Bok cure! Imala sam spontani 20.09. i dobila sam slijedecu M 26.10. Inace imam neredovite cikluse (28-35 dana). Danas mi je 35.-i dc, a M bi trebala doci za dva dana, 1.12.
Inace ne prazim ovulaciju trakicama pa neznam kad su bi bili plodni dani jer mi se vjv sve poremetilo nakon spontanog, a nezasticen odnos je bio 19.11.
Cijelo vrijeme me boli dolje kao da cu svaki tren dobiti M, a povremeno me bole i grudi koje me inace nikad prije M nisu boljele, osim kad sam prvi put bila trudna (u 7. mjesecu). Da cekam i radim test na dan ocekivane M ili?
Bok drage moje,pisem da vam javim da uprkos tome sto smo ja i mm od posljednje vjestice 02.11. pa sve do prekljucer radili svako drugi dan na bebici ,da je ipak dosla menga sinoc tacno na 28-mi dan. Mm se jako zabrinuo jer nemamo iskustva u tome i mladi smo (ja 23- on 26) pa je rekao ,,na neko od nas ne moze imati dijete,sperma jedna je dovoljna da oplodi a mi svaki drugi dan pa nista,,.Vidjela sam da ga psihicki ubija,a ja nekako opustena,reko ajd nacitana sam,bit ce,normala je to.Ipak strah je iskreno i mene,ne znam ni da sam imala ovulaciju zadnji ciklus,pretpostavljam da nisam jer nije bilo nikakve sluzi hm.Svakako svima zelim to sto zelite,da nam svima uspije dr.put :)
Amy
Bok drage moje,pisem da vam javim da uprkos tome sto smo ja i mm od posljednje vjestice 02.11. pa sve do prekljucer radili svako drugi dan na bebici ,da je ipak dosla menga sinoc tacno na 28-mi dan. Mm se jako zabrinuo jer nemamo iskustva u tome i mladi smo (ja 23- on 26) pa je rekao ,,na neko od nas ne moze imati dijete,sperma jedna je dovoljna da oplodi a mi svaki drugi dan pa nista,,.Vidjela sam da ga psihicki ubija,a ja nekako opustena,reko ajd nacitana sam,bit ce,normala je to.Ipak strah je iskreno i mene,ne znam ni da sam imala ovulaciju zadnji ciklus,pretpostavljam da nisam jer nije bilo nikakve sluzi hm.Svakako svima zelim to sto zelite,da nam svima uspije dr.put :)
Mladi ste i zdravi,to ti je bitno!Opustite se,polako....Kad bude,bude....
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
book
Evo i ja sam nova u forumu. Naime mm i ja se ne stitimo pa kad bude bude. Ali imam pitanje. Ovaj mjesec me nemoguce bole grudi, m bi trebala dobit sutra ali nema apsolutno nikakvih naznaka za to ,nista me ne boli kao kad ju trebam dobit. E sad nije mi jasno zasto me grudi bole vec sigurnih 15 dana i svaki dan je bol sve jaca i jaca, imam osjecaj da cu poludit,nista ne mogu obuc od njih. Mene inace prije m bole grudi ali nikad ovoliko dugo. Osim toga jedino drukcije nego prije mi je to da miam onaj cudan osjecaj u usta,tzv metalni okus i zgaravicu. Drugo nista kao od simptoma trudnoce. Stvarno mislim da nisam trudna jer zbog muzevog posla koji radi u inozemstvu ovaj mjesec smo imali odnose samo 2 dana nakon zavrsene m. E sad samo pitanje kad napraviti test za svaki slucaj? i kakvi su vasi simptomi pms? cisto da vidim zasto je ovako drukciji ovaj put.
url=https://daisypath.com]
Pozdrav svim curkama, naime moja situacija je sljedeća
Ja i zaručnik se ne štitilo već od 5 mj i još nista,svaki put razočarenje...ovaj mj bol u križima,glavobolja ,vrtoglavica...pet dana prije M sam napravila test clear blue i pokazao je jedva vidljivi plus, stavila bi sliku tu ali neznam , bojim se da bi opet došlo razočarenje
[table][tr][td][/td][td]Pozdrav cure!
Zanima me vaše mišljenje što se tiče prvih simptoma trudnoće... Dakle, prošli mjesec (11.mj), kada sam trebala dobiti mjesečnicu, sam imala 3 dana obilni smećkasti iscjedak pa tek onda je nastupila prava obilna menstruacija koja je trajala samo 3 dana (inače su mi mentruacije trajanja od 5 dana i sasvim normalne, ali ova je predugo trajala i preobilna je pri kraju bila). Dan nakon menstruacije je dečko ejakulirao u mene, te nakon toga znači tjedan dana kasnije smo nastavili spolni odnos bez ejakulacije i u plodnim danima, znači svršio je samo u danima neposredno nakon menstruacije.. 11-12 dana od toga kada je svršio u mene, a kada je po kalendaru ujedno i ovulacija, javio mi se opet smeđi iscjedak, zajedno sa smeđim točkicama, te dan nakon mi je bio obilniji i vodeniji smeđi iscjedak te se pojavila lagana sluzava krv zajedno s njim i danas,3.dan smećkastog iscjetka skoro pa i nema, već je samo lagana kao prozirna sluzava krv i imam laagane kao grčeve kao pred menstruaciju, ali skroz lagane... ne znam da li je to znak implatacijskog krvarenja, mislite da sam trudna ili nešto drugo pomagajtee?user posted image i zajedno s tim, nez dal mi se osjet mirirsa pojačao, ali stalno se šminkam već koliko godina, i odjednom nanosim maskaru na trpeavice i počne mi jakoo smrdit kao po alkoholu što ja znam,to mi nikad prije nije smrdilo.. i počinjem bit sve umornija i umornija, stalno mi se spava... stvarno ne zna što mi se događa, ali mi je sve prečudno,ili si umšljam? pomagajte curke user posted image trebam menstruaciju dobit za 12 dana[/td][/tr][/table]
Mimi,
Držim fige da je T u pitanju. Cestitam ako je :)))
Moram samo napomenuti da je Clear blue znao curama pokazati slabu sjenu a nije bilo T.
Moj savjet je da kupiš drugi test, bilo koji u trakicama, tad ces svakako potvrditi svoj plus ii možeš vaditi betu i sa sigurnoscu potvrditi.
Stavi sliku, jer ako se vidi jasni plus T je sigurno, a ako se vidi sjena možda ni nije.Mrvili,
Meni se ovaj mj.prvi put u životu javio neki spotting prije M, znaci nikad prije nije.
Radila sam test, neg je, sutra mi M mora doći.
Možda se samo nesto poremetilo ovaj mjesec, možda je prenizak progesteron.
A ovo krvarenje u vrijeme O ti je ovulacijsko krvarenje vjerovatno, to je potpuno bezopasno i zna se dogoditi.
S obzirom da ste imali prekinuti spolni odnos ne vjerujem da je do T došlo ovaj mj.a jos je i prerano, tek ti je O zavrsila.
Možeš napraviti test u vrijeme ocekivane M da budes sigurna.
Sortiraj odgovore
Najstariji