Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silvia3
    24. Ožujak 2015. 15:21

Lollipop baš mi je žao da ti je bilo tako traumaticno iskustvo. Drži se i ako vidiš da te to muči odi privatno po jos jedno mišljenje čisto da budeš na miru.ako ti i ljubav imate istu ginekologicu onda mi je sve jasno jer sam za nju čula da je baš drska i gruba..šaljem ti pozitivne vibrice

kosee
    24. Ožujak 2015. 15:55

Lollipop, žao mi je što ti nije bilo lijepo na pregledu. Za kile i ostalo nemoj ni razmišljati, a bebica je u redu jer bi i ovakva bezosjećajna doktorica dignula frku da nije, nemoj brinuti. Ti mazi svoj trbuščić i odmaraj, a svi drugi neka maze i paze tebe dok miruješ.

Cure, samo hrabro i pozitivno

Fluffy2
    24. Ožujak 2015. 16:42

lollipop bas mi je zao sto je tako ispalo.. Ja isto preporucujem privatan pregled da se malo smiris. Kad ja odem na pregled kod svoga toliko me oraspolozi i toliko je pozitivan da se onda smijem sama sebi zasto sam toliko zabrinuta.
    Nije da tepa mazi i pazi nego je iskren, temeljit i brz a toliko profesionalan da mi ne bude zao ni kune. I dobila sam bolovanje bez problema.

Silvia dok si zdrava ne brini zbog kila. 

Evo ja bas sretna mucnine se smanjile i povracanje prestalo. Mislim da sad nastupa debljanje 

Od kojeg tjedna se ne radi vaginalni ultrazvuk? Prosli put mi je vec bio grozan osjecaj 2 dana nakon pregleda.

Fluffy

Silvia3
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

Fluffy ma ne brinem se ja zbog kila nego hocu li za koji mjesec moci hodat jer imam slabe kukove i kičmu. Bojim se da neću moci nositi te kile..ako mi bude ovo potrajalo cu otići privatno da mi barem olakšaju. 

Fluffy2
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

Silvia

Fluffy ma ne brinem se ja zbog kila nego hocu li za koji mjesec moci hodat jer imam slabe kukove i kičmu. Bojim se da neću moci nositi te kile..ako mi bude ovo potrajalo cu otići privatno da mi barem olakšaju. 

A pokusaj samo setat ako mozes par puta dnevno po 15 min da se ne opuste bas skroz misici jer ce onda bit problem nosit svu tezinu.
    Ja sam sad s treninga i bas me zateze stomak od vjezbi za leđa. I osjecam veliki pritisak i nekad mi se cini da cu se upiskit u gace. Mislim da cu se ostavit vjezbanja na svoju ruku i pocet samo setnje prakticirat za svaki slucaj.
    Taj pojas ce nas zezat jer kad dođu vrucine sumnjam da ce nam ga se dat nosit 

Fluffy

kneginja
    24. Ožujak 2015. 20:31

LOlipop ne vozi brigu...znam puno zena koje su nisko jako nosile...ako ti stavrno potvrdi jos tko...pitaj dr za nosenje onog pojasa trudničkoga...mozes ga sa" dijagnozom" čak dobit i preko socijalnog.ja sam ga sebi kupila...za naredne mjesece..jer kako sam vec rekla...podosta sam debela ostala trudna..i vec osjećam dolje pritisak..a taj pojas je ludilo...ko da ti netko drzi trbuh u rukama dok šetaš :D pokretnija si puno
    sve ce bit kako treba....pusti dr i njihiv pristup...nemoj se nervirat..ako je bas tako drkasta radje promini dr...samo se ne nervirat

lollipop
    24. Ožujak 2015. 21:21

hvala vam svima na potpori...znam da sve to skupa nije ništa strašno ali eto danas me ful to skomiralo, dok mi ne sjedne sve na svoje malo...
    od iduće kontrole je opet moja dr.pa ću vidjeti kakva će biti ona i kakvo će biti stanje s posteljicom...ako još bude nisko idem kod drugog doktora...
    vidiš to s pojasom uopće nije loše...nas dvije smo onda u istoj kategoriji...trudnice s viškom kg 

Silvia3
    24. Ožujak 2015. 23:52

Trudim se hodat koliko god mogu...ali sam sama sebi smiješna kako to izgleda hahahahahaha .. još cu se informirati kako mogu sprijeciti kaos,zvat cu svog kiroprakticara pa cu vidit sta on kaže a do tada šetnja kako god...
    Možda da smanjis vježbanje ali nemoj skroz prestati,steta bi ti bilo pogotovo ako si u formi..prilagodi ih trudnoći 

nenana
    25. Ožujak 2015. 07:41

Gdje kupiti pojas i koliko nivceka?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI