Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    23. Ožujak 2015. 13:49

Branchi, hvala ti  

Ja sam negativna, ali nemam nalaz o tome tako da moram ići vaditi, iako mi je 12-ti tjedan već ionako prošao. Mah, otići ću ovih dana pa vidjeti.

Branchi
    23. Ožujak 2015. 13:59

e onda je bitno da od ginica dobijes uputnicu za rh i testove pa da ti to obave. meni je sve bilo ok i napisali su mi da opet dodjem na testove u 6 mj trudnoce da se vidi jel i dalje sve ok.

mene su vec slali i na ogtt jer mi secer prvo bio 6, pa 5.4. sad se nadam da je pao ispod 5.1 da se ne moram dalje s tim gnjavit :)

Cvarak
    23. Ožujak 2015. 14:17

Ja mislim da cu iduci tjedan krv, pa cu secer....

E da vec sam se prije narucila kod Dr.Kosa je skuplji al po preporuci idem njemu!

lollipop
    24. Ožujak 2015. 07:04

jutro 
    još malo i pregled...baš jedva čekam vidjeti mrvu 

Ryanne
    24. Ožujak 2015. 07:49

lollipop, sretno.

Zavidim ti što ćeš brzo vidjeti bebacha. Ja moram cekati duga 4 tjedna da opet vidim svojeg... 
    Tješim se da ću ga dotad možda i osjetiti. 

kosee
    24. Ožujak 2015. 09:07

lolipop, sretno i uživaj na pregledu  

Još jedno pitanje za tu Petrovu - jesu li nalazi gotovi isti dan?

Silvia3
    24. Ožujak 2015. 11:17

Lollipop uzivaj u bebolinicu 

Kako ste cure? 

Ja imam problem.moji kukovi su počeli otkazivati poslušnost i ja jedva hodam :( neznam ni sama sta da napravim.ne spavam po noci jer me bole tako da sam sva na čudu..jos uz kukove je i lijevo koljeno upaljeno.. ima li ko kakav savjet?

lollipop
    24. Ožujak 2015. 11:36

hej cure...evo me
    hm prvo me dr.oprala za +4 kg...kaže s mojom kilažom nisam trebala dobiti u ova 4 mj ni kile...onda je bacila oko na kks i šećer 5,4 pa sam i tu dobila po nosu, nema ugljikohidrata za mene
    iduće je bilo posteljica koja je na stražnjoj stijenci blizu ušća tj spuštena je...kaže da se može još dignuti ali za sada mirovanje, nema seksa i ne smijem vježbati
    bebu mi nije ni pokazala na UTZ, rekal je samo kad sam ju pitala da koliko vidi sve je ok...moram reći da mi uopće nije zvučala super uvjerljivo i baš sam koma...tužna...nervozna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI