Pozdrav mame! Zanimaju me vasa iskustva.. Decko i ja radimo na bebi. Tek nam je drugi mjesec ali smo nestrplivi :D Danas je 6 dan da me boli dolnji dio stomaka kao pred mengu. Uzasno sam umorna i prekjucer me uhvatila izrazita zelja da pojedem rajcicu (a nisam neki ljubitelj povrca). Isto tako imam mucnine koje me ne tjeraju na povracanje. Ponekad budu ujutro, ponekad tokom dana.. Bol je pocela prvog dana nakon ovulacije. M mi je za 8 dana, ne mogu docekati da napravim test. :)
Danijela Kosec
Danijela,
Mislim da je prerano za bilo kakve simptome. Ali isto tako je moguce da vec osjecas umor.
Napravi test bar 12 dana nakon O.
Sretno
Danijela, Može, ali i ne mora biti ništa.
Mi radimo već skoro 2 godine na bebi pa ništa, a ja iz mjeseca u mjesec imam "simptome". Izgleda da tolika želja za bebom stvara simptome u glavi. Recimo prije 2 mj. sam bila ziher da je to TO, jer sam imala sve simptome. Menga mi je kasnila 2 dana, a inače točno u sat dolazi. Ja napravila test, negativan! Menga došla 2 sata nakon toga.Ono što ti hoću reći je da se pokušaš smiriti i pričekati, jer ne mora ništa biti, a simptome si samo umislila. A isto tako, može biti da i jesi trudna, jer su ti simptomi česti za trudnoću.Sretno!
Curke, hvala vam na odgovorima. I ja pokusavam ne razmisljati o tome. Prosli mjesec sam ja bila luda oko testa a decko miran, sada sam ja mirna a on je lud..
Ali ipak ina onaj jedan mali dio mene se nada da je to to iako se ne zelim dovesti u situaciju da se nadam trudnoci i onda dode menga i razocaram se..
Vidit cemo sta ce menga reci.. bit ce kako mora :) Hvala vam jos jednom :)
Danijela Kosec
Danijela, Držim fige da bude plusić! ;)
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Hvala curee :) I mi se nadamo da ce biti plusic Lijep pozdrav objema!
Danijela Kosec
Lijep pozdrav svima. Nismo jos trudni :( ali me nesto zanima. Pila sam Jasminelle pilule 2 mjeseca (7 i 8 mjesec) i nakon toga sam prestala ih piti, negdje sredinom osmog mjeseca. Dali te pilule imaju kakav utjecaj na planiranje trudnoce? Tj moje pitanje je koliko dugo nakon pilula treba da se organizam oporavi? Hvala unaprijed
Danijela Kosec
Danijela,
Mislim da ti treba možda par mjeseci da se tijelo očisti, iako je moja frendica pila kontracep.i od kad je orestala ostala T kroz mjesec, dva, me sjecam se tocno.
Sortiraj odgovore
Najstariji