Danas setam gradom i odjednom osjetim izljev i mislim se fak evo je dosla vjestica ali di bas sad kad sam u gradu i u svjetlim hlacama. Nista trc do ducana po uloske i u prvi kafic u wc,kad ono nije vjestica nego nekakav obilan bijeli iscjedak,kao da ponovno imam ovulaciju a bila mi je 3.03 jer sam pratila trakicama. Jel neko imao slicno iskusto, i da i dalje imam iscjedak,ne u tolikoj kolicini ali svakako moram imat dnevni ulozak
url=https://daisypath.com]
Jutros ponovila test…negativan je.Sad sam totalno zbunjena???????
Molim vas odgovorite mi ocajna sam......Menstruacija mi kasni 11 dana...jucer test pozitivan,danas negativan?!?!?'Da napravim jos jedan?U ginekologa sam narucena u cetvrtak.Jel neko imao ovakvu situaciju?Oba testa su radena s prvim jutarnjim urinom.
Ti clearblue testovi su najgori.
Meni je pokazao plus kad nisam bila trudna.Ponovi test sa obicnom trakicom.
Ti clearblue testovi su najgori.
Meni je pokazao plus kad nisam bila trudna.Ponovi test sa obicnom trakicom.
Hvala vam .Sutra ujutro javljam nove rezultate sa drugim testom!
Bok, ako ima neko slicno iskustvo ... Menstruacija mi inace dolazi na 25 ili najdalje 28 dan.. zadnji je bia do 6.03 i treba mi je doci ili prekjucer,jucer ili danas .. najdalje. medutim jucer se pojavilo samo malo krvi pri brisanju full crvene i poslije mrvicu smedeg na ulosku uz cudne grceve danas nista nema krvi.. i neosicam vise da ga trebam dobiti a ove dane sam osicala .. imala sam odnos taman prije nekih 6-7 dana ali iza ovulacije(ako je skolski na pola ciklusa)i imala sam odnos 2 dana prije ovulacije, jel moguce da je ovo implatacijsko krvarenje bilo ? kad najranije mi test moze pokazati jeli trudnoca?
Sortiraj odgovore
Najstariji