Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Arwen_1110
    25. Ožujak 2021. 14:05

Ipak cu pricekati do Uskrsa, ionako mi se ne zuri. Nemamo zelju za bebom zbog financijske situacije, ali ako tako treba bit sta tu mozemo. 

Lori🍀
    25. Ožujak 2021. 14:08

Ma mislim da su stvarno nikakve šanse. Ali evo savjet ako ne želite bebu zaštitite se. Imam dosta prijateljica koje su ostale trudne s tom metodom "vadi ga van". Doduše u plodnim danima. Ali evo nije za igrati se ako nije trenutak.

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

• Arwen_1110
    26. Ožujak 2021. 07:35

Jutro, evo ipak prokrvarila 😁
    Ono probadanje u lijevom jajniku je vjerojatno bila ovulacija, al svakako to moram potvrdit kod ginekologice. Izgleda da sam par stresnih situacija ovaj mjesec skroz smetnila s uma. 

Kamilica ♡
    23. Travanj 2021. 17:07

Pozdrav! Menga mi kasni 9 dana. Imala sam nezasticeni odnos jedan put za vrijeme plodnih dana.  Kolike su sanse za trudnocu obzirom da sam u kasnim 30-tima,i da imam mali polip na maternici? 
    Unaprijed hvala! 

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

23. Travanj 2021. 17:25

kamilicaaa

Pozdrav! Menga mi kasni 9 dana. Imala sam nezasticeni odnos jedan put za vrijeme plodnih dana. Kolike su sanse za trudnocu obzirom da sam u kasnim 30-tima,i da imam mali polip na maternici?
    Unaprijed hvala!

ako si imala odnos u plodnim danima,a kasni ti 9 dana,velike su šanse,tako da napravi test. 

Kamilica ♡
    23. Travanj 2021. 17:35

zoe 🤞🏻🍀 🔜🤰🏼

kamilicaaa

Pozdrav! Menga mi kasni 9 dana. Imala sam nezasticeni odnos jedan put za vrijeme plodnih dana. Kolike su sanse za trudnocu obzirom da sam u kasnim 30-tima,i da imam mali polip na maternici?
    Unaprijed hvala!

ako si imala odnos u plodnim danima,a kasni ti 9 dana,velike su šanse,tako da napravi test.

Hocu hvala. Zaboravila sam napisati da partner kaze da nije"zavrsio posao", zato sam odgadjala s testom do sada. Jer sam mislila da su sanse nikakve obzirom na godine i sve. Ali nikad mi do sada nije kasnila dulje od 5 dana. Mozda je stres, ne znam..

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

23. Travanj 2021. 18:59

kamilicaaa

Hocu hvala. Zaboravila sam napisati da partner kaze da nije"zavrsio posao", zato sam odgadjala s testom do sada. Jer sam mislila da su sanse nikakve obzirom na godine i sve. Ali nikad mi do sada nije kasnila dulje od 5 dana. Mozda je stres, ne znam..

nema potrebe da si razbijas glavu, imas test za kupit za 15 kn. 

• katarina997
    25. Lipanj 2021. 08:43

Pozdrav cure  vidim da ste tu iskusne oko testova za trudnoću, pa me zanima, mjesečnica mi kasni skoro 30 dana (inače je redovita, od 28-30 dana ciklus) radila sam već 5 puta test, svaki negativan, da li je moguće da sam trudna ili je do nekih hormona? Pila sam duphaston, i evo od zadnje tablete mi je prošlo 3 dana, i još ništa

simba
    25. Lipanj 2021. 09:20

katarina997

Pozdrav curevidim da ste tu iskusne oko testova za trudnoću, pa me zanima, mjesečnica mi kasni skoro 30 dana (inače je redovita, od 28-30 dana ciklus) radila sam već 5 puta test, svaki negativan, da li je moguće da sam trudna ili je do nekih hormona? Pila sam duphaston, i evo od zadnje tablete mi je prošlo 3 dana, i još ništa

ako si radila 5 testova, i svi su neg, naravno da NISI trudna. Uostalom sad bi već bila u 9 tj trudnoće da jesi. Javi se ginekologu za pregled i vađenje spolnih hormona. Jer te vjerojatno neki hormonalni problem u pitanju.

👩33g
    👨42g
    👦4g

Nuna5
    19. Kolovoz 2021. 13:14

Ćao!
    Prošli mjesec sam imala spontani pobačaj, krvarenje je trajalo 10 dana. Danas je 32. dan, još nisam dobila m., ovulacija je bila 07.08. Ili 08.08., odnos smo imali 2 ili 3 dana poslije. Jučer ( 10 ili 11 dpo), sam uradila 2 testa, jedan u jutro jedan poslije podne i oba su pokazala jednu crticu. Jutros ( 11 ili 12 dpo) sa prvim urinom sam uradila još jedan test, i on je također bio negativan.

Da li je prerano za testove?
    Ili je ipak to to? 

Zagrljaj djeteta je zagrljaj svijeta 🤗.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.