Nije meni moje stanje dali mira i otišla danas ujutro kod kolegice koja je ginekolog i ono čudoo trudna sam 9 tjedan a usto nosim trojkre. Još sebi nemogu doć, a kaže kolegica zato si se ti i udebljala 8 kg.Koliko sam sretna toliko i zabrinuta... Jaoooo trojke
Drage moje..moze mala pomoc..Da pojasnim samu sebe, znaci sinoc sam imala spolni odnos s deckom gdje je ne planirano ejakulirao u mene. Isto tako poslije spolnog odnosa sam isla mokriti i istusirati se zbog osobne higijene. U proteklih 3 mjeseca imam redovite odnose s deckom, bez zastite i uvijek pazimo. Pretprosli mjesec sam bila kod svoje ginekologice, gdje je uocila neki kao zuti plod na jajniku, te da je to reakcija toga bila da je aktivan i da je previse ovulirao i da nisam trudna jer nije imao sto uhvatiti kako smo se pazili. Inace mjesecnice su mi redovite i ne kasne, traju po 4 dana. Predzadnja mjesecnica mi je trajala od 02.03.-06.03., te zadnja mjesecnica od 26.03.-29.03. Moje pitanje je da li po ovome zadnjem odnosu gdje je decko ejakulirao u mene je moguce da ostanem trudna iako mi je to bio takorec zadnji dan mjesecnice. tj. Jutro nakon. Hvala Vam unaprijed!
Drage cure
M sam dobila 11.03,inace su mi ciklusi 28-30 dana. Odnose bez prekinutog snosaja smo imali 21.03,22.03 i 25.03 .Dakle,po mom racunanju u vrijeme plodnih dana .
E sad,nakon cca 7 dana sam se pocela osjecati napuhano,izrazito sam zedna,grudi su mi se povecale ali me ne bole,tu i tamo osjetila bih u popodnevnim satima kao da mi je muka. Danas me leđa bole uzasno,a jutros sam bila na wcu od 10-14h tocno 6 puta a popila sam 1 kavu i casu vode!!! Inace mokrim 3 puta dnevno maximalo. Popodne kao da me probadalo u stomaku.
Test sam radila 31.03 navecer i 01.04 ujutro(first sign duo trakice iz dma) i oba su bila negativna. Jel mi to bilo ipak preprerano za test? Kolike su sanse da sam trudna? M bi mi trebala doci u petak... Jos uvijek sama jako napuhana i stomak ne mogu bac ''uvuci'' sto pred m mogu ipak... Dajte cure pomagajte,ja bih htjela bebicu :)
Lijep pozdrav nova sam ovdje i imam pitanje. Mjesecnica mi kasni 3 dana inace imam normalne cikluse s tim da su zadnja 4 mj malo kraca po 26 dana ali sve u normali..radila sam test first sign iz dm-a i bio je negativann. Sada jesam li ga mozda pre rano napravila? Dali je mozda test krivo pokazao? Pomagajtee
Sortiraj odgovore
Najstariji