lollipop, imas neku bezosjecajnu doktoricu... i znam kako se osjecas jer sam vec 2 puta to prosla- moj doktor me sav preplasi, onda placem 2 dana. Nakon toga odem privatniku po drugo misljenje i on kaze da je sve super! I zato lijepo podragaj svoju bušu, popricaj sa svojom bebom, uvjeri sebe da je sve ok i uzivaj u mirovanju- vjeruj mi, za tjedan dana ćeš se naviknut na kauc i glupi tv program :). Ja sam u tom položaju vec 2 mjeseca i uopce nije lose :) (pssst- odem 2 put tjedno i na kavu s curama da bas ne skrenem potpuno)
Drzi se!
lollipop, stvarno grozna doktorica. Ali ja sam sigurna da je sve ok. Čini mi se da je tvoja doktorica možda danas i ustala na lijevu nogu.
I nadam se da će ti se posteljica dignuti.
Ne mogu ni zamisliti da me doktorica stavi na mirovanje. Pa poludjela bih bez posla, hodanja... Kad poslije posla legnem na kauč, toliko mi je neudobno, noge mi postanu nemirne da se nakon 15 min već moram prošetati. Ne daj bože da je moja posteljica nisko...

ma danas joj zbilja nije bio dan...ne znam valjda jer je nas 10 već bilo tamo u 8:30...ali to joj nisam ja kriva...
sada razmišljam da li ići privatno negdje...
ona je rekla da se ta posteljica može dignuti jer je još rana trudnoća...pa držim fige da hoće do onda net, tv program, knjige...idući pregled je 21.4.pa se nadam da će biti bolje...
pričala sam s bebilijem i poslala mu pusu, još će i tatek poslati puse kad dođe s posla...
kad se sjetim da sam se jučer veselila kako ću saznati da li imamo pišu ili pikicu a to je toliko nevažno
najviše od svega me boli šta pazim na sebe i opet nije sve kako treba biti a ono frendica koja popuši dve kutije cigara kod nje je sve ok i s bebom i s posteljicom i sa svim...ljuta sam, jako

Ma sve to ne znači da nije sve ok. Beba je očito zdrava i lijepo raste, a to je najvažnije. Posteljica znači više gnjavažu za mamu jer mora odmarati nego za bebicu. Njoj je i dalje lijepo i radi akrobacije. Samo što ćeš ti morati odmarati za to vrijeme.
I možda će se posteljica dići pa ćeš opet moći biti aktivnija.
I ja bi na tvom mjestu išla i privat. Ako ništa drugo barem ćeš propisno vidjeti bebu nego da čekaš još mjesec dana.
I imaš pravo, ja sad samo mislim kojeg je beba spola, a zapravo je samo bitno da smo mi oboje dobro. I da možemo nastaviti sa svojim aktivnostima.
A uskoro ćeš opet i ti. Šaljem pozitivne vibre za dizanje posteljice.

Lollipop i Negeba držte se!
Lillipop odi privatno barem ovaj put da se smiriš da ne čekaš mjesec dana. Biti će sve ok papaj zdravo, lagana šetnja i opusti se..Moj je doktor isto nije baš tako da sam sad tražila uputnicu i idem u Vinogradsku.
Šaljem pozitivne puse svima

ma da znam da je posteljica gnjavaža za mamu ali taj njen odgovor na pitanje ako je sve ok...koliko ja vidim je...pa jbmu ili vidiš ili ne...
to me najviše razljutilo a posteljici šaljem vibre da se digne
već 2 mj stalno nešto...krvarenje pa tableturine pa bronhitis pa posteljica...
ispalo je da je ljuta na mene jer sam predebela...i kaj da sad delam i debele žene imaju bebe
od početka lječenja mojih hormonalnih problema i PCOS-a skinula sam 13 kg i mislila sam da ću još koju prije bebe...bar 5 kg ali eto, nisam ali sam zdrava...nemam problema ni s jajnicima a ni sa hormonima, jajnici nemaju niti jedne jedine ciste, menge su bile uredne tako da ja sam sretna...
a sad taj šećer koji je 5,4 ziher ima veze s mojom večerom dan prije vađenja krvi...
kad me pošalje na ogtt u 20.tt ću po pravilima otići vaditi krv pa bumo vidli...
da se raspoložim odmah sam otišla kupiti nešto za bebicu

Lollipop i Negeba, sve je ok i sve će biti ok :) Da nešto nije dobro s bebicama već bi vam rekli..ovako je to samo zbog vas i mirovanja, a i priroda nam je podarila najljepši osjećaj u životu da možemo bit majke i da već dok je beba u trbuhu brinemo jako jako :)
lollipop, ti si iz Rijeke? Kod koje si ginekologice ako smijem znat? Sve mi nekako na moju baca :D
lollipop, ti si iz Rijeke? Kod koje si ginekologice ako smijem znat? Sve mi nekako na moju baca :D
da iz Ri sam...inaće sam kod dr.Ivena na Pehlinu ali ona je na bolovanju tako da joj je zamjena bila dr.Gobić...o njoj nemam inače baš lijepih riječi a ni moja mama (jedno dijete joj je umrlo zbog njene greške) ali sve do sada je bila ok tj super, sve bi objasnila i rekla zato me danas i šokirala...pa valjda treba reći da je sve ok a ne obaviti ultrazvuk i šutit a ja nek se mislim...
ne želim maženje i tetošenje ali neku povratnu informaciju moram dobiti...
meni je danas radila i vaginalni UTZ i ovaj preko trbuha...i pregledala me rukom...
vaginalnim UTZ je mjerila cerviks...

Lolipop,kuzim da ti nije svejedno...ali nemas se sta ljutit na dr...samo ti je rekla stanje stavri...isto ko i moja meni. Ona je tu da prepozna problem...i da nas uputi kako dalje....davno smo se trebale prestat nadat da ce nas gladit ko mame. Meni nema u tome nista brutalno ni bez srca...dobro je da te ji rekla..pa sad ti odi trazi drugo misljenje ako ti nije uvjerljiva....mozda bi neki drugi (kao npr moj ex gin) problem i previdio..i ne bi te upozorio...
ne gledaj sve odma tuzno i crno....u trudnoci postoji milijardu mogucih problema...treba ih prihvatit mirno i savjesno se ponasat dalje...i bice vse ok. pa i da ležiš..prezivjet ces...glavno da je bebili ok :D
ne se nervirat...rješavat stvari jednu po jednu :D
pusa

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji