Ja sam imala sve moguce simptome pms-a!!! Dan prije nego sto sam trebala dobiti bila sam toliko nervozna,zivcana,sva u nekom iscekivanju,a bolio me trbuh tocno kao sto obicno bude pred mengu i zbog toga sam bila jos i vise ljuta,jer kao nismo uspjeli,sigurno cu kao dobit.. Bolile su me jako sise i trbuh mi je bio napuhnut i napet.. Od zivcanoce sam si i stavila ulozak jer kao dobit cu.. Navecer sam dobila nekakav smedi iscjedak,a kad sam to vidjela,hormoni su opet radili svoje.. Citavu vecer sam plakala i jecala kak sam dobila mengu, ko zadnja ludakinja ajme,kad se samo sjetim tog ludila.. Iduceg jutra,i dalje ista ta smeda mrlja na ulosku,krvi nigdje.. Odem lijepo u ljekarnu po test koji moze ocitati i vrlo malu kolicinu tih hormona,clear blue se zove, i na taj dan (ocekivane menge) pluscina ko iz topa,haha.. Nakon toga sam otisla i kupila jos tri testa neka gravignost ili kak se zovu.. I ta tri su mi bila pozitivna.. Jedino drugacije sto je bilo je to da sam stalno morala ic piskit!!
Samo bih vam dala jos par savjetica sto se tice tih testova..najbolje se popiskit u casu i umocit ga unutra,lakse je tako napraviti test.. Drugo,mora biti u urinu tocno onoliko sekundi koliko pise na uputama i ocitati ga u odredeno vrijeme da nebi bio lazno neg ili lazno poz.. I zadnje,ako radite test prije izostanka ili na dan ocekivane m, to bi trebao biti prvi jutarnji urin jer kao on ima najvise tog hormona u sebi..ja sam imala taj problem da sam morala svakih sar vremena piskit po noci tako da sam ja test radila oko podne nakon sto sam satima trpila da ne odem piskiti,da mi se kao skupi tog hormona.. Sretno!!!!
Caoo svima, ja sam nova na forumu :)) Ne znam jesam li pogodila sa temom ali zeljela bih cuti vase misljenje... Ne pazimo se, ja sam skoro bila na pregledu kod ginekologa sve super, sve ok.. I onda tamo oko plodnih dana, odjednom bolovi u zadnjem djelu stomaka i zadnjem djelu ledja, mislila sam prehlada.. Ginek. Mi savjetovao da testiram urin, urin uredan. Imala sam
Pojacan iacjedak, par dana, prva dva dana pojavi se u njemu malo kao roza krvi... I onda poslje malo smedjkasto da bi na kraju bio bjele boje.. Ne znam da nije mozda trudnoca?? Ljubim vas
Drage moje ja inace pokusavam vec 5 godina da dobijem bebu :(
Ovako vec 15 dana pijem femisan a kapi,menstruaciju trebam dobiti 26.6.2016 ali ja vec 7 dana imam jako bolne grudi,nisu izrazene mi bradavice ali zato se dojke modre od vena i jako me boli...imam osjecaj da su natecene i jako su vrele i teske....
Da kazem da je pms ja za svoje 24 godine nikad nisam patila od bolnih grudi kad trebam dobiti znaci nikada me nisu grudi bolile....pa me zanima sta vi mislite je li moguca trudnoca i da li moze da odjednom grudi bole zato sto cu dobiti a nikada prije nisu....neznam kako cu izdrzati do nedelje hehaha jer poslije 5 godina da saznam da sam trudna ja neznam sta bih umrla bih od srece hahaha.....
imam pitanje več sam napravila dva testa na trufdnoću ali oba dva su bila negativna ali meni nikad nije kasnilo a sad mi kasni več 20 dana pa me zanima vaše mišljenje
Pozdrav, nova sam na ovom forumu.
Trudimo se već više od godinu i pol na bebici, ali ništa se ne događa. Otkrila sam da imam poremećeni raad štitnjače. Bila sam na punkciji jer sam imala cisticu. Otkrili su da imam hipo hashimoto.. I tako. Pijem 50 mg euthyrox-a od šetog mjeseca. Sve se stabiliziralo.
Inače su mi menstrucije redovite, svakih 26 dana otprilike, ovulacija mi je uvijek 10, 11 ili 12 dc(pratim ju lh trakicama). Jedno 4-5 dana prije menstruacije mi uvijek dođe smeđi iscjedak i to mi je već pod normalno. Znači negdje 22 dan ciklusa mi dođe smeđi iscjedak, zatim menstruacija.
U petak sam na dnevnom ulošku primjetila svijetlosmeđi obris, kao da je netko kistom lagano prešao. Tako isto je i jučer bilo, znači skroz malo vidljivo. To mi je bio 6 dan od ovulacije. Jučer ujutro mi je bilo malo muka, a sada zadnjih pola sata strašna muka, na povraćanje mi ide. U trbuhu sam od petka imala čudne bolove u trbuhu, kao prvi stupanj pred menstruaciju, i cijelo vrijeme imam neki osjećaj da mi se nešto događa unutra, neka nelagoda…
Molim vas, pomozite savjetima i utjehom nekom jer više ne znam kaj bi, rano je za bilo kaj. Dal je koja od vas imala takva iskustva? Simptome? Bojim se da si sve umišljavam jer toliko želim bebu, ali opet, ovo mi se nikad nije dogodilo…
Hvala!
Bella bok,meni osobno nije tako bilo baš pred M. A ovo što kažeš da je svijetlo smeđe bilo, postoji mogučnost da je to nekakvo implatacijski iscjedak, pošto se oplođeno jajašce baš tada može ugnijezditi u maternicu, kažu od 6 do 12 dana nakon O.Najbolje da pričekaš još koji dan, tj barem 12 dana nakon O pa napravi test.
I kao što ti je Luki napisala, trebala bi vaditi te spolne hormone da se vidi da li je sve ok.Pozdrav
Sortiraj odgovore
Najstariji