Bok zenskice... Bas se vidi da je vikend... Nema nikoga... 😃
Kako ste? Mene opet uhvatila nek slabina i glavobolja pa eto provodim popodne na kaucu.
Iskreno od kad sam saznalw da sam trudna nisam ni jednu tabletu/ljek stavila u usta... Al danas me glava toliko boli da bih nesto popila...al neznam sta smijem, neofen? Ili lupocet? To trenutno imam kuci pa...al neznam jel pametno... 😬
Sve vas lijepo pozdravljam pa se javim sutra nakon sta dodem od pregleda.... Jedva cekam da vidim svoju bebicu...
Drzite fige da sve bude ok... 😘😘
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sanjarica, znam kako ti je.... i mene glava danas rastura.....
Ako imaš lupocet popij lupocet, iako možeš i neofen. Ja sam prije, čim nešto zaboli neofen od 400, ali sada ipak, npr. kad glava zaboli ajmo tako reći, trpim bol, prozračim kuću što ponekad pomogne, a ako ne, ako vidim da bol jača onda popijem jedan neofen od 200. Ginekologica mi je rekla da neofeni nisu štetni za bebu, ali se ipak treba kontrolirati.
Pitanje za sve; koja je razlika i da li je uopće ima između kombiniranog probira i double testa? Na sljedećem ultrazvuku, za 2,5 tjedna bi trebala raditi double test (down sindrom i još neke bolesti). Radi se na temelju ultrazvuka i nalaza krvi. Doduše, ginekologica mi je rekla da je to na moju i suprugovu volju, da li ga želimo napraviti, ali da nam ona preporučuje da napravimo jer su imali slučajeva kada je bilo "iznenađenja" na porodu za roditelje. Ako me razumijete što želim reći.
Kako sam čitala na netu i kombinirani probir se radi kao i double test, pa sad ne znam jel to isto. I da li ste to vi radile i da li ćete raditi?
ja sam zapravo skužila da je to isto radi se probir na te kromosomske bolesti...najbolje pitati ginekologicu...
evo ja se pridružujem sa glavoboljom...i mene danas boli ali ja sam eto popila kavicu...nisam još niti jednu tabletu popila, bojim se iskreno pa trpim bol ili odem spavati..
jutro ženske...
vidim, vikend smo sve iskoristile i nismo visile na forumu
jučer sam uživala u suncu i šetnji a danas oblačno
kako ste mi vi? mrvice?
mene ponekad uhvati baš strah da će se nešto loše dogoditi i jedva čekam pregled 24. da vidim da je sve ok...da li i vama bude tako?
jutrooo
Double test i probir su prilično slični, samo se rade u različitim tjednima trudnoće (probir idealno u 12-om, a double kasnije). Mislim da double ne plaćaš, ali nisam sigurna.
Mi smo odustali od tih testova.
Ja sam se preporodila otkako smo rekli ljudima oko sebe za trudnoću, nekako sam se opustila i nemam više onaj osjećaj da se moram skrivati i paziti da se ne odam, znam da zvuči blesavo
Jedino što su svi puni pitanja na koja nemam odgovore, tek ulazim u 13-ti tjedan i nisam još isplanirala cijelu trudnoću, porod, dojenje i odgoj a svi ispituju o svemu, samo čekam da me pitaju koju će srednju dijete upisati
Čvarak, meni je sad na poslu super, mučnine su prošle, dobro se osjećam tako da mi nije teško. Jedino mi je malo teško naći volju i motivaciju, ali odradim što imam.
Jutros sam si na hlače provukla neku uzicu oko struka tako da ne moram zakopčati gumb, ne znam više što bih i moram stvarno hitno otići kupiti nešto za obući.
Eto toliko od mene, svima šaljem puse, drago mi je da sve dolazite s veselim vijestima s pregleda, a oko šećera ne brinite, to će sve biti ok!
Jutro :)
lollipop, joj tako i meni dođe.. al nekako sve rjeđe što više vrijeme prolazi.. uvijek si mislim- e sad kad prođe ovaj pregled bit ću super i neću puno razmišljat al opet mi se zalomi ponekad :) sve je to normalno...
Ja sam inače ok, samo me zadnja dva dana dosta boli kao oko jajnika.. malo na jednu malo na drugu stranu.. ne stalno, al recimo kad se dižem malo pripazim ili osjetim nekad boluckanje kad se okrećem u krevetu ili kad kihnem i zakašljem... i dva dana već imam žgaravicu :/ danas mi je malo bolje, al isto povremeno osjetim zatezanje i bol dole.. malo sam čitala o tome pa svi kažu da je to normalno.. dok nije konstantna bol :) je tako i vama?
Sutra VEĆ 15ti tjedan
do kojeg mjeseca bebe spadaju u jesenske?? jel i početak 11 spada u tu kategoriju?
majo preko veze ćemo te ubaciti u jesenske jer ipak 11.mj još nije zima
ajme ljubav da VEĆ 15.tt...polako pratim neke akcije i iskoristit ću ovaj vikend kozmo -30% na bebe i kupiti si tetre jer će moja beba biti u platnenim pelenama...baš se veselim a s druge strane je još uvijek prisutan taj strah...i mene zna tako zaboliti ali kaže ginekologica da je to ok i normalno al se ja svaki put prestrašim
Jutro :)
maja777 , je početak pa i cijeli 11 mjesec, kao i 12 bi trebale biti jesenske bebice. Dobrodošla :)
lollipop, ne brini se za bezveze, nema koristi od toga.
kosee, u Westgate postoji dućan za trudnice, "Mama nova", neki dan sam bila, nisam ništa kupila jer mi još nije potrebno, ali sam ušla unutra i pogledala što imaju.
Imaju traperice za trudnice pa ako imaš vremena skokni tamo. Sigurna sam da ćeš pronaći nešto za sebe.
ljubav, mislim da si ti najdalje dogurala od nas jesenskih. Ustvari mi je super čitati sve simptome, svih trudnica u našoj grupi koje su "trudnije" od mene.
Dok nije došla Cvarak, bila sam pomalo usamljena u svom terminu
Sortiraj odgovore
Najstariji