joj ljeto...more, sunce, kupanje...jedva čekam...
samo da mi se ta posteljica namjesti di treba biti da mogu na ljeto plivati i uživati...
sladoledu se ne smijem veseliti...
I jel vas malo probadalo dolje mene malo boli ko onak kad vas stisne za kakit,al znam da nije to jer sam bila na wcu!?
čvarak ne boj se..stalno nesto probada...nesto bolecka lagano...to je normala.
i mene za deset dana čeka GUk ako je ko radio molim detalje...za sada sam samo cula da je fuuuuuuuj
bAs sinoc me zabolilo..i to dobrano..zna mi se desit...ali znam radi cega je...legnme na bok...donju nogu istegnem a gornja mi je u čučnju....i kad se idem okrenut...tako me zaboli doli...ali to ej zato jer valjda taj tren izokrenem cijli stomak za 180 stupnjeva...ne pazec..pa me kao grč uhvati.
<ne paničarim samo radi toga jer mi se to znalo dogadjat i kad nisam bila trudna....nekog vraga zavrnem..ne znam kako to objasnit..
i sad se ustanem..nadam se šetnji...i evo ga...s mora opet kiša laganini....popiz..ću...ocu se šetat :(
meni je jednom bio 5,5...drugi put 6....i onda su me poslalai na dva dana u bolnicu...radila sam test tolerancije...koji ide ovako...cijeli dan ti nesto donode jest i nakon toga 2-3 puta vade krv iz prsta...
a rezultat se dobije zbrajanjem svih vrijednosti i djeljenjem...meni je na kraju srednja vrijednost šećera bila 5,28.....sto se mene tiče to je nista....ali dr je reka da mi mora napisat dijagnozu gestacijski dijabetes jer je granica 5,1
nisu mi dali ni dijetu,,nista....samo rekli za 3 tjedna na GUK
ma ono...pazim malo..ne pretjeruem s nicim...kad se malo zaigram s hranom sjetim se da taj faker od šećera moze skocit svaki tren an nenormalnu cifru i ostetit razvoj bebe...pa se onda skuliram...
ali ne paničim
čekam sad taj GUK..pa cemo vidit..ili nastavit ovako ležernije ili stavrno pazit jako
Čvarak meni je stalo povracanje kad sam usla u 13-i tjedan a mucnine jos imam al je sad izdrzivo. Još malo se strpi.
I nemam inace sala al drobic se lipo vidi. A sta se bolova i probadanja tice kod mene dosta toga ima. Spavam na boku s jastukom između koljena i budim se cim se moram okrenut jer boli promjena polozaja. Jedva cekam pregled da me doktor malo umiri..
Zao mi je svih vas koje morate pazit na secer ali sve cete vi to izdrzat!!
U Splitu je vrijeme ok, moze se prosetat mada jedva cekam da ugrije sunce posteno.
Fluffy
Bok! Ja sam nova! U 13tt sam Do sada me bilo " strah" bilo što komentirati i pisati jer sam jednu bebu izgubila
Ali sada sam sretna i pozitivna i drago mi je što vas mogu pratiti i dijeliti slatke muke s vama! Moja beba treba doći krajem 9.mj
Sortiraj odgovore
Najstariji