Pozdrav zenice.
Trebam vašu pomoć. Ne znam dal da radim test ili ne.
7.11 smo imali ne zasticen spolni odnos, nije svrsio u mene, donekle pazimo. Međutim tako sam jednom već zatrudnjela, nažalost vanmaternicna je bila. 20.11 sam trebala dobiti, nisam. 21 sam dobila, ali cijeli dan sam imala jako slabo krvarenje, na ulosku nije nista bilo samo na papiru tu i tamo. 22 sam dobila.malo oskudije, međutim opet ne onoliko koliko inače imam. 23 (danas) opet skroz malo. Simptome nemam nikakve, inače kad trebam dobiti uzasno me grudi bole, slaba sam i jajnici ubijaju, međutim ovaj put imam osjecaj kao da je ni nemam. Napravila sam test 21 navečer jer nisam mogla spavat i logično negativan
Rodila sam prije 10mj, simptome sam imala odmah i trudnoća je bila uredna.
Znam da nisam. Ali znate onaj osjećaj straha koji govori "jesi"... nemojte me krivo shvatiti, ali nemam s kim pričati ni podijeliti
Pozdrav zenice.
Trebam vašu pomoć. Ne znam dal da radim test ili ne.
7.11 smo imali ne zasticen spolni odnos, nije svrsio u mene, donekle pazimo. Međutim tako sam jednom već zatrudnjela, nažalost vanmaternicna je bila. 20.11 sam trebala dobiti, nisam. 21 sam dobila, ali cijeli dan sam imala jako slabo krvarenje, na ulosku nije nista bilo samo na papiru tu i tamo. 22 sam dobila.malo oskudije, međutim opet ne onoliko koliko inače imam. 23 (danas) opet skroz malo. Simptome nemam nikakve, inače kad trebam dobiti uzasno me grudi bole, slaba sam i jajnici ubijaju, međutim ovaj put imam osjecaj kao da je ni nemam. Napravila sam test 21 navečer jer nisam mogla spavat i logično negativan
Rodila sam prije 10mj, simptome sam imala odmah i trudnoća je bila uredna.
Znam da nisam. Ali znate onaj osjećaj straha koji govori "jesi"… nemojte me krivo shvatiti, ali nemam s kim pričati ni podijeliti
Napravite test jutarnjim urinom ili izvadite betu pa ste na miru. Drukčije nećete znati na čemu ste
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji