Cure u Zg- ya sam u HMu na Cvjetnom uspjela nać velike brojeve pa pogledajte!
Hvala za Manu- idem odmah tu je blizu!!!:))
Kneginj bas si me nasmijala! Ja sam stalno napeta i nikak da se opustim, zbog glupog posla..ali next tjedan na odmor na more, bar 5 dana, jedva čekam!
I mislim da cu na ebay za neke stvari, zanima me i onaj jastuk, to mi je oduvijek bilo pre cool :)
Idem u šetnju i do Mane, puseee

flufy
a triba stvari u zivtu pojednostavit hahahhaha :D kakve brige i zamaranja... :D imat cemo sad cili zivot ako Bog da za brige...
tako mi je mater dala savjet...(ma 5 dice valjda se do sad u nesto kuži )..rekla je ceri uzivaj u trudnoci i zivotu dok ti dite ne krene u školu...sve nakon toga je borba hahahah :D
ja samo slušam svoju mamu

Hahahah umirem :)
Jutros mi govori otac da se dizem da spavam 12 sati ka mala dica, a moram jer sta odspavam odspavam haha!
Ja nosim br 34 i beba raste a ja se smanjivam :D
Iako je povracanje prestalo tako da je sad navala na hranu!
Nemojte se zivcirat na glupe komentare ja ih ni ne cujem. Pusaaaa
Fluffy
I zaboravila sam rec da je i meni skocia trbuh zadnja 3 dana, nevjerojatno. Ujutro se probudim na desnom boku i onda napipam sve tvrdo na lijevoj strani, kao da se vec pomakne di joj je udobnije. Ajme kako lipo
I zaboravila sam rec da je i meni skocia trbuh zadnja 3 dana, nevjerojatno. Ujutro se probudim na desnom boku i onda napipam sve tvrdo na lijevoj strani, kao da se vec pomakne di joj je udobnije. Ajme kako lipo
Fluffy koliko si trudna? 😊
Ja ponekad imam osjecaj da mi je trbuh onako malo tvrdi a ponekad ne..

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Fluffy
meni je stomak zadnja dav dana tvrd ko kamen i cili je velik i debel ko kad se najedem ludjački...a ne jedem toliko. a trudna sam 13 tjedana...izgleda da smo sve nabujale u par dana hahaha...al ovo mi je tako super..moze bit jos dva puta toliki....prvi put u zivotu ga ne uvlačim...vec onako uzivam u njemu....sto veci to bolji..i jedva cekam :D

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji