Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    25. Ožujak 2015. 09:35

Ja sam sve bliže odlasku u Mama Novu, čini mi se da nemam izbora. Kupit ću jedne hlače i derati po njima do lipnja. Ne znam stvarno u čemu drugome da idem na posao

Ryanne, pričekaj koji dan pa onda odi, možda dobiju novu robu, ne znam..

I ja sam primijetila to po netu, nije bilo dovoljno što su bombardirali s ovima koje 2 dana nakon poroda nose revije, sad su počeli i sa trudnicama koje u osmom mjesecu trudnoće nemaju trbuh. A komentari ispod članaka, naravno muški, pa da, bolje to nego da se prežderavala ko slon  Ok, vježbala je, nije se prežderavala, sve super, ali gdje joj je beba???

lollipop
    25. Ožujak 2015. 09:48

ma mene nerviraju te superžene koje u trudnoći ni grama ne dobiju, cice im stoje ispod brade i sl.

blago vama u zg imate bar taj H&M a kod nas u Rijeci ništa...u C&A 2 para hlača i dve majice, u H&M nemaju mama kolekciju a inače oni imaju super grudnjake za dojenje...i onda ti ostane samo dućan tipa beba gdje jedna majica košta 300 kn...pa nisam s marsa pala...
    za sad tajice i rastezljive hlače...sada će biti samo pidžama s obzirom na mirovanje 

Ryanne
    25. Ožujak 2015. 10:08

Ja sam čak tražila neke haljinice. Ali sve su ili super uske ili na tanke kratke naramenice s onim lepršavim ljetnim štihom.
    Nema klasičnih haljina sa 3/4 rukavima koje su tek lagano proširene ispod grudiju ili pak imaju vezicu na vezanje.

Pa ja uskoro neću imati što obući na posao koji ima kakav takav dress code (nema kratkog, nema naramenica, nema tajica, tenesica..)

Branchi
    25. Ožujak 2015. 10:11

Bas je lijepo cut da nisam jedina sa problemom ''velicina hlaca'' :D inace nosim 38 i za trudnicke sam isprobavala c&a i h&m i jedva nasla neke koje su mi ok - i to 42 da mi budu fino komotne. sve ostale su neke slim fit nesto. imam osjecaj da to uzmem da bi ih za mjesec dana mogla bacit jer ne bi mogla nista uvuc unutra.
    ja sam isto uzela u areni, ima raznih brojeva, ali se mora kopat jer je malo kaos :) ove moje su bile 180 kn, to mi se cini ko super cijena

kosee
    25. Ožujak 2015. 10:38

Valjda su prodali jer sam jučer baš sve prekopala. Možda im uskoro dođe nova roba.

Mama Nova ima te poslovne haljine 3/4 rukavi, vidim na stranici da su neke i po 299kn, sve mi se čini da ću iduće otići tamo.
    I možda u C&A odem pogledati kakvu trudničku suknju, to bi trebalo valjda biti lakše naći nego hlače..

Sreća pa sam u Bipi kupila trudničke najelonke, imam jednu suknju koja me još ne stišće i u tome sam svaki dan.

lollipop
    25. Ožujak 2015. 11:05

a da si uzmete onaj produživač z hlače za trudnice dok buša još nije velika a hlače su vam ok u bokovima?

Cvarak
    25. Ožujak 2015. 12:28

Ej curke moje, vidim da ste sve u stresovima pa se malo smirite pa vas hlace muce ...ahhh tako i ja nekako:-)) 

Ja sam dobila antibiotik lagani za eserihiju :// još krajem ovog tjedna cu pit utrogestan i od 12 tjedna više neću, nadam se da će bit sve ok.
    Moram ic na taj GUK za secer jedan dan uzas, ali prije toga idem kod Dr.Kosa na probir pa ću njega sve ispitat i za secer i za krvarenja i sve jer je on baš stručnjak.

