DanijelaMeni su rekli 6 mjeseci da traje čišćenje organizma ...
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Drage moje hvala na odgovorima,
Nakon 2 mjeseca koristenja mi je 6 mjeseci ciscenje? Nisam to znala.. Negdje sam cula da su zene odmah zatrudnile, neke nakon mjesec dva.... Ali dobro, sada mi je malo lakse.. Premda nismo sigurni u kome je problem, kupili smo i test za muskarce (do sada nisam znala da i to postoji ) Nadamo se pozitivnim rezultatima..
Danijela Kosec
Moja frendica je zatrudnila nakon mjesec, dva od prestanka koristenja.Kakav test za muškarcee???
Da, postoji test za muskarce da provjere jesu li plodni ili nisu. Mi smo to narucili preko interneta i platili 40 eura. U paketu dobijes casicu, neku tekucinu za mjesanje, spricu malu i test. Nakon sat vremena sazna jeli plodan ili nije. Malo je skupo ali je jako jednostavno. Meni kasni jedan dan, sutra idem po test. Drzite mi fige
Danijela Kosec
I ja držim figeee...
Btw. Ako su tako kratko pila tablete ne vjerujem da toliko traje čišćenje... bez obzira na sve... mi i dalje držimo fige za plusić 😉
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Javi kad test napravis!!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pozdrav drage moje. Kasni mi evo vec 3.dan. stomak me boli koda cu svaki tren dobit ali nista. Napravila sam jucer test, ali ne jutarnji i pokazao mi minus... neznam sta da mislim.. probati ponovo test, ali jutarnji ili...
Danijela Kosec
Drage mame...treba mi vaš savijet!! Imam 23 godine i imama sam odnos sa momkom 16-tog 20-tog i 22.
Menstruacija mi je trebala biti oko 28,29-tog i dobila sam.Međutim trajala je dva dana i bila je rozkasta (od kad sam dobila prvu menstruaciu,trajala je 6.7 dana i bila je obilna pracena sa jakim bolovima) ali ne i ovaj put.nakon ta dva dana mucnina na momente,vrtoglavica,nervoza,zivcanost i depresija bez ikakvog razloga...imam osijecaj da me prati tenparatura evo vec drugi dan i bole me leđa kad se saginjem al na cudan nacin....nadam se da mi mozete dat savijet i pomoc
●○°•If you don't live for something...you will die for nothing •°○●
Sortiraj odgovore
Najstariji