Jutro,pomoć,osjećam se uzasno,vadila sam krv sve je u redu ,savrseno…21 dan menst.ciklusa sam imala grceve,nista strasno i 25 dan,danas je 26 dan mens.ciklusa i nista,bazalna temp se krece od ovulacije do danas stalno 37.1 ,danas 37.3
O bila 05.12.uz sluz,bolove.
Radila sam test nocas negativan..sta da radim
Uredni ciklusi 28 dana ,O 14 dan..porast tem u ovulaciji 16 dan tj 07.12 .
Pomoc,menga treba doci prekosutra..od simptoma zgaravica samo,umor i ti lagani grcevi..promjena okusa..e sad corona..ali ne kao korona..knedla u grlu..sise normalne
Da li cekati jos ili..imam 42 godine
Mislim da si rano radila test, pricekaj dan menstruacije pa onda napravi test. Drzim fige da bude pozitivno 😊
Jutro,pomoć,osjećam se uzasno,vadila sam krv sve je u redu ,savrseno…21 dan menst.ciklusa sam imala grceve,nista strasno i 25 dan,danas je 26 dan mens.ciklusa i nista,bazalna temp se krece od ovulacije do danas stalno 37.1 ,danas 37.3
O bila 05.12.uz sluz,bolove.
Radila sam test nocas negativan..sta da radim
Uredni ciklusi 28 dana ,O 14 dan..porast tem u ovulaciji 16 dan tj 07.12 .
Pomoc,menga treba doci prekosutra..od simptoma zgaravica samo,umor i ti lagani grcevi..promjena okusa..e sad corona..ali ne kao korona..knedla u grlu..sise normalne
Da li cekati jos ili..imam 42 godineMislim da si rano radila test, pricekaj dan menstruacije pa onda napravi test. Drzim fige da bude pozitivno 😊
Hvala ,to sam i mislila,cijelu noć nisam spavala.
Nije bas planirano,ali bi bilo lijepo.
Test možeš napraviti i na dan kad je trebala doći menstruacija... Mislim da su ti male šanse ukoliko si već napravila test... Osim ako ga nisi ispravno napravila. Sve u svemu, savjet je da posjetiš ginekologa ako već nisi...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Pozdrav ,radila tesz 26 dan ciklusa negativan,danas na dan ocekivane menstruacije ,sada Test pozitivan😊,bez ikakvih simptoma,bas nista,ni Pms,nista,osim 21 dc i 25 dc lagani grčevi😊
Cestitam 😊 ne sekiraj se, doci ce simptomi po malo, grcevi su uobicajeni.. moji su simptomi i sad jos uvijek slabi i u 8tt😅
Kaca12 kakve simptome imas? Mi smo razlike jedan dan, meni je danas 7+3
Nemam nikakve mucnine samo me vec 2 tj bolucka donji dio stomaka ( pritisak osjecam, tu i tamo bockanje, rastezanje) kao neku tezinu...sutra mi je pregled,ne mogu docekati...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Pozdrav,
Imam redovne cikluse 28 dana. Zadnja menstruacija je bila 22.02 i trajala je 3 dana kada sam na taj zadnji dan imala odnos s momkom on je svrsio u mene a inace pazi da svrsi van. 12.03 sam osjetila jako ostru bol u predjelu lijevog jajnika.Vecinu dana sam prelezala, a dok bi setala imala bi osjecaj kao da ce sve ispasti van. Uz to su me jos bolila i donji dio leđa. 22.03 mi je trebala stici menstruacija, no evo vec 4.dan ona kasni. Taj dan kada je kasnila na gacicama sam primijetila jednu smeđu kap, sutradan dvije kapi a treci dan kasnjenja se pojavila veca smeđa mrlja i od tada nista. Osjecam kao da cu dobit, ali nista. Jucer sam zvala svoju ginekologicu i javila se med.sestra koja mi je rekla da pricekam jos 10 dana pa napravim test i da se onda javim za pregled. Sto vi mislite dal je trudnoca ili mozda upala jajnika u pitanju?
Sortiraj odgovore
Najstariji