Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubav2
    14. Ožujak 2015. 09:54

Dobro jutro svima :)
    Evo i mene malo.. čitam vas, al nikako da napišem nešto :)

Kod mene sve super kao i prije, nekad čak uopće nisam ni svjesna da sam trudna :D

Svim curama čestitke na pregledima i na bebicama, sretno onima koje idu :) Pusa za Silviu :D I naravno puno pozitivne energije za Tenu i NMareN :) I dobrodošle sve nove :)

Veselim se proljeću ko malo dijete i jedva čekam ljeto, jagode, breskve, marelice, lubenice, pomidore i krastavce... sanjam ih već

lollipop
    14. Ožujak 2015. 11:29

jutro žemske...
    stvarno i ja uživam u ovim sunčanim danima...i veselim se isto kao i ti ljubav baš tim ljetnim finoćama...mmmm

Silvia3
    14. Ožujak 2015. 12:23

Hehehe bas si me ljubav sad podsjetila sta mi je frend rekao. Kaze on da bi trebalo otvoriti ducan koji radi od 0-24 za trudnice i da je unutra sva moguca hrana koja postoji tako da su nam zelje uvijek ispunjene :)

Bome i ja se veselim suncu jedino me opet malo zafrkavaju nesanice pa sam ful umorna..valjda beba sada ubrzano raste pa hormoni divljaju 

Cvarak znam kako ti je tako da...suzdrži se koliko možeš ali si i pomogni koliko mozes.da mi je netko tada rekao nema kruha,sendviča i tako toga pa ubila bi ga..ja inace ne jedem bas kruh ali u tom razdoblju je moralo biti kruha u kuci kako god...

Ljubav pusa i nemoj tako puno izostajat,barem stavi točku hehehe jer sam se vec zabrinula sta je s tobom 

Cvarak
    14. Ožujak 2015. 13:28

Ma ni ja inace nisam jela bas kruh ali sada nemogu bez njega! 

Ja sam stalno umorna jos kad popijem utrice ko zdrogirana nemogu gledat,a kad se probudim ko zombij! 

Jedva cekam ljepse vrijeme i puno povrca,voca....njamiii i da ufff bas sam dragom pricala kak bi se kupala u moru 😜jedva cekam!!'

Svim trudnica pusice i malim bebicama i curkama koje rade na bebici samo naprijed imajte vjere bit ce sve u redu!! 

kneginja
    14. Ožujak 2015. 14:13

ja sam se danas opet prejela....pojela dva domaća sendviča...umrit cu majke mi....al trebalo mi :D ahhahah..jednostavno mislim da ne bi preživila da ih nisam pojela...i super mi šmeka sve suho..i junk food.....
    al obecala sam sebi da je od ujutro gotovo...vracam se na strogo paženje šta jedem...nema zezancije..bar dok prođe onaj test s glukozom...a njega cu radit ovaj dolazeci tjedan

čak moram ostat ejdnu noc u bolnici...bzzee...bolnica mi maltene pred kucom hahahha...dovikivat cu se sa mužem preko balkona.D

sad odo malo spavat...loše nocu spavam....

pusu šaljem svima...
    Silvia :D ista stavr je sa menom..čitam nekad...pa i suza krene...a muz me samo pogleda hahahahi kaze a ženeeee :D

mi smo sad posebna sorta žena :D čuda jedna

lilianaa
    14. Ožujak 2015. 22:23

Hej drage moje, ja jos nemam nikakvih simptoma ali me kasalj jos ubija. Bila sam kod doktora i nisam dobila NISTA. Pijem samo sirup islandskog lisaja, a sad cemo vidjet hoce li pomoci. Grozan kasalj traje vec dva tjedna, nadam se da nece nastetiti bebacu... :/ Pregled mi je 2.4.

lollipop
    15. Ožujak 2015. 11:04

ma neće i ja sam imala bronhitis i to kada sam morala mirovati pa je sve prošlo ok...meni je puno pomogao čaj od korijena sljeza koji sam pila ujutro i navečer...

Sanjarica
    15. Ožujak 2015. 17:27

Bok zenskice... Bas se vidi da je vikend... Nema nikoga... 😃 
    Kako ste? Mene opet uhvatila nek slabina i glavobolja pa eto provodim popodne na kaucu.   

Iskreno od kad sam saznalw da sam trudna nisam ni jednu tabletu/ljek stavila u usta... Al danas me glava toliko boli da bih nesto popila...al neznam sta smijem, neofen? Ili lupocet? To trenutno imam kuci pa...al neznam jel pametno... 😬 

Sve vas lijepo pozdravljam pa se javim sutra nakon sta dodem od pregleda.... Jedva cekam da vidim svoju bebicu... 
    Drzite fige da sve bude ok... 😘😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Fila2
    15. Ožujak 2015. 18:07

Sanjarica, znam kako ti je.... i mene glava danas rastura.....

Ako imaš lupocet popij lupocet, iako možeš i neofen. Ja sam prije, čim nešto zaboli neofen od 400, ali sada ipak, npr. kad glava zaboli ajmo tako reći, trpim bol, prozračim kuću što ponekad pomogne, a ako ne, ako vidim da bol jača onda popijem jedan neofen od 200. Ginekologica mi je rekla da neofeni nisu štetni za bebu, ali se ipak treba kontrolirati. 

Pitanje za sve; koja je razlika i da li je uopće ima između kombiniranog probira i double testa? Na sljedećem ultrazvuku, za 2,5 tjedna bi trebala raditi double test (down sindrom i još neke bolesti). Radi se na temelju ultrazvuka i nalaza krvi. Doduše, ginekologica mi je rekla da je to na moju i suprugovu volju, da li ga želimo napraviti, ali da nam ona preporučuje da napravimo jer su imali slučajeva kada je bilo "iznenađenja" na porodu za roditelje. Ako me razumijete što želim reći. 
    Kako sam čitala na netu i kombinirani probir se radi kao i double test, pa sad ne znam jel to isto. I da li ste to vi radile i da li ćete raditi?

lollipop
    15. Ožujak 2015. 19:14

ja sam zapravo skužila da je to isto radi se probir na te kromosomske bolesti...najbolje pitati ginekologicu...

evo ja se pridružujem sa glavoboljom...i mene danas boli ali ja sam eto popila kavicu...nisam još niti jednu tabletu popila, bojim se iskreno pa trpim bol ili odem spavati..

Cvarak
    [UREĐENO] 16. Ožujak 2015. 11:07

Fila evo na ovom linku imas objasnjenje bolje neg da ja objasnjavam :) 

www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/2564/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI