Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    16. Ožujak 2015. 12:24

I jaaaaa sam 15+1 nemojte me zaboraviti , ali ako sam dobro shvatila to znači da smo 15 tjedana već zapravo prošle i sad ulazimo u 16ti?

lollipop
    16. Ožujak 2015. 12:49

joj kod diane ima puuunooo finih sirića koje trudnice ne smiju jesti jer su sa plemenitom pljesni...a ja baš te obožavam

pa mislim da smo mi sad ušle u 16.tt nenana...ono kao 15+1 pa to je već ulazak u 16.tt

kosee
    16. Ožujak 2015. 12:59

Cure koje se mučite s mučninama, ne brinite, proći će, ja sam se u 11-om tjednu samo odjednom preporodila

Za taj Mama Nova dućan znam, ima i na Malešnici, a to mi je blizu tako da se spremam otići po hlače tamo pa sam onda mirna neko vrijeme. I moram kupit tu haljinu za svadbu, a stvarno ne znam ni gdje ni kakvu

I mene tu i tamo malo probode ili zategne u trbuhu, ali ne znam, izgleda da sam netipična jer nekako nisam baš zabrinuta. Vidim da sam dobro, osjetim neke simptome, krvarenja nema i nekako znam da je moja beba dobro i da raste. Uhvati me nervoza na dan pregleda, ali ne strah nego više onako nervoza i nestrpljivost. I to je to.  Mora da sam slaba s majčinskim instinktima i strahovima

Tena9
    16. Ožujak 2015. 13:07

Kako ste trudniiiceee??? Kosee?? Kako mi je predivno čitati...predivnoo... 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Silvia3
    16. Ožujak 2015. 13:16

Bok curke ja sam sad 14+3  

Ja se ne skidam iz tajica i trenerki,drugo nista nemogu ni obući. Za vikend smo bili na rostilju i ubila sam se od mesa i gljiva jaaaaooo njam ja bi još.  

Ta boluckanja i ja imam...najteze mi je kad čučnem pa se želim dignut..uuuf..ja isto cekam iduci pregled da vidim je li sve ok jer se bas znam zapitat je li sve ok...

Cure da li vi osjetite pokrete u trbuhu?ja osjetim kao da mi se nešto zarotira uglavnom neznam to objasniti ali crijeva nisu..ne osjetim niti lupanja niti nista takvog da me nebi krivo shvatile nego kao da nesto skakuće 

Dobrodosle nove curke :)

Silvia3
    16. Ožujak 2015. 13:18

Tena kako ti i mala labradorica?

kosee
    16. Ožujak 2015. 13:20

Ryanne, jesi li što mijenjala u odnosu na prvih 12 tjedana? Čula sam da nekim curama postane zlo npr od Elevita i sličnih dodataka prehrani..

Iako su meni rekli da od Duphastona imaš turbulencije u raspoloženjima, a ja to kod sebe nisam primijetila.

Tena  Kako si ti? Ja evo odlično, uživam punim plućima. Najkritičnije razdoblje je prošlo, trudnoću sam svima objavila i nekako sam opuštena i smirena.

Sanjarica
    16. Ožujak 2015. 13:24

Cao cure... Dobrodosle nove cure....

Kako ste,kod nas danas kisa pada cijelo jutro...ali ja sam tako sretna ko da najvece sunce sja..jer za kojih 2 sata cu vidjet svoju malu bebicu... 

Ja isto ponekad imam lagana probadanja...pa se malo uplasim...ali to je valjda normalno...  
    Uzivajte... 😘😘😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.