Ja sam vam jako mršava, još si nisam nikakvu trudničku robu kupila mogu još u svoje malo šire hlače sam kaj si ih otkopčam jer popodne imam osjećaj da mi je veća buša nego ujutro!!

curke drž te se i nemoj te se samo sekirat, ja sam se jučer na sve naljutila doma pa plakala pa mi bilo žao da nisam i bebicu rastužila. Malo mi je napeto u kuci kad sto problema imamo plus sve kaj se meni izdogađalo, i da herpes šugavi je još tu nikako da prođe.

Cure iz Rijeke, ja sam sam živjela u Ri išla kod jednog ginekologa koji je radio preko HZZO-a ali i privatno, ali se sad nemogu sjetit imena moramo ću pročačkat pa javim!!

Sanjarica
    25. Ožujak 2015. 13:05

Bok cure evo da se malo javim... 
    Vidim da vas sve kao i mene nerviraju komentari i "pametni" savjeti okoline... Joj puna mi ih je kapa... Smijes ovo ,nesmijes ono..bolje ovo ovako a ne onako itd... Ali to je valjda normalno...pa na jedno uho unutra na drugo van! 

Inace ja jos uvijek stanem u svu svoju odjecu iako naiskrenije najugodnije mi je u tajicama.. I nekoj sirokoj majci... Imam osjecaj da mi je u zadnjih par dana trbuh ..onako..bas primjetno narastao... Pa mi malo to cudno..neznam... Mozda malo prebrzo s obzirom na tjedne..a ma... Samo nek je s bembolinom sve ok... 😃

Inace neki dan sam bila u Mani,pa imaju odjel za trudnice taman... I sad je na akciji.. Imaju tunika preslatkih i nekakvih majca kao za trudnice a i vidjela sam jedno 3 modela trudnickih hlaca..al meni su se svidjele samo jedne.. Pa ako imate u blizini Manu odite si pogledat..i nije skupo..tunike po 80 kn a hlace po 130-140... Pa mislim da je to super... 😊

Nego...od koje se tjedna pocne radit onaj vanjski ultrazvuk?! 😘😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lollipop
    25. Ožujak 2015. 13:24

16 tt i meni je radila preko trbuha ali i vaginalni da mi izmjeri cerviks

Sanjarica
    25. Ožujak 2015. 14:09

lollipop

16 tt i meni je radila preko trbuha ali i vaginalni da mi izmjeri cerviks

Aha..hvala... 

Sad sam bila bacit malo oko na postove unazad par dana pa sam vidjela da si imala grozno iskustvo s ginekologicom... Probaj se ne sekirat.. Vj joj je samo bio los dan..mada to nisi ti ni bilo koja pacijentica kriva... Ali tjesi se tako da je nesto ozbiljno rekla bi ti..pa nebi te pustila kuci bez da ti kaze... 
     A sta se tice spustene posteljice dvije prijateljice su imale slican slucaj kao i ti sa spustenom posteljicom i jednoj se nakon nekog vremena podigla sama i sve je bilo ok...a drugoj je do samog kraja bila koliko se sjecam jako spustena pa ja nakraju isto sve bilo sasvim u redu jedino je morala malo vise se pazit i ne dizat nista tesko..pa eto..  Probaj se ne sekirat... Saljem pozitvne vibre... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kosee
    25. Ožujak 2015. 14:06

Hvala puno, baš ću pogledati u Mani  
    I meni je sve dobro, samo me taj gumb ubija, osjećam ga kao da mi je netko nož zabio u trbuh. 
    Ovih dana sam na poslu u svojim uskim crnim hlačama, ali sam oko rupice za gumb zavezala neku vezicu i nataknula ju na gumb; i to sve lijepo prekrila majicom i tako hodam

Ryanne
    25. Ožujak 2015. 14:17

kosee

I meni je sve dobro, samo me taj gumb ubija, osjećam ga kao da mi je netko nož zabio u trbuh. 
    Ovih dana sam na poslu u svojim uskim crnim hlačama, ali sam oko rupice za gumb zavezala neku vezicu i nataknula ju na gumb; i to sve lijepo prekrila majicom i tako hodam

Tako i ja. Stavila sam gumicu za kosu oko rupice za gumb i tako nosim svoje "netrudničke" hlače. Dok stojim je super, ali kad sjedim, taj gumb me točno bode.

A i isto mi se trbuščić pojavio praktički u par dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI