Sto se tice kalendara na mobitelu, ili bilo kakvog takvog, on nije pouzdan, osim ako imas bas redovite M koje traju 28 dana i tako svaki ciklus.
Sve ostalo može jako varirati.
Imate lh trakice koje su pouzdanije u pracenju O.
Spermiji u idealnim uvjetima mogu prezivjeti 3 dana, u ideanim znaci, tako da meni to nije upalilo, kada je odnos bio 3 ili vise dana prije O.
Osobno mislim da oni tako dugo kao kod tebe Ela nisu mogli prezivjeti do dns ili do sredine ciklusa, kada je inace O u normalnim ciklusima 28 - 30 dana.
Pozdrav cure,ciklus je dosao sa zakasnjem.Doktorica kaze da je vjerovatno malo prehlada nista ozbiljno i malo se pomjerilo zbog odnoso,sve je uredu uglavnom.Idemo ponovo sve sa nadom da ce sad biti pozitivno😀
Pozdrav,imam jedno pitanje,radimo na bebi vec par mjeseci..4 dana prije menstruacije imam neki smedi iscjedak,sta to znaci? 😕
Pozdrav cure, malo sam bacila oko...Bebice pricekaj dan kasd bi tribala doc menstruacija ili jos bolje par dana iza...ako ne dodje napravi test tako ces bit sigurna jedino...sve unaprid je nagadjanje...smedji iscjedak sam i ja nekad u ciklusu znala imati i nije imao veze sa trudnocom
I ja imam pitanje..
Zadnja menstruacija mi je bila 25.12 ,ciklus traje 27-28 dana. Posto radimo na bebi ,pratim si polozaj cerviksa preko njega si utvrdim plodne dane.
Cerviks je jucer visoko ,mekan je i kao povecan.. Kod ginekologa idem iduci tj.a mislim da mi je za test prerano ,sta vi mislite?
Sortiraj odgovore
Najstariji