Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    20. Ožujak 2015. 19:22

*doći

Fluffy2
    20. Ožujak 2015. 20:58

Super za bebace, muski nam prevladavaju za sada :)
    Jel se nosna kost mjeri svim bebama ili je to mjerenje povezano s nekim testovima za otkrivanje malformacija?
    Ja nisam radila nikakve testove a ginekolog je reka da i ne moram jer ima savrsen uzv na kojem se sve vidi na vrime.

nenana
    21. Ožujak 2015. 00:15

Fluffy

Super za bebace, muski nam prevladavaju za sada :)
    Jel se nosna kost mjeri svim bebama ili je to mjerenje povezano s nekim testovima za otkrivanje malformacija?
    Ja nisam radila nikakve testove a ginekolog je reka da i ne moram jer ima savrsen uzv na kojem se sve vidi na vrime.

J

nenana
    21. Ožujak 2015. 00:19

Hej Fluffy nosnu kost i nuhalni nabor mi je gledao negdje u 12 tjednu i bilo je ok, a sada sam išla na triple test vise jer je mm htio, moram i njemu udovoljiti :) Na to ne šalju ako nemaš neke predispozicije tipa Down u obitelji, starija od 35 godina i dr. Najbolje pogledaj na netu :)

Fluffy

Silvia3
    21. Ožujak 2015. 00:37

Kolikooo deckica imamo hihihihi...zasad vode

kneginja
    21. Ožujak 2015. 07:50

Čvarak mislila sam na peršin....nisam ni vidila da sam napisala krivo...ali Iva kaze da je opasan u trudnoci...zato sam i rekla pitaj dr...jer u trudnoci puno stvari zna štetit.

netko je pitao za mjerenje nosne kosti...to svima mjere..meni je dr sad u bonici izmjerio...i nuhalnu i nosnu...fala Bogu bilo sve ok...Što se mene tiče...na neke daljnje pretrage ne mislim ni ici

A sad se odoh spremat...odo na "godišnji" na 7 dana :D malo uzivat na more...kod mame na tetošenje :D

AKo se do tada ne vidino...uzivajte ...čuvajte sebe i svoje bebače :D

nenana
    21. Ožujak 2015. 10:34

Kneginja uzivaj! Mi cemo za Uskrs na more i jedva čekam malo odmora!!

lollipop
    21. Ožujak 2015. 20:09

hej curke, ja danas bila na nekom tzv festivalu za bebe na kojem nije bilo ništa...katastrofa
    ali smo zato mama i ja obišle malo dućane i kupile 3 bodija sa dugim rukavima i 3 sa kratkim...kupila mi mama 5 paketa tetri i eto to je to za ovaj mj.
    silvia poslušala sam te i otišla u bebu i našla divan grudnjak...cice mi se preporodile...hvala ti 

Cvarak
    21. Ožujak 2015. 21:37

Lolipop gdje si tocno kupila grudnjak kako se zove ducan!? A tetra pelene? 
    Hvala
    Lp

lollipop
    22. Ožujak 2015. 07:57

u dućanu Beba a marka je Carriwell...nažalost nije bilo velikog izbora jer vidim da inače imaju i baš za trudnice ali sa žicom ili podstavljene...ali i ovo paše bitno je da ne stišće i da ih drži 
    tetra pelene sam kupila u kozmu jer je bilo -30 na asortiman za bebe + ja imala još -15% iz kozmoteke...tako da me paket lolinih tetri 80x80 sa 6 kom došao 49,50 šta je zbilja povoljno a neki dan sam još kupila u mulleru tetre i imam iz ikee...mislim da će mi za početak platneno pelenaštva biti dosta 

Cvarak
    22. Ožujak 2015. 08:59

Super hvala na info, morat cu i ja malo prozujat!!! 😊 bar za grudnjak😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI