Kod žao je trebao ici ovaj smajlic :( sorry . Držim ti fige da drugi ciklus bude taj pravi :)
Kod žao je trebao ici ovaj smajlic :( sorry . Držim ti fige da drugi ciklus bude taj pravi :)
Ja se nadam da oce :) a ti obavezno javi jel plusic kod tebe:))) nisam pokusala? Imas iskustva s tim?
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Kod žao je trebao ici ovaj smajlic :( sorry . Držim ti fige da drugi ciklus bude taj pravi :)Ja se nadam da oce :) a ti obavezno javi jel plusic kod tebe:))) nisam pokusala? Imas iskustva s tim?
Nabavila sam si preko ebaya LH trakice :) tamo imaš dosta jeftino, kod nas u ljekarnama imaš u pakiranju po 5 koliko sam od cura tu uspjela saznati :) Koristim ih zadnja 2 ciklusa. Prošli ciklus smo malo fulali :/ zato se nadam da nismo i ovaj :) Uglavno poslije menge cca 5 dana pred ocekivanu ovulaciju piškiš. Dvije crtice se pojave 24-48 sati pred ovulaciju i tad je najbolje vrijeme za praviti bebača :) to je ono što ja znam hehehe
Svakako javim čim napravim ponovno test :)
Kod žao je trebao ici ovaj smajlic :( sorry . Držim ti fige da drugi ciklus bude taj pravi :)Ja se nadam da oce :) a ti obavezno javi jel plusic kod tebe:))) nisam pokusala? Imas iskustva s tim?Nabavila sam si preko ebaya LH trakice :) tamo imaš dosta jeftino, kod nas u ljekarnama imaš u pakiranju po 5 koliko sam od cura tu uspjela saznati :) Koristim ih zadnja 2 ciklusa. Prošli ciklus smo malo fulali :/ zato se nadam da nismo i ovaj :) Uglavno poslije menge cca 5 dana pred ocekivanu ovulaciju piškiš. Dvije crtice se pojave 24-48 sati pred ovulaciju i tad je najbolje vrijeme za praviti bebača :) to je ono što ja znam hehehe
Svakako javim čim napravim ponovno test :)
A bas cu otic kupit, pa cemo probati, mozda i upali :) obavezno javi :)
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Kod žao je trebao ici ovaj smajlic :( sorry . Držim ti fige da drugi ciklus bude taj pravi :)Ja se nadam da oce :) a ti obavezno javi jel plusic kod tebe:))) nisam pokusala? Imas iskustva s tim?Nabavila sam si preko ebaya LH trakice :) tamo imaš dosta jeftino, kod nas u ljekarnama imaš u pakiranju po 5 koliko sam od cura tu uspjela saznati :) Koristim ih zadnja 2 ciklusa. Prošli ciklus smo malo fulali :/ zato se nadam da nismo i ovaj :) Uglavno poslije menge cca 5 dana pred ocekivanu ovulaciju piškiš. Dvije crtice se pojave 24-48 sati pred ovulaciju i tad je najbolje vrijeme za praviti bebača :) to je ono što ja znam hehehe
Svakako javim čim napravim ponovno test :)A bas cu otic kupit, pa cemo probati, mozda i upali :) obavezno javi :)
Wanttobemama ima li novosti? :)
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Daaaa :) nakon nekoliko negativnih testova i svijetlih crtica ja danas nakon 8 dana kasnjena napravila clearblue digitalni i plus ko kuća s tim sa on pokazuje da sam trudna 2-3 tjedna :) napravila sam na isti urin i onaj test sa ebay-a on i dalje pokazuje jedva vidljivu crticu tako da def taj sa ebay-a nije bio pouzdan. :)
Daaaa :)nakon nekoliko negativnih testova i svijetlih crtica ja danas nakon 8 dana kasnjena napravila clearblue digitalni i plus ko kuća s tim sa on pokazuje da sam trudna 2-3 tjedna :) napravila sam na isti urin i onaj test sa ebay-a on i dalje pokazuje jedva vidljivu crticu tako da def taj sa ebay-a nije bio pouzdan. :)
Cestitam ti draga 😉😉😉😉😉😉😉
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Daaaa :)nakon nekoliko negativnih testova i svijetlih crtica ja danas nakon 8 dana kasnjena napravila clearblue digitalni i plus ko kuća s tim sa on pokazuje da sam trudna 2-3 tjedna :) napravila sam na isti urin i onaj test sa ebay-a on i dalje pokazuje jedva vidljivu crticu tako da def taj sa ebay-a nije bio pouzdan. :)Cestitam ti draga 😉😉😉😉😉😉😉
hvala puno
Sortiraj odgovore
Najstariji