Nije meni moje stanje dali mira i otišla danas ujutro kod kolegice koja je ginekolog i ono čudoo trudna sam 9 tjedan a usto nosim trojkre. Još sebi nemogu doć, a kaže kolegica zato si se ti i udebljala 8 kg.Koliko sam sretna toliko i zabrinuta... Jaoooo trojke
Nije meni moje stanje dali mira i otišla danas ujutro kod kolegice koja je ginekolog i ono čudoo trudna sam 9 tjedan a usto nosim trojkre. Još sebi nemogu doć, a kaže kolegica zato si se ti i udebljala 8 kg.Koliko sam sretna toliko i zabrinuta… Jaoooo trojke
Draga Leyla27, predivne vijesti.
A za trojke...uf...bit ce izazovno ali mi zene smo jake :*
Nije meni moje stanje dali mira i otišla danas ujutro kod kolegice koja je ginekolog i ono čudoo trudna sam 9 tjedan a usto nosim trojkre. Još sebi nemogu doć, a kaže kolegica zato si se ti i udebljala 8 kg.Koliko sam sretna toliko i zabrinuta... Jaoooo trojke
Drage moje..moze mala pomoc..Da pojasnim samu sebe, znaci sinoc sam imala spolni odnos s deckom gdje je ne planirano ejakulirao u mene. Isto tako poslije spolnog odnosa sam isla mokriti i istusirati se zbog osobne higijene. U proteklih 3 mjeseca imam redovite odnose s deckom, bez zastite i uvijek pazimo. Pretprosli mjesec sam bila kod svoje ginekologice, gdje je uocila neki kao zuti plod na jajniku, te da je to reakcija toga bila da je aktivan i da je previse ovulirao i da nisam trudna jer nije imao sto uhvatiti kako smo se pazili. Inace mjesecnice su mi redovite i ne kasne, traju po 4 dana. Predzadnja mjesecnica mi je trajala od 02.03.-06.03., te zadnja mjesecnica od 26.03.-29.03. Moje pitanje je da li po ovome zadnjem odnosu gdje je decko ejakulirao u mene je moguce da ostanem trudna iako mi je to bio takorec zadnji dan mjesecnice. tj. Jutro nakon. Hvala Vam unaprijed!
Drage moje..moze mala pomoc..Da pojasnim samu sebe, znaci sinoc sam imala spolni odnos s deckom gdje je ne planirano ejakulirao u mene. Isto tako poslije spolnog odnosa sam isla mokriti i istusirati se zbog osobne higijene. U proteklih 3 mjeseca imam redovite odnose s deckom, bez zastite i uvijek pazimo. Pretprosli mjesec sam bila kod svoje ginekologice, gdje je uocila neki kao zuti plod na jajniku, te da je to reakcija toga bila da je aktivan i da je previse ovulirao i da nisam trudna jer nije imao sto uhvatiti kako smo se pazili. Inace mjesecnice su mi redovite i ne kasne, traju po 4 dana. Predzadnja mjesecnica mi je trajala od 02.03.-06.03., te zadnja mjesecnica od 26.03.-29.03. Moje pitanje je da li po ovome zadnjem odnosu gdje je decko ejakulirao u mene je moguce da ostanem trudna iako mi je to bio takorec zadnji dan mjesecnice. tj. Jutro nakon. Hvala Vam unaprijed!
Draga Aka, ako je zadnji dan M a uz to još imaš i redoviti ciklus hm nekako sumnjam da bi mogla ostat trudna. Opet, postoji mogucnost ali tesko da si vec tada bila u plodnom razdoblju
Drage cure
M sam dobila 11.03,inace su mi ciklusi 28-30 dana. Odnose bez prekinutog snosaja smo imali 21.03,22.03 i 25.03 .Dakle,po mom racunanju u vrijeme plodnih dana .
E sad,nakon cca 7 dana sam se pocela osjecati napuhano,izrazito sam zedna,grudi su mi se povecale ali me ne bole,tu i tamo osjetila bih u popodnevnim satima kao da mi je muka. Danas me leđa bole uzasno,a jutros sam bila na wcu od 10-14h tocno 6 puta a popila sam 1 kavu i casu vode!!! Inace mokrim 3 puta dnevno maximalo. Popodne kao da me probadalo u stomaku.
Test sam radila 31.03 navecer i 01.04 ujutro(first sign duo trakice iz dma) i oba su bila negativna. Jel mi to bilo ipak preprerano za test? Kolike su sanse da sam trudna? M bi mi trebala doci u petak... Jos uvijek sama jako napuhana i stomak ne mogu bac ''uvuci'' sto pred m mogu ipak... Dajte cure pomagajte,ja bih htjela bebicu :)
Drage cureM sam dobila 11.03,inace su mi ciklusi 28-30 dana. Odnose bez prekinutog snosaja smo imali 21.03,22.03 i 25.03 .Dakle,po mom racunanju u vrijeme plodnih dana .
E sad,nakon cca 7 dana sam se pocela osjecati napuhano,izrazito sam zedna,grudi su mi se povecale ali me ne bole,tu i tamo osjetila bih u popodnevnim satima kao da mi je muka. Danas me leđa bole uzasno,a jutros sam bila na wcu od 10-14h tocno 6 puta a popila sam 1 kavu i casu vode!!! Inace mokrim 3 puta dnevno maximalo. Popodne kao da me probadalo u stomaku.
Test sam radila 31.03 navecer i 01.04 ujutro(first sign duo trakice iz dma) i oba su bila negativna. Jel mi to bilo ipak preprerano za test? Kolike su sanse da sam trudna? M bi mi trebala doci u petak… Jos uvijek sama jako napuhana i stomak ne mogu bac ''uvuci'' sto pred m mogu ipak… Dajte cure pomagajte,ja bih htjela bebicu :)
Drzim fige da je to to ☺️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji