Pozdrav, nova sam na forumu.
Kasni mi evo 4 dana, ciklusi su mi inace redoviti 30 ili 31.dan zadnjih 7 menstruacija sam dobivala tocno 1.svakog mjeseca, a prije toga bi neka bila i 30. ili 31. ovisno.Prekjucer sam saznala za mjerenje bazalne temperature, jucer ujutro je bila 36,7 danas je 36,6.Odnos smo imali 18.dc, 23.dc i 29.dc.
Malo imam grceve,al ne one kao da cu dobit sto imam inace, ali su neki podmukli. Dosadjuju mi cak i vjetrovi zadnjih par dana. :/
Maloprije sam radila test DM-ov onaj grangvidnost mini i pokazao je negativan.
Pokusat cu ujutro sa clear blue ako ne dodje mjesecnica. inace ne radimo na bebi , ali moguce da se "omaklo". ako i jest bila bih presretna.
Ps.bradavice su mi malo tamnije,ali kruzic okolo nije...
Sta vi mislite na temelju bazalne kolika je mogucnost da jesam?
Hvala
Lijep pozdrav, citam vas redovno, a sad sam odlucila da vam i pisem.
Htjela bih vas zamoliti za misljenje. Danas mi je 23.dan ciklusa koji inace traju 28-30 dana. Odnose sam imala tokom plodnih dana, pa po vasem misljenju kada bih mogla raditi test da bude pouzdan?
Od simptoma imam jako cudne grudi, odnosno drugacije nego u pms-u. Naime, uvecale su se, i prepune su plavih zilica, a osjetljive su samo sa strane, ne opcenito kao u pms-u. Povremeno imam mucnine i jako sam iscrpljena. Od prije dva dana sam uocila tamniju crtu od pubicne kosti do pupka. Po netu sam citala da se moze raditi o linea negra. Zanimalo me vase misljenje.
Oprostite ako je post duzi. Hvala.
Evo da se javim. Onaj braon iscedak je bio pad imuniteta ..tako kaze dr. ovulacija je bila pre. Nista od ovog meseca. Dosla meca kada sam se spremala da uradim jos jedan test...:( Kad se zavrsi M, kod dr sam narucena tacno za dve nedelje kad ocekujem O i cekam da kaze dr SAD !!! :D Cujemo se za tri nedelje.
Pozdrav mamama, trudnicama i trudilicama...prvi puta sam na forumu, procitala sam vec milijun postova i vise ne znam sto da mislim...M mi kasni 3 dana, danas je kao treci dan da sam trebala imati. Pratim sve to preko one app na mobu. Nikad mi nije kasnila, ali nikad i voljela bih 👶. Dakle, drugi dan sam napravila test i bio je - Stalno sam umorna, spava mi se, zijeva mi se i nista mi se neda. I da, sise me bole, al ne ono, cijele. Samo odozdo kad ih diram i sa strane... Dali se nekoj od vas tako dogodilo da je bio test negativan a da je bebac tu? Kupila sam danas opet test pa cu ga ujutro ponovit...hvala unaprijed na odg...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Luce,
Ako imas redovite cikluse test bi ti vec trebao pokazati.
Napravi jos jedan ujutro, ali nd vjerujem da je T u pitanju.
Sretno
Testic bio - a kasnije nakon brisanja primjetila krv. Bas sam se razocarala...😭 mislila sam da sam T jer sam neki dan radila pretrage pa mi je snizen kreatinin, sto je uobicajneo kod trudnica....Ali dobro, mladi smo, pokusavat cemo dok ne uspijemo.
Hvala na odgovoru...zvat cu ginica danas pa se narucit za pregled, ak nis drugo, moram papu napravit. Pa mozda se i iznenadim na kraju 🙈
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji