Pozdrav, nova sam ovdje... Moja prica je sljedeca, imala sam odnos uz prekinuti snosaj na dan kad sam trebala dobiti M ( no nije dosla) kasni mi vec 11 dana inace mi je ciklus 30 dana.. Je li moguce da sam trudna, sta da radim? Help :)
Pozdrav, nova sam ovdje… Moja prica je sljedeca, imala sam odnos uz prekinuti snosaj na dan kad sam trebala dobiti M ( no nije dosla) kasni mi vec 11 dana inace mi je ciklus 30 dana.. Je li moguce da sam trudna, sta da radim? Help :)
Napraviti test?
POOOOZZZ
Nova sMam ovdje vec par dana citam vaše postove pa sam se htjela pridružiti
MuZ I ja radili smo na bebi u vrijeme ovulacije i sada trebam dobiti 12.11
Par dana nakon imala sam strašno probadanje u lijevom jajniku koje je trajalo cca 5 min
i stalno sam imala osjecaj kao da cu dobiti od pocetka samog
trbuh mi se napuhao kao da sam naduta
spava mi se non stop,ali imam i problema sa željezom pijem terapiju redovito ali kao što kazete mogla bi zaspati bilo gdje
grudi nista posebno osim malih bolova
apetit mi varira, kavu koju inace volim ujutro piti sad jedva popijem cudno mi je nesto
E da i leda su me u pocetku bolila znači doljnji dio sad me bas boli sve i sinoc nisam mogla spavati
Sad kad trebam dobiti nesto me prbada, osjecaj kao pred mengu,onda kao da nešto titra po trbuhu
Jel kome bilo slicno pomagajt eeee
Da li je po vama pozitivan test?
Daaaa tak je meni bila slaba druga crta u prvoj trudnoći
Ova okomita crtica je skroz svijetle boje…
Pozitivan je meni je bila tako svijetla cestitam
Pozdrav, nova sam ovdje… Moja prica je sljedeca, imala sam odnos uz prekinuti snosaj na dan kad sam trebala dobiti M ( no nije dosla) kasni mi vec 11 dana inace mi je ciklus 30 dana.. Je li moguce da sam trudna, sta da radim? Help :)
Bok
Moguće je imaš li kakve simptome?
Da li je po vama pozitivan test?
Ja bi ponovila test.Nakon koliko se pojavila ova druga crtica?Jer meni to izgleda ko ona evaporacijska linija...
Mama 3 cure ❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Odmah se pojavila,posle par sekundi,mozda nije dobra slika,ali je linina roze boje..
Sortiraj odgovore
Najstariji