Pozz cure,Da li je neka od vas u vrlo ranoj trudnoci imala bolove u jakniku u kojem se oplodnja dogodila? I zasto do toga dolazi ako netko zna?Hvala
Sasvim normalna pojava, a dolazi do toga jer se povecava blago volumen jajnika zbog zutog tijela, a i jajnici se prilagodjavaju novim hormonalnim postavkama, a takodje dolazi do natezanja ligamenata koji povezuju jajnike sa matericom i matericu sa zdjelicom. Cesto nam se moze ciniti da je bol u jajniku a zapravo je bol u kruznom ligamentu koji drzi matericu...uglavnom da te ne davim, sve je to normalno...😉
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pozdrav cure
Naime zadnja M bila je 30.04., a kako sam prestala piti pilule (ne pijem vec 7-8 mjeseci) ciklusi su neredoviti.. Variraju od 22 do 39 dana A i u pitanju su policisticni jajnici
21.05. i 24.05. je bio nezasticen odnos, zadnja 2 dana imam povremene bolove u donjem dijelu trbuha i u jajnicima, cesce mokrim (inace kako sam prestala s pilulama pred M nemam nekakvih bolova, vecinom me samo "iznenadi").Postoji li mogucnost trudnoce? Pretpostavljam da mi je jos rano za test 🙈 Btw. radimo na tome i zelimo
Pozdrav cure
Naime zadnja M bila je 30.04., a kako sam prestala piti pilule (ne pijem vec 7-8 mjeseci) ciklusi su neredoviti.. Variraju od 22 do 39 danaA i u pitanju su policisticni jajnici
21.05. i 24.05. je bio nezasticen odnos, zadnja 2 dana imam povremene bolove u donjem dijelu trbuha i u jajnicima, cesce mokrim (inace kako sam prestala s pilulama pred M nemam nekakvih bolova, vecinom me samo "iznenadi").Postoji li mogucnost trudnoce? Pretpostavljam da mi je jos rano za test 🙈Btw. radimo na tome i zelimo
Postoji naravno, a to ti jedino test moze reci. Medjutim, simptomi koje navodis, zaista ne mogu bit od trudnoce, prerano je da osjetis tako krupne simptome 8 dana od odnosa....strpi se jos koji dan i uradi test. Sretno..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Dobar dan. Zanima me postoji li mogućnost da sam trudna... dakle dečko i ja smo imali odnos 29.5.2022 i bio je prekinuti snošaj i nisu mi bili plodni dani. Nismo koristili zaštitu. Uz to bila sam skeptična pa sam popila kontracepcijsku pilulu ellaone. Menga mi i dalje kasni. ALI moram napomenuti da smo tjedan dana prije odnosa kojeg smo imali 29 imali jos jedan vrlo kratki koji se ni ne moze brojati ali sam ja sve jedno popila tu kotracepcijsku pilulu. Dakle u roku od 2 tjedna sam popila 2 kontracepcijske pilule. Moje pitanje je jesam li trudna? Ili mi menga kasni zbog tableta?
Moje pitanje je jesam li trudna? Ili mi menga kasni zbog tableta?
A moje pitanje je hoces li svaki put u zivotu kad imas seks, bio on " s nogu brzinski" ili "maratonac" piti kontracepcijsku tabletu? 🤔A odgovor na tvoje pitanje je menstruaciji ti kasni na nervnoj bazi, od te silne panike i razmisljanja...😎
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji