Cao drage moje,evo i mene ponovo. Kako sam samo pod stresom a ni sama tacno ne znam zasto. Kao sto sam pisala pocetak zadnje menstr.je bilo 02.11. i nakon prestanka iste ja i mm bas svaki drugi dan radimo na bebici Naime,nikakvih simptoma nemam,osim sto danima non stop moram ici piskiti i sto imam neke tupe bolove u predjelu stomaka,nekad jajnika,isto tako pomalo i krizima. Znam da cete reci da je to pms ali zapravo ja te bolove dobijam bas svaki put samo taj dan kad treba dobiti.Sprva bila sma opustena,ali prekljucer i jutros sam radila test,negativna oba.Bojim se da nije uspjelo,hiljadu pitanja u glavi,tjesim se jer je mozda rano za test..ni sama vise ne znam,Dame moje dajte podrsku,postoji li nada :( :(
Amy
iskreno smatram da bih teoretski trebala biti trudna,jer svaki drugi dan od kraja menstruacije do sada radimo na tome... :/ medjutim eto,desava se da i mnogima ne uspijeva,a i da nema ovulacije svaki mjesec...ali ja to ne znam,ne preostaje bas nista drugo nego da pricekam...imam dva testa jos,clearblue,koji bih koristila kad izostane mjesecnica,i jos jedan Pinotest koji bih prekosutra primijenila... hvala na podrsci ,nadam se onom sto i zelim ,,pozdrav i hvala najljepsa
Amy
Ugolina,svakako i cekam nestrpljivo i molim se da se ne razocaram... no,danas nakon odnosa,primijetila sam pri brisanju crvenilo,tj svjezu krv ali samo trag,i nakon toga nista vise nema.... sve kontam da se nije implantacija desila (vjestica sigurno nije,jer mi se to nikad desilo nije,uvijek mi mesntr.krene odjednom i sa jakim bolovima,,znaci nije to) sta vi mislite :/ :/
Amy
Sortiraj odgovore
Najstariji