Može biti, a ne mora... meni je tek nakon 16 dana izostanka M test pokazao plus :))
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Pozdrav,
Nista nazalost, dosla je crvena djavolica.. ali dobro, glava gore, barem znam da je samnom sve uredu :)
Novi mjesec, nova prilika za plusic :)
Pozdrav,
Nista nazalost, dosla je crvena djavolica.. ali dobro, glava gore, barem znam da je samnom sve uredu :)
Novi mjesec, nova prilika za plusic :)
Ak te kaj tjesi,tak sam i ja nedavno bila tuzna jer je dosla vjestica,a mjesrc nakon toga sam ostala trudna!Tako da samo strpljivo!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Danijela Kosec
Dobar dan. Imam jedan problem. Zadnju menstruaciju imala sam 7.9.2016,juce sam radila 2 testa za trudnocu bila su pozitivna. Medjutim,kad sam isla danas na ultrazvuk rekao mi je da se nista ne vidi,i da vadim krv sutra. Jako se brinem. Da li je moguce da i jedan i drugi test pokazu lazno ? Hvala unapred.
Dobar dan. Imam jedan problem. Zadnju menstruaciju imala sam 7.9.2016,juce sam radila 2 testa za trudnocu bila su pozitivna. Medjutim,kad sam isla danas na ultrazvuk rekao mi je da se nista ne vidi,i da vadim krv sutra. Jako se brinem. Da li je moguce da i jedan i drugi test pokazu lazno ? Hvala unapred.
Ne moze test lazno pokazat,nego je trudnoca premala!Imala sam takvu situaciju u drugoj trudnoci,cak je ginic mislio da je vanmatericna,onda me narucio za tjedan dana i prikazala se moja curica!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Danijela,
Jojjj, žao mi jee :( biti će idući mjesex :)
Sandrica,
Ne vjerujem da je lažno pozitivan. Prerano je da se ista vidi. Tek si T 4 tj. Odi vadi betu i javi nam rezultate. Plod se tek može vidjeto kada je beta iznad 1000, a tebi sigurno jos nije 1000. Treba se beta i pravilno duplati pa nam javljaj...
Cestitam:)
pozdrav svima! nova ssm ovdje i trebam vase misljenje jer cu poludjeti! dakle, imam 29god, od 12.god imam M i nikad, bas nikad mi nije kasnila. uvijek obilne i bolne. u 5.mj ove godine na redovnom pregledu otkrijem da imam subserozne miome na maternici koji ne smetaju zacecu, ali mogu u trudnoci i gin preporuci sto prije trudnocu. otad se suprug i ja nikako ne pazimo. menga mi je otad bila tocno, ali tocno svaka 24 dana. zadnja je bila 26.8. imali smo odnose 10.9 i 14.9. kad je mogla biti ovulacija.. napravila sam test 24. i 28.9., oba negativna.. popodne sam radila oba. odem 6.10. na pregled, gin kaze da na desnom jajniku vidi zuto tijelo sto znaci da jeovulacija bila.. i da mi duphaston za 10dana. vec sam popila 9 tableta i jos nista! stalno me stomakboli, ali ne baskao da cu dobiti nego nekako drugacije... ugl, jos nema M i ludim, ne znam zasto me nije slala vaditi krv! mislite li da sam trudna ili?oprostite na dugom postu, ovo jejedino o cemu mislim danima....
Lena,
Mislim da bi ti test pokazao vec. Napravi jos jedan test za svaki slucaj.
Moguce da ti se nesto poremetilo, pa je O bila kasniie, trebala bi dobiti M svaki cas radi Duphastona.
Lena,test bi ti pokazao!Meni je zadnja bila 26.8,test radila 23 i 25 9-pozitivni!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji