Ciao cure, evo da se i ja pridružim ovoj temi.
Zadnja M je bila 07.08., trebala sam dobiti jučer, međutim gospođe još nema... a nadam se da ni neće doći već 4-5 dana imam povremeno neke grčeve u trbuhu kao da ću dobiti, pa malo jajnici bole, dosta neugodan neki pritisak i osjećaj. grudi ništa drugačije nego u pms-u... a inače se osjećam odlično. nakon puno razočaranja jednostavno ne želim pomišljati da bi mogla imati neke simptome. zbunjena sam skroz... test još nisam radila, pričekala bih još koji dan jer me stvarno jako jako strah da se ponovo ne razočaram...
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Zdravo zene 💕
Ako neka zna o cemu je rijec,dobro bi mi doslo jer ludim..
Na dan ocekivsne menst pojavio se smedji iscjedak posle u toku dana je krenula svjetla krv koja nije trajala ni 24h posle cega je opet krenuo tamno smedji iscjedak koji je prelazio u sve svjetliju boju.to je trajalo 2 dana. Po zavrsetku te lude menst. Tj juce ujutro me bolio stomak kao pred menst. A danas me vec bole ledja u donjem djelu i osjecam povremeno ko da me nesto blago pecne bocne(ne znam opisati) u jajnicima...
Da li je rano za test u slucaju da je to bilo implatijsko ?
Pocinjem sumnjati i u samu sebe i sve sto mi se desava 😒
Zdravo zene 💕
Ako neka zna o cemu je rijec,dobro bi mi doslo jer ludim..
Na dan ocekivsne menst pojavio se smedji iscjedak posle u toku dana je krenula svjetla krv koja nije trajala ni 24h posle cega je opet krenuo tamno smedji iscjedak koji je prelazio u sve svjetliju boju.to je trajalo 2 dana. Po zavrsetku te lude menst. Tj juce ujutro me bolio stomak kao pred menst. A danas me vec bole ledja u donjem djelu i osjecam povremeno ko da me nesto blago pecne bocne(ne znam opisati) u jajnicima…
Da li je rano za test u slucaju da je to bilo implatijsko ?
Pocinjem sumnjati i u samu sebe i sve sto mi se desava 😒
Ne moze biti implanatcina na dan ocekivane M. Na dan ocekivane M slobodbo mozes uraditi test i rijesiti dilemu brzo i sigurno..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji