Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    25. Ožujak 2015. 09:08

jooooj, nemojte mi te savjete ni spominjat, meni svako malo netko prospe neku pamet  Više ne mogu gablec u miru pojesti na poslu, a da mi netko ne objasni što i kako trebam jesti  

Danas sam posebno živčana jer sam jutros napokon odvojila vremena i otišla u Arena centar da si kupim neke hlače za posao, i u h&m-u imaju na trudničkom odjelu samo veličinu 34!!! I to puna polica, valjda 50 komada, sve ih pregledala, sve 34! Za kakve je to trudnice?!?!?!?! Ja ne mogu ni ruku gurnut u te nogavice

Inače sam super, trbuščić je samo u dva dana odjednom narastao pa se privikavam.  Odlučila sam dati šivati haljinu za bratovu svadbu pa se veselim

Svima šaljem puse

kosee
    25. Ožujak 2015. 09:09

Ups, nisam jutros odvojila vremena, nego jučer, cijelo popodne u Areni i ništa kupljeno, sad tek vidim da sam glupost napisala.

Ljubav2
    25. Ožujak 2015. 09:14

kosee, hahah..u potpunosti te shvaćam :D
    i to me neki dan naživciralo.. na fejsu i po portalima stalno neki članci o mršavim trudnicama.. ono boli me briga.. sve neke isklesane, a trbuh u 7 mjesecu trudnoće kao da nisu bile na wc-u par dana.. nismo sve iste.. i glupo mi je to forsiranje slika i gluposti..

što se tih veličina tiče, isto baš katastrofa... svača čast onoj koja u 7,8 mjsecu trudnoće nosi veličinu 34.. znači da se prije trudnoće oblačila u chiccu ili na dječjem odjelu hm-a :D moguće da vade staru robu i naravno da im je veličina 34 samo ostala :D

Ljubav2
    25. Ožujak 2015. 09:17

kad smo već kod veličina :D
    www.portaloko.hr/clanak/nametnut-je-novi-trend-mamoreksija/0/14569/

Ryanne
    25. Ožujak 2015. 09:31

Joj Kosee nemoj mi reći da u Areni više nema veličina!
    Ja sam baš planirala muža zagnjaviti da idemo u Arenu po hlače u HM.

Tamo sam si kupila jedne trapke prije par tjedana i baš bih htjela još neke hlače. Ali bome sam ja valjda uzela zadnju veličinu 40. Inače sam 38 i nisam se udebljala u bokovima ni bedrima, ali su mi trudničke 38 bile male, a  svoje obične 38 mogu bez problema navući preko bedara i stražnjice. Samo me smetaju na trbuhu.

Tako da su sve te 34 trudničke, valjda 32 klasične.

Nigdje nema lijepih hlača za trudnice. U C&A sam samo naišla na neki najlon koji sam skoro strgala sa sebe koliko su neudobne bile, a u MamaNova ne dam 400 kn za hlače koje ću nositi par mjeseci.

kosee
    25. Ožujak 2015. 09:35

Ja sam sve bliže odlasku u Mama Novu, čini mi se da nemam izbora. Kupit ću jedne hlače i derati po njima do lipnja. Ne znam stvarno u čemu drugome da idem na posao

Ryanne, pričekaj koji dan pa onda odi, možda dobiju novu robu, ne znam..

I ja sam primijetila to po netu, nije bilo dovoljno što su bombardirali s ovima koje 2 dana nakon poroda nose revije, sad su počeli i sa trudnicama koje u osmom mjesecu trudnoće nemaju trbuh. A komentari ispod članaka, naravno muški, pa da, bolje to nego da se prežderavala ko slon  Ok, vježbala je, nije se prežderavala, sve super, ali gdje joj je beba???

lollipop
    25. Ožujak 2015. 09:48

ma mene nerviraju te superžene koje u trudnoći ni grama ne dobiju, cice im stoje ispod brade i sl.

blago vama u zg imate bar taj H&M a kod nas u Rijeci ništa...u C&A 2 para hlača i dve majice, u H&M nemaju mama kolekciju a inače oni imaju super grudnjake za dojenje...i onda ti ostane samo dućan tipa beba gdje jedna majica košta 300 kn...pa nisam s marsa pala...
    za sad tajice i rastezljive hlače...sada će biti samo pidžama s obzirom na mirovanje 

Ryanne
    25. Ožujak 2015. 10:08

Ja sam čak tražila neke haljinice. Ali sve su ili super uske ili na tanke kratke naramenice s onim lepršavim ljetnim štihom.
    Nema klasičnih haljina sa 3/4 rukavima koje su tek lagano proširene ispod grudiju ili pak imaju vezicu na vezanje.

Pa ja uskoro neću imati što obući na posao koji ima kakav takav dress code (nema kratkog, nema naramenica, nema tajica, tenesica..)

Branchi
    25. Ožujak 2015. 10:11

Bas je lijepo cut da nisam jedina sa problemom ''velicina hlaca'' :D inace nosim 38 i za trudnicke sam isprobavala c&a i h&m i jedva nasla neke koje su mi ok - i to 42 da mi budu fino komotne. sve ostale su neke slim fit nesto. imam osjecaj da to uzmem da bi ih za mjesec dana mogla bacit jer ne bi mogla nista uvuc unutra.
    ja sam isto uzela u areni, ima raznih brojeva, ali se mora kopat jer je malo kaos :) ove moje su bile 180 kn, to mi se cini ko super cijena

kosee
    25. Ožujak 2015. 10:38

Valjda su prodali jer sam jučer baš sve prekopala. Možda im uskoro dođe nova roba.

Mama Nova ima te poslovne haljine 3/4 rukavi, vidim na stranici da su neke i po 299kn, sve mi se čini da ću iduće otići tamo.
    I možda u C&A odem pogledati kakvu trudničku suknju, to bi trebalo valjda biti lakše naći nego hlače..

Sreća pa sam u Bipi kupila trudničke najelonke, imam jednu suknju koja me još ne stišće i u tome sam svaki dan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.