Curke, pisala sam i u temi tko planira i radi na bebi... dragi i ja radimo na tome da dobijemo bebu.. imali smo oko ovulacije svaka 2 dana odnos i na sami dan ovulacije.. no jutros točno 7 dana od ovulacije ja sam na gačicama vidjela smečkast iscjedak i kad sam piškila imala sam oko 0,03 l krvi crvene sluzavo onako... zadnja 2 dana me trbuh boli koma, znači maternica kao da imam mengu 1. dan i sada me ubija trbuh.. vrtoglavica ajme i slabost onako, tjera na povračanje... mengu bi trebala dobit tamo 14.4. pa me zanimaju mišljenja...
<3
Imala sam ciljani odnos 1.04 kada mi je bila ovulacija jer sam bila na folikulometriji.. ciklus imama na 32 dana, jutros, znaci 11 dan sam radila clearblu digitalni test i minus kao kuca.. :(
Cure,zene....moze mala pomoc 😊.Muz i ja smo imali odnos u plodnim danima,kolko sam ja izracunala.Nismo pazili.Ciklus mi je neredovit inace bio,ali zadnjih par mjeseci svakih 34 dana dode na vrijeme.Sad mi kasni evo 3 dan.Lagano probadanje osjecam dolje,kao grcevi,kao da cu dobiti,ali nikada nisam osjecala te grceve.Idem na wc-e zadnja dva dana svakih pola sata a ne pijem puno tekucine.I uzasnooooo gladna.I Inace imam bolne grudi pred M,sad nista.Ne znam da napravim test ili pricekam jos par dana?Da se ne razocaram opet.
Tinka06
Bok cure, dakle, zadnja normalna menstruacija mi je bila od 4.tra do 9.tra. u međuvremenu smo dragi i ja imali odnose i nismo se pazili, menstruacija mi je kasnila oko 7-8 dana ali kad je dosla nisam bila sigurna sto je doslo jer krvi uopce nije bilo vec samo smedji iscjedak od 7.svi do 11.svi. 11.svibnja sam napravila test i bio je negativan, od tad se nismo pazili opet i jucer i danas osjecam povremenu kratku ostru bol u desnom jajniku. Pomoc? Hvala puno.
Bok cure i zene :)
Evo ja prvi put na ovom forumu a obracala sam se na njega vise puta zbog zbunjoze u glavi. Dakle trebam savjet. Zadnja M mi je bila 9.5. Uredno trajala 5 dana kao i obicno (inace imam policisticne jajnike- male vodene cistice). 20.5. Zarucnik i ja smo imali odnos pri kojem je ucinjeno sto je ucinjeno :D dan nakon toga su me jajnici poceli boluckati malo jedan malo drugi sve do nekidan 25.5. Kad mi je krenulo krvarenje lagano prvo roskasto pa poslije crveno. Jutros ima jos malo no sad je jos manje i pretvara se u smedjkasto. Vrlo malo tece zapravo na ulosku se jedva sto i vidi no na wc papiru je vidljivo. Zadnja 3 dana me bole ledja nemilice a dojke su mi malo vece bar mi se tako cini i bolne su na stisak no nista pretjerano. Lijevi jajnik me bocka vise nego desni i cesce. Kad mi je pocelo krvarenje imala sam bolove kao da sam dobila M ali niti priblizno jake kao uobicajeno i kad imam M me zna bolit i do 3 dana al ono ludjacki. E sad... neznam sta da mislim ni sta da radim, test jos nisam radila cekam tamo pocetak 6tog mjeseca cisto reda radi da ga nebi napravila prerano. Sta vi kazete? Oce bit srece ili ne? Kakva su vasa iskustva s ovim ima li koja kojoj je bilo ista slicno? Pliiiz pomozite nestrpljiva sam po prirodi... <3
xanelie, uf, pomalo zamrla ova tema, nigdi nikoga pa ni tvog odgovora ;)teško je ovako ocjeniti što je u pitanju po tvojim simptomima...sve smo različite pa tako i simptomi variraju ;)nisi rekla koliko ti traje ciklus, pretpostavljam da bi sada negdje trebala dobiti M? moguće da je krvarenje bilo implantacijsko ali mislim da ćeš se morati strpiti do dana očekivane M da napraviš test :)imaš kakve nove simptome u međuvremenu?
Sortiraj odgovore
Najstariji