Jesam li trudna?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 138

Prijavi adminu

sretna78

Jutro,pomoć,osjećam se uzasno,vadila sam krv sve je u redu ,savrseno…21 dan menst.ciklusa sam imala grceve,nista strasno i 25 dan,danas je 26 dan mens.ciklusa i nista,bazalna temp se krece od ovulacije do danas stalno 37.1 ,danas 37.3
    O bila 05.12.uz sluz,bolove.
    Radila sam test nocas negativan..sta da radim
    Uredni ciklusi 28 dana ,O 14 dan..porast tem u ovulaciji 16 dan tj 07.12 .
    Pomoc,menga treba doci prekosutra..od simptoma zgaravica samo,umor i ti lagani grcevi..promjena okusa..e sad corona..ali ne kao korona..knedla u grlu..sise normalne
    Da li cekati jos ili..imam 42 godine

Mislim da si rano radila test, pricekaj dan menstruacije pa onda napravi test. Drzim fige da bude pozitivno 😊

• sretna78

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Kaca12

sretna78

Jutro,pomoć,osjećam se uzasno,vadila sam krv sve je u redu ,savrseno…21 dan menst.ciklusa sam imala grceve,nista strasno i 25 dan,danas je 26 dan mens.ciklusa i nista,bazalna temp se krece od ovulacije do danas stalno 37.1 ,danas 37.3
    O bila 05.12.uz sluz,bolove.
    Radila sam test nocas negativan..sta da radim
    Uredni ciklusi 28 dana ,O 14 dan..porast tem u ovulaciji 16 dan tj 07.12 .
    Pomoc,menga treba doci prekosutra..od simptoma zgaravica samo,umor i ti lagani grcevi..promjena okusa..e sad corona..ali ne kao korona..knedla u grlu..sise normalne
    Da li cekati jos ili..imam 42 godine
    Mislim da si rano radila test, pricekaj dan menstruacije pa onda napravi test. Drzim fige da bude pozitivno 😊

Hvala ,to sam i mislila,cijelu noć nisam spavala.
    Nije bas planirano,ali bi bilo lijepo.

• jagoda2

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Imam 20 godina mengu sam dobila zadnji put 13.11 .2020 od tada nisam dobila dojke su mi zadnjih dana natekle i bole me na dodir sada već slabije češće mokrim ...uradila sam test ali je negativan kasni mi sedam dana jesam li mozda trudna i nakon koliko da napravim test 😉

Samoja6

Broj poruka: 986

Prijavi adminu

Test možeš napraviti i na dan kad je trebala doći menstruacija... Mislim da su ti male šanse ukoliko si već napravila test... Osim ako ga nisi ispravno napravila. Sve u svemu, savjet je da posjetiš ginekologa ako već nisi... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• sretna78

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Pozdrav ,radila tesz 26 dan ciklusa negativan,danas na dan ocekivane menstruacije ,sada Test pozitivan😊,bez ikakvih simptoma,bas nista,ni Pms,nista,osim 21 dc i 25 dc lagani grčevi😊

Broj poruka: 138

Prijavi adminu

sretna78

Pozdrav ,radila tesz 26 dan ciklusa negativan,danas na dan ocekivane menstruacije ,sada Test pozitivan😊,bez ikakvih simptoma,bas nista,ni Pms,nista,osim 21 dc i 25 dc lagani grčevi😊

Cestitam 😊 ne sekiraj se, doci ce simptomi po malo, grcevi su uobicajeni.. moji su simptomi i sad jos uvijek slabi i u 8tt😅

MISS

Broj poruka: 696

Prijavi adminu

Kaca12 kakve simptome imas? Mi smo razlike jedan dan, meni je danas 7+3 
    Nemam nikakve mucnine samo me vec 2 tj bolucka donji dio stomaka ( pritisak osjecam, tu i tamo bockanje, rastezanje) kao neku tezinu...sutra mi je pregled,ne mogu docekati...

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Arwen_1110

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Pozdrav,
    Imam redovne cikluse 28 dana. Zadnja menstruacija je bila 22.02 i trajala je 3 dana kada sam na taj zadnji dan imala odnos s momkom on je svrsio u mene a inace pazi da svrsi van. 12.03 sam osjetila jako ostru bol u predjelu lijevog jajnika.Vecinu dana sam prelezala, a dok bi setala imala bi osjecaj kao da ce sve ispasti van. Uz to su me jos bolila i donji dio leđa. 22.03 mi je trebala stici menstruacija, no evo vec 4.dan ona kasni. Taj dan kada je kasnila na gacicama sam primijetila jednu smeđu kap, sutradan dvije kapi a treci dan kasnjenja se pojavila veca smeđa mrlja i od tada nista. Osjecam kao da cu dobit, ali nista. Jucer sam zvala svoju ginekologicu i javila se med.sestra koja mi je rekla da pricekam jos 10 dana pa napravim test i da se onda javim za pregled. Sto vi mislite dal je trudnoca ili mozda upala jajnika u pitanju? 

Maša🤰🏼

Broj poruka: 2138

Prijavi adminu

Slobodno odmah napravi test i sve ces znati 😌 ako si trudna test ce pokazat 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Lori🍀

Broj poruka: 1279

Prijavi adminu

Arwen šanse da si ostala trudna 3 dan ciklusa su nikakve. A po meni nema smisla čekati 10 dana jer ako ti kasni 4 dana test će odmah pokazati plus pa ako ipak sumnjaš na trudnoću kupi test.

Niži AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF 2/2025. Škvorc

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.