Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Danijela0503
    10. Listopad 2016. 14:34

Pozdrav, Nista nazalost, dosla je crvena djavolica.. ali dobro, glava gore, barem znam da je samnom sve uredu :) 
    Novi mjesec, nova prilika za plusic :)

Danijela Kosec

• saandricaa1010
    10. Listopad 2016. 15:48

Dobar dan. Imam jedan problem. Zadnju menstruaciju imala sam 7.9.2016,juce sam radila 2 testa za trudnocu bila su pozitivna. Medjutim,kad sam isla danas na ultrazvuk rekao mi je da se nista ne vidi,i da vadim krv sutra. Jako se brinem. Da li je moguce da i jedan i drugi test pokazu lazno ? Hvala unapred.

mono1111
    10. Listopad 2016. 17:27

Danijela,
    Jojjj, žao mi jee :( biti će idući mjesex :)Sandrica,
    Ne vjerujem da je lažno pozitivan. Prerano je da se ista vidi. Tek si T 4 tj. Odi vadi betu i javi nam rezultate. Plod se tek može vidjeto kada je beta iznad 1000, a tebi sigurno jos nije 1000. Treba se beta i pravilno duplati pa nam javljaj...
    Cestitam:)

• Lena005
    10. Listopad 2016. 20:45

pozdrav svima! nova ssm ovdje i trebam vase misljenje jer cu poludjeti! dakle, imam 29god, od 12.god imam M i nikad, bas nikad mi nije kasnila. uvijek obilne i bolne. u 5.mj ove godine na redovnom pregledu otkrijem da imam subserozne miome na maternici koji ne smetaju zacecu, ali mogu u trudnoci i gin preporuci sto prije trudnocu. otad se suprug i ja nikako ne pazimo. menga mi je otad bila tocno, ali tocno svaka 24 dana. zadnja je bila 26.8. imali smo odnose 10.9 i 14.9. kad je mogla biti ovulacija.. napravila sam test 24. i 28.9., oba negativna.. popodne sam radila oba. odem 6.10. na pregled, gin kaze da na desnom jajniku vidi zuto tijelo sto znaci da jeovulacija bila.. i da mi duphaston za 10dana. vec sam popila 9 tableta i jos nista! stalno me stomakboli, ali ne baskao da cu dobiti nego nekako drugacije... ugl, jos nema M i ludim, ne znam zasto me nije slala vaditi krv! mislite li da sam trudna ili?oprostite na dugom postu, ovo jejedino o cemu mislim danima....

mono1111
    10. Listopad 2016. 22:09

Lena,
    Mislim da bi ti test pokazao vec. Napravi jos jedan test za svaki slucaj.
    Moguce da ti se nesto poremetilo, pa je O bila kasniie, trebala bi dobiti M svaki cas radi Duphastona.

Muma2
    17. Listopad 2016. 12:04

Pozdrav svima! Evo da se i ja javim s mojim neodumicama. 
    Prosle godine u 12.mjesecu otkriven mi je miom, ali nesmeta mi za trudnocu tako da on ostaje do daljnjeg. U 1.mjesecu sam bila na propuhivanju jajnika (HSG), zatim je slijedila kontrola nakon 6mjeseca ako ne bude trudnoce. Tako je i bilo. U 8.mjesecu otisla sam na kontrolu gdje mi je doktor otkrio polip na stijeci maternice. 9.9. sam isla to ukloniti. Zadnju mengu sam dobila 1.10. A 10.10.sam opet bila na kontroli i doktor mi je rekao da imam folikul 14mm u desnom jajniku te da cu u cetvrtak imati ovulaciju. Testic za ovulaciju je tako i polazao. Za svaki slucaj na bebi smo radili cijeli tjedan, s nogama i guzom na visokom poslije odnosa. Suprug i ja smo uvjereni da cemo ovaj mjesec uspijeti. 8.godina smo u braku i nepazimo se od samog pocetka, borimo se, neodustajemo i nadamo se plusicu. Sad imam nedoumice, vjerujem da je jos rano za ikakve simptome ali nemam mira :) od jutro osjetim lagano probadanje u desnom jajniku, vjerujem da bi to mogla biti implatacija posto je 4.dan od ovulacije.  Molim vas vase misljenje!! Ispricavam se na velikom postu ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.