LOlipop ne vozi brigu...znam puno zena koje su nisko jako nosile...ako ti stavrno potvrdi jos tko...pitaj dr za nosenje onog pojasa trudničkoga...mozes ga sa" dijagnozom" čak dobit i preko socijalnog.ja sam ga sebi kupila...za naredne mjesece..jer kako sam vec rekla...podosta sam debela ostala trudna..i vec osjećam dolje pritisak..a taj pojas je ludilo...ko da ti netko drzi trbuh u rukama dok šetaš :D pokretnija si puno
sve ce bit kako treba....pusti dr i njihiv pristup...nemoj se nervirat..ako je bas tako drkasta radje promini dr...samo se ne nervirat
hvala vam svima na potpori...znam da sve to skupa nije ništa strašno ali eto danas me ful to skomiralo, dok mi ne sjedne sve na svoje malo...
od iduće kontrole je opet moja dr.pa ću vidjeti kakva će biti ona i kakvo će biti stanje s posteljicom...ako još bude nisko idem kod drugog doktora...
vidiš to s pojasom uopće nije loše...nas dvije smo onda u istoj kategoriji...trudnice s viškom kg
Trudim se hodat koliko god mogu...ali sam sama sebi smiješna kako to izgleda hahahahahaha .. još cu se informirati kako mogu sprijeciti kaos,zvat cu svog kiroprakticara pa cu vidit sta on kaže a do tada šetnja kako god...
Možda da smanjis vježbanje ali nemoj skroz prestati,steta bi ti bilo pogotovo ako si u formi..prilagodi ih trudnoći
Drage,
ja sam trudna 12+2, jučer sam bila na pregledu, bebica je ok i mahala mi je (koji gušt). ovo mi je duga trudnoća, ono što me brine je što cerviks 1 članka, uloživ za vršak prsta (doktorica naredila mirovanje). Da li koja ima sličnu situaciju?
nenana imaš pojas u dućanima s opremom za bebe ili u malo bolje opremljenim ljekarnama...a ako ti se neda šetati tražiti onda webshopovi
ja sam danas nakon jučerašnjeg šoka malo bolje...pročitala sam malo više o tim posteljicama na rodinom forumu...imam vremena do 24.tt da se digne gdje treba...tako da pozitivne vibre posteljici
a sad mi baš čudno kada više ne mjeri cijelog bebolinca nego u djelovima...i onda nemam cijelu sliku nego imam samo sliku opsega glavice, trbuha i noge...
u kojem tt je najbolje raditi 3D/4D UTZ?
Jutro ženske.
Danas se baš dobro osjećam (izignorirala sam malu mučninu). Čitam sve vaše tegobe i samo čekam da i mene pokosi sve. Makar se optimistično nadam da neće.
Ful sam u pokretu, jurim, radim.. Trudim se svaki dan šetati barem pola sata (i to ne presporo, nego onako umjereni hod kao da malo žurim). Sve se zaboravim da sam trudna pa kad na poslu preskačem po dvije stepenice, sama sebe moram zaustaviti.
Tu i tamo me ulove mučnine, ali u granicama trudničke normale.
Tako da me pomalo strah slijedećeg uzv-a da mi ne poljulja sav taj moj optimizam. Ali nadam se da će sve biti ok.
Pozdravljam vas sve, šaljem puse vašim bebachima i idemo u nove radne pobjede.
ryanne ne brini...samo lijepe misli i biti će sve ok
ja sam isto neki dan sebe ulovila kako radim totalno neprimjerenu stvar i pokušavam dignuti tešku kutiju...sva sreća da sam se sjetila da sam trudna i da to ostavim dragom da sredi
Jutro cure :)
Ja sam se danas probudila na lijevu nogu :D
Sve me nervira i samoj sebi sam previše..
Zanima me kako se nosite sa "pametnim" savjetima okoline? Pogotovo onih koji ni u planu nemaju dijete.. pa pametuju šta bi smjela, a šta ne jer su im tako mame i bake rekle ili su pročitali na fejsu :D aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dobrodoše nove cure i čestitam :)
lollipop, ne znam tu tvoju doktoricu :) Ja sam kod Škunce..mislim ok je, nije najlošija i što se tiče ultrazvuka tu briljira jer je više od deset godina u kbc-u radila SAMO na ultrazvuku, već više od 10 godina ima svoju ordinaciju tako da je stvarno stručna u tome i ima neki noviji ultrazvuk na kojem se vide sve moguće anomalije ploda itd... ali... jako je drska i nekad stvarno zna pretjerat.. na prošlom pregledu mi je malo falilo da se ne rasplačem :( i sva sreća pa nisam neko zlopamtilo i ne uzimam baš sve srcu tj. pomogao mi je pogled na bebolinu pa sam automatski zaboravila njezina podbadanja i gluposti :)
Sortiraj odgovore
Najstariji