Imala sam spolni odnos s kondomom početkom osmog mjeseca i dobila sam menstruacije 20.8-22.9 - 22.10. koje su trajale pet dana i s normalnim krvarenjem, ali nisam dobila menstruaciju u 11.mjesecu i zadnjih par dana osjecam neki pritisak u u donjem dijelu trbuha na desnoj strani kao da nesto tamo ima , je li moguce da sam trudna ili sam to samo umislila od straha od navodne trudnoce? Znam da je malo glupo pitanje,ali da pitam za svaki slucaj hahaha
Danas mi kasni 2 dana..imam laganu temperaturu 37.3 cijelo vrijeme, boli me dole već 2 tjedna al drugačije, stalno pišam..Od silne želje za T radila sam već 3 testa.
Danas mi se pokazala jako jako jako jedva vidljiva crtica...sad se molim da vještica ne dođe i da za vikend vidim pravu crticu. Jel imao netko takvu blijedu blijedu jedva vidljivu crticu?
Držim fige svima!
Hvala na savjetima Matie... Nadam se i plašim istovremeno.
Blijeda crtica se jako brzo pojavila nakon 5 min, kasnije je mrvu potamnila al zbilja je jako blijeda.
MM ju isto vidi tako da nisam ipak skroz luda.
Ovaj mjesec sam toliko tih štapova popišala da ih već mrzim i ove LH i ove za T.
U petak ću kupit onaj digitalni C test koji ti lijepo ispiše tekst da se ne moram borit s linijama, pa u subotu ponovit test. Ovako se ne mogu koncentrirat na posao pa bolje da je vikend...luda sam samo na T mislim :-) Danas nikakvi simptome menge i dalje isto..tupa bol dole konstantna, umor, spavanje i pišanje.
Očekujemo onda 2 objave u subotu ujutro :-)
Samo još 2 dana treba izdržat.
Sortiraj odgovore
Najstariji