Jesam li trudna?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

mono1111

Broj poruka: 3142

Prijavi adminu

Luce, sretno :)

Broj poruka: 4918

Prijavi adminu

Hvala 😊i ja zelim srecu svim trudilicama na temi 😁✊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Amy11

Broj poruka: 15

Prijavi adminu

Cao drage moje,evo i mene ponovo. Kako sam samo pod stresom a ni sama tacno ne znam zasto. Kao sto sam pisala pocetak zadnje menstr.je bilo 02.11. i nakon prestanka iste ja i mm bas svaki drugi dan radimo na bebici  Naime,nikakvih simptoma nemam,osim sto danima non stop moram ici piskiti i sto imam neke tupe bolove u predjelu stomaka,nekad jajnika,isto tako pomalo i krizima. Znam da cete reci da je to pms ali zapravo ja te bolove dobijam bas svaki put samo taj dan kad treba dobiti.Sprva bila sma opustena,ali prekljucer i jutros sam radila test,negativna oba.Bojim se da nije uspjelo,hiljadu pitanja u glavi,tjesim se jer je mozda rano za test..ni sama vise ne znam,Dame moje dajte podrsku,postoji li nada :( :(

Amy

mono1111

Prijavi adminu

Amy, naravno da postoji sansa.
    I moj simptom je bio česći odlazak pi pi, iako inace stalno idem, valjda imam slab mjehur, pa nisam ni taj ni pripisivala T, iako je bilo česce nego inace.
    Pricekaj jos koji dan pa napravi test.
    Sretno

• Amy11

Prijavi adminu

iskreno smatram da bih teoretski trebala biti trudna,jer svaki drugi dan od kraja menstruacije do sada radimo na tome... :/ medjutim eto,desava se da i mnogima ne uspijeva,a i da nema ovulacije svaki mjesec...ali ja to ne znam,ne preostaje bas nista drugo nego da pricekam...imam dva testa jos,clearblue,koji bih koristila kad izostane mjesecnica,i jos jedan Pinotest koji bih prekosutra primijenila... hvala na podrsci ,nadam se onom sto i zelim ,,pozdrav i hvala najljepsa 

Amy

mono1111

Prijavi adminu

Amy, 
    Svakako javi.
    Držim fige :))

Ugolina

Broj poruka: 4926

Prijavi adminu

Amy rano ti jos za test, kazes da ti zadnja bila 2.11., a danas je koji 27. tek je 25 dana proslo.. pricekaj izostanak m

• Amy11

Prijavi adminu

Ugolina,svakako i cekam nestrpljivo i molim se da se ne razocaram... no,danas nakon odnosa,primijetila sam pri brisanju crvenilo,tj svjezu krv ali samo trag,i nakon toga nista vise nema.... sve kontam da se nije implantacija desila (vjestica sigurno nije,jer mi se to nikad desilo nije,uvijek mi mesntr.krene odjednom i sa jakim bolovima,,znaci nije to) sta vi mislite :/ :/

Amy

mono1111

Prijavi adminu

Amy,
    Moguce je da je implatacija bila  ali moguce je da je to krvarenje od odnosa.
    Najbolje pricekaj jos par dana, pa ako ne dobijes, napravi test.

• Amy11

Prijavi adminu

Znaci moze i od odnosa biti neko krvarenje :/ Do sada mi se to nije dogodilo,moguce svasta.. Svakako cekam i dalje i pratim sve ostalo.. Jedino u sta se uzdam je to sto su vene po grudima postale jos vise izrazenije kao nikada.. pa vidjet cemo.javim vam :D poozzz

Amy

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.