Jesam li trudna?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pajina@mala

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Tena9

A dobro curee, pa nemojte me plašiti..nikada mi nije kasnila više od dan-dva…sada je nema već evo…6 dana i test je pozitivan…neću sad ni pomišljat da je sve bila varka…meni ni jedan mjesec nikad nije izostala :) 

Cao mozes li mi reci jesi li imala mucnine posto i meni kasni a nisam jos uradila test? Kakve si simptome imala?

• Pajina@mala

Prijavi adminu

Pomalo

Evo drage moje da vam se javim, napravila test i dobila svijetlu crticu, al crtica je crtica :) po kalendaru bi trebala biti 3t + 5d, al mi je ovulcija bila 8 dan ciklusa tako da je malo vise po mene. Pusa svima i zelim vam svima dvije crtice 

Cao mozes li mi reci koliki ti je ciklus ako ti je ovulacija 8. Dan? 😊 hvala

• Mansy

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Imala sam spolni odnos s kondomom početkom osmog mjeseca i dobila sam menstruacije 20.8-22.9 - 22.10. koje su trajale pet dana i s normalnim krvarenjem, ali nisam dobila menstruaciju u 11.mjesecu i zadnjih par dana osjecam neki pritisak u u donjem dijelu trbuha na desnoj strani kao da nesto tamo ima , je li moguce da sam trudna ili sam to samo umislila od straha od navodne trudnoce? Znam da je malo glupo pitanje,ali da pitam za svaki slucaj hahaha

• Pajina@mala

Prijavi adminu

Mansy

Imala sam spolni odnos s kondomom početkom osmog mjeseca i dobila sam menstruacije 20.8-22.9 - 22.10. koje su trajale pet dana i s normalnim krvarenjem, ali nisam dobila menstruaciju u 11.mjesecu i zadnjih par dana osjecam neki pritisak u u donjem dijelu trbuha na desnoj strani kao da nesto tamo ima , je li moguce da sam trudna ili sam to samo umislila od straha od navodne trudnoce? Znam da je malo glupo pitanje,ali da pitam za svaki slucaj hahaha

Jesi li uradila test za trudnocu?

mici_0555

Broj poruka: 160

Prijavi adminu

Danas mi kasni 2 dana..imam laganu temperaturu 37.3 cijelo vrijeme, boli me dole već 2 tjedna al drugačije, stalno pišam..Od silne želje za T radila sam već 3 testa.
    Danas mi se pokazala jako jako jako jedva vidljiva crtica...sad se molim da vještica ne dođe i da za vikend vidim pravu crticu. Jel imao netko takvu blijedu blijedu jedva vidljivu crticu?
    Držim fige svima!

Matie89

Broj poruka: 199

Prijavi adminu

Bok mici_0555. Meni upravo kasni treci dan, I radila sam tri testa od kojih su mi sva tri pokazala blijedu pozitivnu liniju. Imam simptome kao da cu dobiti, I to je to. 
    Provjeri za koji dan ponovo test, jer nivo HCG se dupla svakih 48-72 sata, tada bi ti trebala biti jaca linija. Ja sam konstantno zabrinuta za svoju trudnocu, jer sam prosli mjesec imala slabi plus prije ocekivane M, ali sam imala kemijsku trudnocu I kasnila mi je samo jedan dan, s tim da su mi testovi dan prije bili negativni. Ja cu isto ponoviti test za dva dana da vidim je li raste HCG nivo, valjda cu izdrzat do tada od nervoze. 
    Sretno svima s plusicima!! :)

Matie89

Prijavi adminu

mici_0555

Danas mi kasni 2 dana..imam laganu temperaturu 37.3 cijelo vrijeme, boli me dole već 2 tjedna al drugačije, stalno pišam..Od silne želje za T radila sam već 3 testa.
    Danas mi se pokazala jako jako jako jedva vidljiva crtica…sad se molim da vještica ne dođe i da za vikend vidim pravu crticu. Jel imao netko takvu blijedu blijedu jedva vidljivu crticu?
    Držim fige svima!

Nakon koliko si ocitala test s blijedom crticom? Unutar 10-15 min?

mici_0555

Prijavi adminu

Hvala na savjetima Matie... Nadam se i plašim istovremeno.
    Blijeda crtica se jako brzo pojavila nakon 5 min, kasnije je mrvu potamnila al zbilja je jako blijeda.  
    MM ju isto vidi tako da nisam ipak skroz luda.
    Ovaj mjesec sam toliko tih štapova popišala da ih već mrzim i ove LH i ove za T.
    U petak ću kupit onaj digitalni C test koji ti lijepo ispiše tekst da se ne moram borit s linijama, pa u subotu ponovit test. Ovako se ne mogu koncentrirat na posao pa bolje da je vikend...luda sam samo na T mislim :-) Danas nikakvi simptome menge i dalje isto..tupa bol dole konstantna, umor, spavanje i pišanje.

Matie89

Prijavi adminu

Taj digitalni je skroz super, mogla bih I ja s njim u subotu probati :) 
    Drzi se, znam da je stresno, ja sinoc nisam nikako spavala od straha da ne dodje M. 
    Sretno nam! :))

mici_0555

Prijavi adminu

Očekujemo onda 2 objave u subotu ujutro :-)
    Samo još 2 dana treba izdržat.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.