Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    08. Listopad 2016. 18:29

Danijela 
    Mislim da bi ti test pokazao već, ali za svaki slucaj napravi opet za dva dana ukoliko ne dobiješ M ranije.Kinki,
    Napravi test za T. Oni će ti pokazati da li je T u pitanju. Može biti ali i ne mora.

Kinki
    08. Listopad 2016. 19:21

Drage mame...treba mi vaš savijet!! Imam 23 godine i imama sam odnos sa momkom 16-tog 20-tog i 22. 
    Menstruacija mi je trebala biti oko 28,29-tog i dobila sam.Međutim trajala je dva dana i bila je rozkasta (od kad sam dobila prvu menstruaciu,trajala je 6.7 dana i bila je obilna pracena sa jakim bolovima) ali ne i ovaj put.nakon ta dva dana mucnina na momente,vrtoglavica,nervoza,zivcanost i depresija bez ikakvog razloga...imam osijecaj da me prati tenparatura evo vec drugi dan i bole me leđa kad se saginjem al na cudan nacin....nadam se da mi mozete dat savijet i pomoc

●○°•If you don't live for something...you will die for nothing •°○●

_bella4_
    09. Listopad 2016. 11:33

Kinki, kupi test pa provjeri!

Danijela0503
    09. Listopad 2016. 17:44

4. dan prolazi menge ni na vidiku, a samo minusi i minusi...

Danijela Kosec

Danijela0503
    09. Listopad 2016. 20:39

dobra vecer curke,sakekat cu jos koji dan pa onda kod doktora..

Danijela Kosec

Danijela0503

Danijela Kosec

Danijela0503

Danijela Kosec

Dacolina
    10. Listopad 2016. 00:02

Može biti, a ne mora... meni je tek nakon 16 dana izostanka M test pokazao plus :))

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.