a da si uzmete onaj produživač z hlače za trudnice dok buša još nije velika a hlače su vam ok u bokovima?
Ej curke moje, vidim da ste sve u stresovima pa se malo smirite pa vas hlace muce ...ahhh tako i ja nekako:-))
Ja sam dobila antibiotik lagani za eserihiju :// još krajem ovog tjedna cu pit utrogestan i od 12 tjedna više neću, nadam se da će bit sve ok.
Moram ic na taj GUK za secer jedan dan uzas, ali prije toga idem kod Dr.Kosa na probir pa ću njega sve ispitat i za secer i za krvarenja i sve jer je on baš stručnjak.
Ja sam vam jako mršava, još si nisam nikakvu trudničku robu kupila mogu još u svoje malo šire hlače sam kaj si ih otkopčam jer popodne imam osjećaj da mi je veća buša nego ujutro!!
curke drž te se i nemoj te se samo sekirat, ja sam se jučer na sve naljutila doma pa plakala pa mi bilo žao da nisam i bebicu rastužila. Malo mi je napeto u kuci kad sto problema imamo plus sve kaj se meni izdogađalo, i da herpes šugavi je još tu nikako da prođe.
Cure iz Rijeke, ja sam sam živjela u Ri išla kod jednog ginekologa koji je radio preko HZZO-a ali i privatno, ali se sad nemogu sjetit imena moramo ću pročačkat pa javim!!
Bok cure evo da se malo javim...
Vidim da vas sve kao i mene nerviraju komentari i "pametni" savjeti okoline... Joj puna mi ih je kapa... Smijes ovo ,nesmijes ono..bolje ovo ovako a ne onako itd... Ali to je valjda normalno...pa na jedno uho unutra na drugo van!
Inace ja jos uvijek stanem u svu svoju odjecu iako naiskrenije najugodnije mi je u tajicama.. I nekoj sirokoj majci... Imam osjecaj da mi je u zadnjih par dana trbuh ..onako..bas primjetno narastao... Pa mi malo to cudno..neznam... Mozda malo prebrzo s obzirom na tjedne..a ma... Samo nek je s bembolinom sve ok... 😃
Inace neki dan sam bila u Mani,pa imaju odjel za trudnice taman... I sad je na akciji.. Imaju tunika preslatkih i nekakvih majca kao za trudnice a i vidjela sam jedno 3 modela trudnickih hlaca..al meni su se svidjele samo jedne.. Pa ako imate u blizini Manu odite si pogledat..i nije skupo..tunike po 80 kn a hlace po 130-140... Pa mislim da je to super... 😊
Nego...od koje se tjedna pocne radit onaj vanjski ultrazvuk?! 😘😘
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
16 tt i meni je radila preko trbuha ali i vaginalni da mi izmjeri cerviks
Hvala puno, baš ću pogledati u Mani
I meni je sve dobro, samo me taj gumb ubija, osjećam ga kao da mi je netko nož zabio u trbuh.
Ovih dana sam na poslu u svojim uskim crnim hlačama, ali sam oko rupice za gumb zavezala neku vezicu i nataknula ju na gumb; i to sve lijepo prekrila majicom i tako hodam
E da, sanjarica, i meni je zadnja dva dana trbuh samo iskočio, tako da je to očito takvo razdoblje, vidim da smo nas dvije tu negdje po danima
oh Sanjarice hvala
ma zapravo sad sam ok...živcira me to mirovanje a imam posla po stanu...eto ručak sam stavila kuhati samo da nije nešto uz šta moram stajati i mješati...
i nije mi dala nikakve upute...samo je na nalaz napisala mirovanje a ja nek si googlam...cekat ću do idućeg pregleda na kojem će biti moja dr.jer se vraća s bolovanja pa da vidim šta ona kaže...ako me ni ova ne doživi odo ja u bolnicu preko veze kod odličnog doktora...
cure da li bi vam ovo pomoglo minigreeny.com/za-mamu/odjeca-za-trudnice-i-dojilje/carriwell-pojas-za-prosirivanje-odjece.html?
Sortiraj odgovore
Najstariji