Lollipop i Negeba držte se!
Lillipop odi privatno barem ovaj put da se smiriš da ne čekaš mjesec dana. Biti će sve ok papaj zdravo, lagana šetnja i opusti se..Moj je doktor isto nije baš tako da sam sad tražila uputnicu i idem u Vinogradsku.
Šaljem pozitivne puse svima
ma da znam da je posteljica gnjavaža za mamu ali taj njen odgovor na pitanje ako je sve ok...koliko ja vidim je...pa jbmu ili vidiš ili ne...
to me najviše razljutilo a posteljici šaljem vibre da se digne
već 2 mj stalno nešto...krvarenje pa tableturine pa bronhitis pa posteljica...
ispalo je da je ljuta na mene jer sam predebela...i kaj da sad delam i debele žene imaju bebe
od početka lječenja mojih hormonalnih problema i PCOS-a skinula sam 13 kg i mislila sam da ću još koju prije bebe...bar 5 kg ali eto, nisam ali sam zdrava...nemam problema ni s jajnicima a ni sa hormonima, jajnici nemaju niti jedne jedine ciste, menge su bile uredne tako da ja sam sretna...
a sad taj šećer koji je 5,4 ziher ima veze s mojom večerom dan prije vađenja krvi...
kad me pošalje na ogtt u 20.tt ću po pravilima otići vaditi krv pa bumo vidli...
da se raspoložim odmah sam otišla kupiti nešto za bebicu
Lollipop i Negeba, sve je ok i sve će biti ok :) Da nešto nije dobro s bebicama već bi vam rekli..ovako je to samo zbog vas i mirovanja, a i priroda nam je podarila najljepši osjećaj u životu da možemo bit majke i da već dok je beba u trbuhu brinemo jako jako :)
lollipop, ti si iz Rijeke? Kod koje si ginekologice ako smijem znat? Sve mi nekako na moju baca :D
Lolipop,kuzim da ti nije svejedno...ali nemas se sta ljutit na dr...samo ti je rekla stanje stavri...isto ko i moja meni. Ona je tu da prepozna problem...i da nas uputi kako dalje....davno smo se trebale prestat nadat da ce nas gladit ko mame. Meni nema u tome nista brutalno ni bez srca...dobro je da te ji rekla..pa sad ti odi trazi drugo misljenje ako ti nije uvjerljiva....mozda bi neki drugi (kao npr moj ex gin) problem i previdio..i ne bi te upozorio...
ne gledaj sve odma tuzno i crno....u trudnoci postoji milijardu mogucih problema...treba ih prihvatit mirno i savjesno se ponasat dalje...i bice vse ok. pa i da ležiš..prezivjet ces...glavno da je bebili ok :D
ne se nervirat...rješavat stvari jednu po jednu :D
pusa
Lollipop baš mi je žao da ti je bilo tako traumaticno iskustvo. Drži se i ako vidiš da te to muči odi privatno po jos jedno mišljenje čisto da budeš na miru.ako ti i ljubav imate istu ginekologicu onda mi je sve jasno jer sam za nju čula da je baš drska i gruba..šaljem ti pozitivne vibrice
Lollipop, žao mi je što ti nije bilo lijepo na pregledu. Za kile i ostalo nemoj ni razmišljati, a bebica je u redu jer bi i ovakva bezosjećajna doktorica dignula frku da nije, nemoj brinuti. Ti mazi svoj trbuščić i odmaraj, a svi drugi neka maze i paze tebe dok miruješ.
Cure, samo hrabro i pozitivno
lollipop bas mi je zao sto je tako ispalo.. Ja isto preporucujem privatan pregled da se malo smiris. Kad ja odem na pregled kod svoga toliko me oraspolozi i toliko je pozitivan da se onda smijem sama sebi zasto sam toliko zabrinuta.
Nije da tepa mazi i pazi nego je iskren, temeljit i brz a toliko profesionalan da mi ne bude zao ni kune. I dobila sam bolovanje bez problema.
Silvia dok si zdrava ne brini zbog kila.
Evo ja bas sretna mucnine se smanjile i povracanje prestalo. Mislim da sad nastupa debljanje
Od kojeg tjedna se ne radi vaginalni ultrazvuk? Prosli put mi je vec bio grozan osjecaj 2 dana nakon pregleda.
Fluffy
Fluffy ma ne brinem se ja zbog kila nego hocu li za koji mjesec moci hodat jer imam slabe kukove i kičmu. Bojim se da neću moci nositi te kile..ako mi bude ovo potrajalo cu otići privatno da mi barem olakšaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji