Ćao!
Prošli mjesec sam imala spontani pobačaj, krvarenje je trajalo 10 dana. Danas je 32. dan, još nisam dobila m., ovulacija je bila 07.08. Ili 08.08., odnos smo imali 2 ili 3 dana poslije. Jučer ( 10 ili 11 dpo), sam uradila 2 testa, jedan u jutro jedan poslije podne i oba su pokazala jednu crticu. Jutros ( 11 ili 12 dpo) sa prvim urinom sam uradila još jedan test, i on je također bio negativan.Da li je prerano za testove?
Ili je ipak to to?
nisi trudna! 2 ili 3 dan poslje O ne možeš ostati trudna.
👩33g
👨42g
👦4g
Pozdrav zene 😀
Malo sam u nedoumici pa sam htjela pitati vas, sta vi mislite..
Ja i decko radimo na bebi vec dosta dugo (vec sam krenula sa pretragama, mpo, nalazi, imam cin1 i navodno je jedan jajovod zacepljen ali, otom potom..).
Da skratim barem malo pricu. Za nekoliko dana bi trebala nastupat M 😅 ALI, nemam iste simtpome kao svaki mjesec, ne bole me grudi kao inace (inace 7 dana prije M bi ali mi se cine vece), nemam one "normalne" grceve nego vise kao probadanje (najvise desni jajnik me zna zaboliti na par sek.) na donjem dijelu trbuha, mozda maternica. To mi se desava vec par dana ali zadnja dva dana jos intenzivnije (ne stalno, nekoliko puta na dan, ponekad jace, ponekad slabije).
Jednu noc sam se budila u 1 i 30 jer sam morala ici na vc i nikako nisam mogla zaspat opet. Isto tako danas, opet sam morala ici na vc ali sam nekako zaspala kasnije ali, kasnije me probudilo to jako probadanje (trajalo je svega par sekundi).. Ujutro sam si mjerila temp, 36,9…
Malo sam se uplasila jer ne znam vise sta da mislim.. Nisam jos uradila test posto mi M ne kasni jos.. i u utorak imam kontrolu kod specijalistice.. Mozda ona uoci nesto.
Da li je koja od vas imala slicne simptome? Hvala 😁
Hey, u ovom trenutku sve je moguće, moguće je i da je implantacija a moguće je i da M dolazi. Specijalistica ti neće još ništa moći vidjeti, jedino zadebljanje endometrija do kojeg dolazi bez obzira na T. Jel znaš kad je ovulacija bila?
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Pozdrav svima, imam pitanje..Zadnji puta sam imala M 01.10.2017, danas je 10.11..i jos je nema..nema nikakve prisutne boli, zna me tu i tamo malo zabolit donji dio ledja i to je sve..trebala sam dobiti 28.10. Sto znaci da mi kasni otprilike 2 tj..radila sam test prvo clearblue easy i nije mi bas bio najjasniji, kontrolna crta u redu, vidljiv minus i nazire se okomita pruga gdje bi trebala biti al to sam ocito samo ja vidila..nakon dva dana(jutros) sam ponovila test clearblue digitalni ni on mi sasvim nije jasan pa bih vas molila pomoc..
Pozdrav i meni je se tako pokazalo minus ali nadzire se kao plus kad str kasnije provjerili kojo je bio rezultaz trudnoca ili ne
Pozdrav svima :)
Molila bih za pomoć ako je netko imao sličnu situaciju.
Naime dugo sam pila Diane35, te sam ih prestala piti gdje je odmah nakon toga bila i zadnja M koja je bila 26.09. Ciklusi su do sada bili točni uz tablete (28 dana).
U plodnim danima je bio odnos bez zaštite i očekivana menstruacija je trebala biti 24.10., no nje i dalje nema.
Sada sam u nedoumici, znam da kasni samo 2 dana no ne znam je li u pitanju kašnjenje zbog prestanka tableta ili je mogućnost trudnoće?
Imam povremene grčeve u donjem dijelu trbuha, povremeno probadanje u donjem dijelu leđa i užasno se znojim zadnjih 10ak dana.
Test je napravljen jučer i negativan je.
Maslačak ako ti menga kasni a test je negativan nazalost nisi trudna.
Al ponovi jos za svaki slucaj, mozda ti je ovulacija bila kasnije.
Mozda se ciklusi jos nisu ustabilili nakon pilula
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣• 1./2023. 💗
Maslačak ako ti menga kasni a test je negativan nazalost nisi trudna.
Al ponovi jos za svaki slucaj, mozda ti je ovulacija bila kasnije.
Mozda se ciklusi jos nisu ustabilili nakon pilula
Hvala na odgovoru :)Zato i jesam malo u nedoumici jer mi je ovo "prvi mjesec" bez pilula, a plodne dane sam racunala da ce biti kako su bili i do sada.. Pa sam malo zbunjena oko cijele situacije
Irena178927 iste probleme imamo
Moja m. treba sutra stici .
Ovul. Je bila 17.11 a odnosne smo imali nakon ovul u plodnim danima .
Zadnjih 7 8 dana
Jako cesto piskim boljela su me leda, probadanje u jajnicima i maternici i svako ali svako popodne mi dode muka nekih pola sata sat. I umorim se brzo prebrzo..
U prvoj trudnoci nisam isla za tim jer nisam uopce isla za ciklusima nego kad je debeelo kasnila sam skuzila da ne stima.Po sadasnjim simptomima moze bit i trudnoca ali i pms.. sutra sam odlucila napravit test ako ne dobijem kroz jutro 🙈
💙 - 2019
we made a family
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/20191113/dt/6/n//k/78f3/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji