Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silvia3
    25. Ožujak 2015. 14:51

Ja sam ubola u lidlu par tunika ful jeftino tako da skicnite i tamo kad budete u kupovini...svaki put naletim na neku dužu majicu onako širokog kroja sa 3/4 rukav..

E da to pametovanje me toliko izbaci iz takta da se odmah zajapurim grrrrr..opcenito sam alergična na to a sad pogotovo...

Ljubav2
    25. Ožujak 2015. 15:01

Pogledajte i u Lidlu :) Imaju baš ti haljinica što se vežu ispod grudi i idu na šire.. bilo je plavih, mornarskih.. 3/4 rukavi.. ja sam ih gledala prošli tjedan :)

Ljubav2
    25. Ožujak 2015. 15:05

Bože, nisam ni čitala tvoj komentar Silvia :D tj. nije ga bilo dok sam pisala jer pišem i radim još sto stvari pa ne objavim odmah :D

kneginja
    25. Ožujak 2015. 15:10

bokić cure....evo mene..pobigla na more na 7 dana...a tu me dočekalo jugo i kisa...ne mogu se ni prošetet :(

čitam sta vas muči.....e pa ja sam nekako tako cool od kad sam trudna da me osim zdravlja mog djeteta vise nista ne muci haha..postala sam malo brutalna...brutalno iskrena...brutalno bezbrižna....strašno opuštena...
    tako da na te neke savjete sta i kako u trudnoci..prekidam svaku rečenicu nakon trećeg sloga ..a ako je neko baš uporan..dobije- sjaši mi s mozga!! i pogled u moja leđa!
    grozna sam..ali tako sam postala komotna da je to cudo jedno...sad jesam li postala stvarno malo zločasta ili je to do hormona...vidit cemo :D

nemam vise obzira prema nikome. i svi me se klone hahaha,,a ja sva blazena..u svome filmu :D

što se kila tiče LOLIPOP ne zabrinjavaj se draga. ja sam ostala trudna sa 30 kila viska. čisto sumnjam da me šišaš ;) hahha pa sam i zdrava i ziva...dr mi nije rekla riči jedne za kile...šta mi koji k ima sad pričat o kilama...nisam se udebljala dan prije nego sam ostala trudna. Ali moramo bit svjesne da mozemo imat nekih smetnji koje mozda mrsave mame nece imat...al nista nije garancija  ničega. ZAto..kupi si pojas...obavij pupu..i polagano...a ako ti je dr reka da se čuvš...čuvaj se...nema druge :D
    pojas ima kupit svagdje..ja sam trazila u šibeniku...splitu i makarskoj...i svagdi je sjena caa 200-250 kn
    na rkaju sam proguglala ebay...i naručila takav isti ali za 108 kn...stigao mi je nakon 2 tjedna..i mislim da ce mi bit masu mani pritisak na mjehur sa njim...i da ce mi bit lakše šetat.

ostala odjeća mi nije nikakva frka...ne kupujem nista...odlučila sam ostatak trudnoće provest u tajicama...one su mi super komotne...mogu i na sportsko i na finu robu...samo dobro ukombinirat..za sad ih imam nekih 20 pari...sad skupljam capry verzije za ljeto ,,,3/4...i nasla prije par dana jako tanke...svakodnevne u sto boja ima..na snizenju 17 kn u kika. ne pada mi na pamat bacat lovu na robu sada...ionako mislim nakon poroda na skidanje kila. I maice su u kika super...za ljeto...ogromne..lagane....ma divota...po 25 kn...
    tu sam skroz šparzam :D da ne kazem škrta...jedino cu dat lovu za kupaći jer namjeravam pprovest cijelo ljeto u moru hahah :D
    opet sam se raspisala ko luda 
    pusa svima
    veliki pozdrav novim mamama :D

lollipop
    25. Ožujak 2015. 15:38

ajde dobro ja sam s 15 kg viška ostala trudna...a lani u ovo vrijeme sam imala 30 kg viška...
    ma malo ću paziti ali neću ja umirati od gladi...zamjeniti ću krumpir, paštu zdravijim namirnicama...krumpir tako i tako jedem jednom mjesečno a paštu 3, 4 puta..
    evo sad sam poručala i baš si mislim kako će mi dobro doći jedan keks...

moram baki maznuti aparatić za šećer pa si jedan dan baš skontrolirat natašte i 2 sata nakon jela da ja vidim kakv je...

nenana
    25. Ožujak 2015. 18:16

Cure u Zg- ya sam u HMu na Cvjetnom uspjela nać velike brojeve pa pogledajte!

Hvala za Manu- idem odmah tu je blizu!!!:))

Kneginj bas si me nasmijala! Ja sam stalno napeta i nikak da se opustim, zbog  glupog posla..ali next tjedan na odmor na more, bar 5 dana, jedva čekam!

I mislim da cu na ebay za neke stvari, zanima me i onaj jastuk, to mi je oduvijek bilo pre cool :)

Idem u šetnju i do Mane, puseee

kneginja
    25. Ožujak 2015. 18:43

flufy 

a triba stvari u zivtu pojednostavit hahahhaha :D kakve brige i zamaranja... :D imat cemo sad cili zivot ako Bog da za brige...
    tako mi je mater dala savjet...(ma 5 dice valjda se do sad u nesto kuži )..rekla je ceri uzivaj u trudnoci i zivotu dok ti dite ne krene u školu...sve nakon toga je borba hahahah :D

ja samo slušam svoju mamu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.