimda čak ni bojanje u tamnije bolje nije frka koliko (moje) bojanje u plavo.....bas bi volila da mi se javi netko s iskustvom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.