Jesam li trudna?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Arwen_1110

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Ipak cu pricekati do Uskrsa, ionako mi se ne zuri. Nemamo zelju za bebom zbog financijske situacije, ali ako tako treba bit sta tu mozemo. 

Lori🍀

Broj poruka: 1279

Prijavi adminu

Ma mislim da su stvarno nikakve šanse. Ali evo savjet ako ne želite bebu zaštitite se. Imam dosta prijateljica koje su ostale trudne s tom metodom "vadi ga van". Doduše u plodnim danima. Ali evo nije za igrati se ako nije trenutak.

Niži AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF 2/2025. Škvorc

• Arwen_1110

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Jutro, evo ipak prokrvarila 😁
    Ono probadanje u lijevom jajniku je vjerojatno bila ovulacija, al svakako to moram potvrdit kod ginekologice. Izgleda da sam par stresnih situacija ovaj mjesec skroz smetnila s uma. 

Kamilica ♡

Broj poruka: 1039

Prijavi adminu

Pozdrav! Menga mi kasni 9 dana. Imala sam nezasticeni odnos jedan put za vrijeme plodnih dana.  Kolike su sanse za trudnocu obzirom da sam u kasnim 30-tima,i da imam mali polip na maternici? 
    Unaprijed hvala! 

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Broj poruka: 1187

Prijavi adminu

kamilicaaa

Pozdrav! Menga mi kasni 9 dana. Imala sam nezasticeni odnos jedan put za vrijeme plodnih dana. Kolike su sanse za trudnocu obzirom da sam u kasnim 30-tima,i da imam mali polip na maternici?
    Unaprijed hvala!

ako si imala odnos u plodnim danima,a kasni ti 9 dana,velike su šanse,tako da napravi test. 

Kamilica ♡

Broj poruka: 1039

Prijavi adminu

zoe 🤞🏻🍀 🔜🤰🏼

kamilicaaa

Pozdrav! Menga mi kasni 9 dana. Imala sam nezasticeni odnos jedan put za vrijeme plodnih dana. Kolike su sanse za trudnocu obzirom da sam u kasnim 30-tima,i da imam mali polip na maternici?
    Unaprijed hvala!
    ako si imala odnos u plodnim danima,a kasni ti 9 dana,velike su šanse,tako da napravi test.

Hocu hvala. Zaboravila sam napisati da partner kaze da nije"zavrsio posao", zato sam odgadjala s testom do sada. Jer sam mislila da su sanse nikakve obzirom na godine i sve. Ali nikad mi do sada nije kasnila dulje od 5 dana. Mozda je stres, ne znam..

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Broj poruka: 1187

Prijavi adminu

kamilicaaa

Hocu hvala. Zaboravila sam napisati da partner kaze da nije"zavrsio posao", zato sam odgadjala s testom do sada. Jer sam mislila da su sanse nikakve obzirom na godine i sve. Ali nikad mi do sada nije kasnila dulje od 5 dana. Mozda je stres, ne znam..

nema potrebe da si razbijas glavu, imas test za kupit za 15 kn. 

• katarina997

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav cure  vidim da ste tu iskusne oko testova za trudnoću, pa me zanima, mjesečnica mi kasni skoro 30 dana (inače je redovita, od 28-30 dana ciklus) radila sam već 5 puta test, svaki negativan, da li je moguće da sam trudna ili je do nekih hormona? Pila sam duphaston, i evo od zadnje tablete mi je prošlo 3 dana, i još ništa

simba

Broj poruka: 858

Prijavi adminu

katarina997

Pozdrav curevidim da ste tu iskusne oko testova za trudnoću, pa me zanima, mjesečnica mi kasni skoro 30 dana (inače je redovita, od 28-30 dana ciklus) radila sam već 5 puta test, svaki negativan, da li je moguće da sam trudna ili je do nekih hormona? Pila sam duphaston, i evo od zadnje tablete mi je prošlo 3 dana, i još ništa

ako si radila 5 testova, i svi su neg, naravno da NISI trudna. Uostalom sad bi već bila u 9 tj trudnoće da jesi. Javi se ginekologu za pregled i vađenje spolnih hormona. Jer te vjerojatno neki hormonalni problem u pitanju.

👩33g
    👨42g
    👦4g

Nuna5

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Ćao!
    Prošli mjesec sam imala spontani pobačaj, krvarenje je trajalo 10 dana. Danas je 32. dan, još nisam dobila m., ovulacija je bila 07.08. Ili 08.08., odnos smo imali 2 ili 3 dana poslije. Jučer ( 10 ili 11 dpo), sam uradila 2 testa, jedan u jutro jedan poslije podne i oba su pokazala jednu crticu. Jutros ( 11 ili 12 dpo) sa prvim urinom sam uradila još jedan test, i on je također bio negativan.Da li je prerano za testove?
    Ili je ipak to to? 

Zagrljaj djeteta je zagrljaj svijeta 🤗.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.