Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    25. Ožujak 2015. 18:16

Cure u Zg- ya sam u HMu na Cvjetnom uspjela nać velike brojeve pa pogledajte!

Hvala za Manu- idem odmah tu je blizu!!!:))

Kneginj bas si me nasmijala! Ja sam stalno napeta i nikak da se opustim, zbog  glupog posla..ali next tjedan na odmor na more, bar 5 dana, jedva čekam!

I mislim da cu na ebay za neke stvari, zanima me i onaj jastuk, to mi je oduvijek bilo pre cool :)

Idem u šetnju i do Mane, puseee

kneginja
    25. Ožujak 2015. 18:43

flufy 

a triba stvari u zivtu pojednostavit hahahhaha :D kakve brige i zamaranja... :D imat cemo sad cili zivot ako Bog da za brige...
    tako mi je mater dala savjet...(ma 5 dice valjda se do sad u nesto kuži )..rekla je ceri uzivaj u trudnoci i zivotu dok ti dite ne krene u školu...sve nakon toga je borba hahahah :D

ja samo slušam svoju mamu 

Fluffy2
    25. Ožujak 2015. 19:16

Hahahah umirem :) 
    Jutros mi govori otac da se dizem da spavam 12 sati ka mala dica, a moram jer sta odspavam odspavam haha!
    Ja nosim br 34 i beba raste a ja se smanjivam :D
    Iako je povracanje prestalo tako da je sad navala na hranu!
    Nemojte se zivcirat na glupe komentare ja ih ni ne cujem. Pusaaaa

Fluffy

Fluffy2
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

I zaboravila sam rec da je i meni skocia trbuh zadnja 3 dana, nevjerojatno. Ujutro se probudim na desnom boku i onda napipam sve tvrdo na lijevoj strani, kao da se vec pomakne di joj je udobnije. Ajme kako lipo 

Sanjarica
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

Fluffy

I zaboravila sam rec da je i meni skocia trbuh zadnja 3 dana, nevjerojatno. Ujutro se probudim na desnom boku i onda napipam sve tvrdo na lijevoj strani, kao da se vec pomakne di joj je udobnije. Ajme kako lipo 

Fluffy koliko si trudna? 😊
    Ja ponekad imam osjecaj da mi je trbuh onako malo tvrdi a ponekad ne..

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Fluffy

kneginja
    25. Ožujak 2015. 20:58

meni je stomak zadnja dav dana tvrd ko kamen i cili je velik i debel ko kad se najedem ludjački...a ne jedem toliko. a trudna sam 13 tjedana...izgleda da smo sve nabujale u par dana hahaha...al ovo mi je tako super..moze bit jos dva puta toliki....prvi put u zivotu ga ne uvlačim...vec onako uzivam u njemu....sto veci to bolji..i jedva cekam :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI