Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    16. Studeni 2016. 22:49

Luce, sretno :)

• Amy11
    26. Studeni 2016. 11:02

Cao drage moje,evo i mene ponovo. Kako sam samo pod stresom a ni sama tacno ne znam zasto. Kao sto sam pisala pocetak zadnje menstr.je bilo 02.11. i nakon prestanka iste ja i mm bas svaki drugi dan radimo na bebici  Naime,nikakvih simptoma nemam,osim sto danima non stop moram ici piskiti i sto imam neke tupe bolove u predjelu stomaka,nekad jajnika,isto tako pomalo i krizima. Znam da cete reci da je to pms ali zapravo ja te bolove dobijam bas svaki put samo taj dan kad treba dobiti.Sprva bila sma opustena,ali prekljucer i jutros sam radila test,negativna oba.Bojim se da nije uspjelo,hiljadu pitanja u glavi,tjesim se jer je mozda rano za test..ni sama vise ne znam,Dame moje dajte podrsku,postoji li nada :( :(

Amy

mono1111
    26. Studeni 2016. 16:30

Amy, naravno da postoji sansa.
    I moj simptom je bio česći odlazak pi pi, iako inace stalno idem, valjda imam slab mjehur, pa nisam ni taj ni pripisivala T, iako je bilo česce nego inace.
    Pricekaj jos koji dan pa napravi test.
    Sretno

mono1111
    26. Studeni 2016. 20:18

Amy, 
    Svakako javi.
    Držim fige :))

Ugolina
    27. Studeni 2016. 12:06

Amy rano ti jos za test, kazes da ti zadnja bila 2.11., a danas je koji 27. tek je 25 dana proslo.. pricekaj izostanak m

mono1111
    27. Studeni 2016. 19:23

Amy,
    Moguce je da je implatacija bila  ali moguce je da je to krvarenje od odnosa.
    Najbolje pricekaj jos par dana, pa ako ne dobijes, napravi test.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.