Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _bella4_
    29. Kolovoz 2016. 12:17

Hvala na odgovoru, no progesteron je odlican.
    Sve sam vec to obavila. Ginekologica kaze da je od stresa, a tko danas ne pati od stresa...Jucer navecer mi je bilo uzasno zlo, pokusala sam povracati ali bezuspjesno. Zadnjih sat vremena mi je opet muka. 
    Sada nemam smedi iscjedak nego svijetlo smedi obris, prema zutome, jako slabo vidljivo. Kad se brisem nema ga al vidim na ulosku.

• Hope91
    31. Kolovoz 2016. 05:29

Pozdrav imam jedno pitanjce. Muz i ja odlucili smo se za dijete. Po mojoj racunici imali smo odnose za vrijeme plodnih dana..
    Primjetila sam ove dane kako me grudi uzasno bole, povremeno me probada dole kod jajnika koda cu M dobit,.. vrti mi se i umorna sam stalno, nepijem nesto ekstra tekucine vise neg uobicajeno i piskim najmanje 3 puta u sat vremena a tolko sam puta prije u jednom danu... 
    Trebala bi dobiti M 11.9. dal je sve skupa prerano za ikakve simptome trudnoce? Kad mogu najranije napraviti test? 
    U velikom sam iscekivanju 

Dahlia
    31. Kolovoz 2016. 10:16

Curke zanima me Vaše mišljenje,
    Računajući dane i mjereći BT pogodili smo baš plodne.
    Odnos je bio je bilo 3 dana prije ovulacije i dan prije jer je idući dan temp narasla. (što znači da je ovulacija prošla).Od tada mi je taj prvi dan temp bila 37,7 i sad zadnjih 5 dana je 36.5. Nikad mi tako nije bila ista danima za redom. Uvijek je skakala. (od 36,5 do 36,8)
    Šta to znači ?

mono1111
    31. Kolovoz 2016. 10:53

Hope, Mislim da je prerano za simptome.  Pretpostavljam da je tek prošla O pošto M trebaš dobiti 11.09.
    Ali pričekaj koji dan pa napravi test za svaki slucaj.Dahlia,Ne kužim se u te BT, nisam jos nikad mjerila pa ne znam.
    Cekaj da ti se javi neka curka koja zna.

01. Rujan 2016. 06:05

Hope, ja sam radila dva dana prije ocekivane M i bio je plus :) Ja nebi prije toga.. Sretnooo!

• igeci
    13. Rujan 2016. 10:23

Drage moje molim vas za savjet. 
    Znaci zadnju menstruaciju sam imala 15.8., ciklusi su mi 30 do 31 dan i sutra bi trebala dobiti. 
    Radili smo na bebi 30.8.,31.8. i 1.9. Tjedan dana nakon tog pocele su me boliti sise koje me u pmsu pocinju inace boliti onak tri dana prije. Nisam mogla na trbuh leci uopce. U nedjelju i pon sam imala jako jako malo smedjih tockica koje su se prestale pojavljivati jucer popodne sad je samo neki zuckasti iscjedak. Prije tog smedjeg sam imala mlijecni bijeli. Jucer sam popodne radila tes lt i pojavila se crtica dosta jaka. No danas ujutro sam
    Opet radila test i dosta je slabija, evo testovi da vidite razliku. Sad se bojim da nije nesto ok.
    Posto sam prije dva mjeseca imala biokemijsku
    http://tinypic.com/r/n39fr6/9

mono1111
    13. Rujan 2016. 18:02

Igeci,Nije ti svaki put ista razina beta hcg u urinu, moguće je da je zato test pokazao manje svijetliju.Najbolje da odeš vaditi betu iz krvi, da vidis da li se pravilno dupla.Sretno :)

Pomalo
    15. Rujan 2016. 00:22

Pozdrav zene, ovako nakon prestanka pilula,  m mi je dosla 2.9 i kako mi je receno da mi o dolazi odmah poslje m ako ne nastavim sa pilulom ona je i dosla osjetila sam je 11.9. Sada evo nikako ne namjestit u krevetu donji dio trbuha boli, donji dio leđa isto, grudi osjetljive, danas se skoro ispovracala kad sam pomirisala sir koji inace obozavam, a pojela punu posudu guacamolea. Imam isti osjecaj kao i sa prvom trudnocom da je nesta drugacije jednostavno sam sigurna da sam trudna. Sad moje pitanje, kad da napravim test? Poludit su do tada   Pusa svima 

mono1111
    15. Rujan 2016. 09:54

Zvjezdica,Napravi test nekih 10 dana nakon 0, to ti je najranije što možeš, a ne znači da će ti pokazati pozitivno.
    Najbolje je da vadiš betu iz krvi, mislim da možeš isto tada ali će ti ona sigurno pokazati.
    Ako ti je O bila 11, onda vadi ili napravi test oko 21, 22.
    Najbolje je raditi test dva tjedna nakon O, jer bi tada sigurno trebao pokazati, a tada bi ti i M trebala negdje doći.

Pomalo
    28. Rujan 2016. 00:09

Evo drage moje da vam se javim, napravila test i dobila svijetlu crticu, al crtica je crtica :) po kalendaru bi trebala biti 3t + 5d, al mi je ovulcija bila 8 dan ciklusa tako da je malo vise po mene. Pusa svima i zelim vam svima dvije crtice 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.