Muma
Mislim da se implatacija događa 6 do 12 dana nakon O.
Ne prije. Ali svakako može biti znak T lagano probadanje.
Pričeka,.pa napravi test.
Sretno
Ufff..nadam se da je znak iako mislim da je jos jako rano. 25.10.trebam dobiti pa cemo vidjeti.
Hvala, Mono! :)
pozz cure, inace imam jako bolne i obilne menstruacije, takoder i prije nego sto trebam dobiti, traje mi 7 dana. ovog puta nisam imala apsolutno nikakve bolove ni prije ni tokom menstruacije, trajala je 4 dana i znatno oskudnija doslovno sam mogla jedan ulozak dnevno. mislite da bi mogla biti lazna menstruacija?
hvala
Cura,
Moguće je, ali i ne mora biti. Najbolje da napravis test za T.
Zdravo dakle nova sam pa neznam kako to funkcionira ali eto 2.10.je bila zadnja M i imali smo nezasticene odnose 20.10. i 24.10 ciklus mi traje 36 dana prije 3-4 dana osjetila sam blage grceve i jucer je bio poceo mljecni iscjedak dali je moguce da sam trudna???🤔🤗
Marek,
Mislim da je prerano za znati.
Pricekaj 14 d nakon odnosa pa napravi test
Pozdrav curke. Nova sam ovdje i imam pitanje.
Ovako, trenutno sam na Duphastonu i ciklus mi je 30/5, danas mi je 21. dan ciklusa.
20.10. sam pocela osjecati kao neko probadanje u maternici (bolje receno ko neki jako lagani grcevi) koje se pojavljivalo povremeno. Zatim sam 23.10. imala laganu sukrvicu (mislila sam da je zbog SO, no trajala je citav dan, pa pretpostavljam da nije zbog toga) i nakon toga su mi se pojavili tipa predmenstrualni bolovi (jaceg intenziteta, no ipak lagani) i koji su trajali cca 5 dana. Išla sam kod ginekologa i rekao mi je da je uvjeren da se radi o upali mokracnih puteva (jer sam mu rekla da i cesce moram ici mokrit). Vadila sam krv i urin i sve je došlo u redu osim sedimentacije koja je malo povišena (normalno je do 24, ja imam 30). Znate li možda što bi moglo biti?Oprostite na dužem postu.
Barica, ne znam.
Možda ti se nesto poremetilo radi Duphastona.
Poslusaj doktora u ovom slucaju iako po nalazu valjda nemaš upalu.
Hm....napravi test i za svaki slucaj u vrijeme ocekivane M.
Zdravo svima. Iscekujemo iz meseca u mesec II crtice ali nista. E sada,posle O negde 5 dan mi se pojavio iscedak braon boje koji je trajao dva dana sa bolovima kratkog inteziteta ,iscedak max dva puta na dan kad se brisem.Proslo je ukupno sada 12 dana od O i ocekujem pozitivan test,jutros radila debeo minus. 'Simptoma nigde nista. Sem sinoc kad sam jela pirinac imala sam osecaj kao da sam pojela celu serpu(tezina kao kad se prejedes) i kafa mi se zgadila a pila mi se…a tada kada sam imala iscedak iskocio mi herpes kao znak opadanja imuniteta,e sad da li je i taj iscedak bio zbog prehlade ili cu konacno videti II ?
Sortiraj odgovore
Najstariji