Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    24. Ožujak 2015. 07:04

jutro 
    još malo i pregled...baš jedva čekam vidjeti mrvu 

Ryanne
    24. Ožujak 2015. 07:49

lollipop, sretno.

Zavidim ti što ćeš brzo vidjeti bebacha. Ja moram cekati duga 4 tjedna da opet vidim svojeg... 
    Tješim se da ću ga dotad možda i osjetiti. 

kosee
    24. Ožujak 2015. 09:07

lolipop, sretno i uživaj na pregledu  

Još jedno pitanje za tu Petrovu - jesu li nalazi gotovi isti dan?

Silvia3
    24. Ožujak 2015. 11:17

Lollipop uzivaj u bebolinicu 

Kako ste cure? 

Ja imam problem.moji kukovi su počeli otkazivati poslušnost i ja jedva hodam :( neznam ni sama sta da napravim.ne spavam po noci jer me bole tako da sam sva na čudu..jos uz kukove je i lijevo koljeno upaljeno.. ima li ko kakav savjet?

lollipop
    24. Ožujak 2015. 11:36

hej cure...evo me
    hm prvo me dr.oprala za +4 kg...kaže s mojom kilažom nisam trebala dobiti u ova 4 mj ni kile...onda je bacila oko na kks i šećer 5,4 pa sam i tu dobila po nosu, nema ugljikohidrata za mene
    iduće je bilo posteljica koja je na stražnjoj stijenci blizu ušća tj spuštena je...kaže da se može još dignuti ali za sada mirovanje, nema seksa i ne smijem vježbati
    bebu mi nije ni pokazala na UTZ, rekal je samo kad sam ju pitala da koliko vidi sve je ok...moram reći da mi uopće nije zvučala super uvjerljivo i baš sam koma...tužna...nervozna

Una4
    24. Ožujak 2015. 11:51

lollipop, imas neku bezosjecajnu doktoricu... i znam kako se osjecas jer sam vec 2 puta to prosla- moj doktor me sav preplasi, onda placem 2 dana. Nakon toga odem privatniku po drugo misljenje i on kaze da je sve super! I zato lijepo podragaj svoju bušu, popricaj sa svojom bebom, uvjeri sebe da je sve ok i uzivaj u mirovanju- vjeruj mi, za tjedan dana ćeš se naviknut na kauc i glupi tv program :). Ja sam u tom položaju vec 2 mjeseca i uopce nije lose :) (pssst- odem 2 put tjedno i na kavu s curama da bas ne skrenem potpuno)
    Drzi se!

Ryanne
    24. Ožujak 2015. 12:31

lollipop, stvarno grozna doktorica. Ali ja sam sigurna da je sve ok. Čini mi se da je tvoja doktorica možda danas i ustala na lijevu nogu.
    I nadam se da će ti se posteljica dignuti.

Ne mogu ni zamisliti da me doktorica stavi na mirovanje. Pa poludjela bih bez posla, hodanja... Kad poslije posla legnem na kauč, toliko mi je neudobno, noge mi postanu nemirne da se nakon 15 min već moram prošetati. Ne daj bože da je moja posteljica nisko...

lollipop
    24. Ožujak 2015. 12:38

ma danas joj zbilja nije bio dan...ne znam valjda jer je nas 10 već bilo tamo u 8:30...ali to joj nisam ja kriva...
    sada razmišljam da li ići privatno negdje...
    ona je rekla da se ta posteljica može dignuti jer je još rana trudnoća...pa držim fige da hoće do onda net, tv program, knjige...idući pregled je 21.4.pa se nadam da će biti bolje...

pričala sam s bebilijem i poslala mu pusu, još će i tatek poslati puse kad dođe s posla...
    kad se sjetim da sam se jučer veselila kako ću saznati da li imamo pišu ili pikicu  a to je toliko nevažno

najviše od svega me boli šta pazim na sebe i opet nije sve kako treba biti a ono frendica koja popuši dve kutije cigara kod nje je sve ok i s bebom i s posteljicom i sa svim...ljuta sam, jako

Ryanne
    24. Ožujak 2015. 12:49

Ma sve to ne znači da nije sve ok. Beba je očito zdrava i lijepo raste, a to je najvažnije. Posteljica znači više gnjavažu za mamu jer mora odmarati nego za bebicu. Njoj je i dalje lijepo i radi akrobacije. Samo što ćeš ti morati odmarati za to vrijeme.

I možda će se posteljica dići pa ćeš opet moći biti aktivnija.

I ja bi na tvom mjestu išla i privat. Ako ništa drugo barem ćeš propisno vidjeti bebu nego da čekaš još mjesec dana. 

I imaš pravo, ja sad samo mislim kojeg je beba spola, a zapravo je samo bitno da smo mi oboje dobro.  I da možemo nastaviti sa svojim aktivnostima. 
    A uskoro ćeš opet i ti. Šaljem pozitivne vibre za dizanje posteljice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.