Pozdrav mame znaci proslu menstruaciju nisam dobila nego mi je 2 dana prije nego sto sam trebala dobit islo malo smedeg iscjedka uglavnom par kapljica i tjt trebala sam opet dobiti 4.9, ali nisam s tim da me grudi bole uzasno vec 2 tjedna, par puta me stomak zabolio, imala sam takoder mucnine neke su trajale cijeli dan, a neke samo ujutro ili kad cu jest, zarucnik i ja se ne pazimo sto se odnosa tice i zanima me da li je neka od vas imala slicnu situaciju (da li je dobila menstruaciju kasnije ili...)
Pozdrav mame znaci proslu menstruaciju nisam dobila nego mi je 2 dana prije nego sto sam trebala dobit islo malo smedeg iscjedka uglavnom par kapljica i tjt trebala sam opet dobiti 4.9, ali nisam s tim da me grudi bole uzasno vec 2 tjedna, par puta me stomak zabolio, imala sam takoder mucnine neke su trajale cijeli dan, a neke samo ujutro ili kad cu jest, zarucnik i ja se ne pazimo sto se odnosa tice i zanima me da li je neka od vas imala slicnu situaciju (da li je dobila menstruaciju kasnije ili…)
Napravi test za trudnocu.
Baby P 03/21 💙
Zdravooo zeniceeee🍀 ja imam pitanjce jedno 🙈 zelim da ostanem trudna kao sve vi.. i znam da test samo tacno moze pokazati.. ali ja volim cut i druga misljenja hihi 😊 zadnju tetku crvenu sam imala 18.8 .. po kalendaru plodni dani su mi bili 30, 31 i 1.9 ..radili smo na bebi normalno😊 a novu tetku crvenu trebam dobiti 15tog.9
A mene boli u donjem dijelu trbuha.. i ledja su me bolila a nisu nikada prije .. i cesto vidim na donjem vesu gustu sluz bez mirisa.. ne znam znam da je rano za bilo sta da se kaze.. ali da li mozda ipak postoji mala sansa za bebek ????
Zdravooo zeniceeee🍀 ja imam pitanjce jedno 🙈 zelim da ostanem trudna kao sve vi.. i znam da test samo tacno moze pokazati.. ali ja volim cut i druga misljenja hihi 😊 zadnju tetku crvenu sam imala 18.8 .. po kalendaru plodni dani su mi bili 30, 31 i 1.9 ..radili smo na bebi normalno😊 a novu tetku crvenu trebam dobiti 15tog.9
A mene boli u donjem dijelu trbuha.. i ledja su me bolila a nisu nikada prije .. i cesto vidim na donjem vesu gustu sluz bez mirisa.. ne znam znam da je rano za bilo sta da se kaze.. ali da li mozda ipak postoji mala sansa za bebek ????
Zvuci dobro :) drzim fige da je trudnoca
skokni na temu tko planira i radi na bebi-treci nastavak tamo imas jako puno dobris dama koje svoja iskustva svakodnevno dijele :)
Sortiraj odgovore
Najstariji