Bok, jucer kupila test i dobila + :) Prvo bila u soku jer nisam vjerovala da se to stvarno desava i jutros jos jedan...i isto pozitivan...iduci tj sam ionak narucena kod ginica pa cemo cuti sta kaze...ja nemam sad nikvih simptoma osim sto tu i tam mucnine...je to normalno? Nist ne osjetim..ne osjecam se trudno tj ne znam kak se trebam osjecati..zapravo mislim da jos nisam svjesna...:D
Bok, jucer kupila test i dobila + :) Prvo bila u soku jer nisam vjerovala da se to stvarno desava i jutros jos jedan…i isto pozitivan…iduci tj sam ionak narucena kod ginica pa cemo cuti sta kaze…ja nemam sad nikvih simptoma osim sto tu i tam mucnine…je to normalno? Nist ne osjetim..ne osjecam se trudno tj ne znam kak se trebam osjecati..zapravo mislim da jos nisam svjesna…:D
Čestitam od sveg srca na + želim ti puno sreće i svega što poželi...mi koje još nismo ugledale + samo puno nade i bit će,jake smo mi 😀😀
Bok, jucer kupila test i dobila + :) Prvo bila u soku jer nisam vjerovala da se to stvarno desava i jutros jos jedan…i isto pozitivan…iduci tj sam ionak narucena kod ginica pa cemo cuti sta kaze…ja nemam sad nikvih simptoma osim sto tu i tam mucnine…je to normalno? Nist ne osjetim..ne osjecam se trudno tj ne znam kak se trebam osjecati..zapravo mislim da jos nisam svjesna…:D
Draga spremnizabebu koji test si koristila?
Čestitam :)
Nema tu pravila, neke žene imaju mučnine a neke ne, sve to ovisi od žene do žene :)
Nema tu nekog osjećaja koji bi bio ispravan ili ne :)
Samo uživaj, samo mirno i SRETNO :) ;)

Hvala, drzim svima fige koje nisu jos ugledale svoj plusic i samo hrabro, bude dosao taj dan... Puno pusaaaa saljem svima
Danas mi je bas neki cudan dan. Od jutra zgaravica i lagana mucnina.
Leda me ubijaju i sad me i groznica pocela tresti.
Do menstruacije imam 8 dana, i prerano mi se cini za neke simptome
Cure help.Nešto mi se čudno dešava evo trebam dobiti za dva dana.Ali evo već dva dana osjećam groznu mučninu koda sam nešto krivo pojela.Zubi me bole, vrtoglavica i lagana glavobolja.Grudi na opip natečene i bolne.Ali ono što mi najviše čudno je moj trbuh u tjedan dana je narasao dva konfekciska broja. Test sam napravila prije 3 dana bio je negativan.
Moguće je da jesam trudna jel dečko i ja nepazimo več god dana ali uvjek sam dobila ali sad se osjećam čudno.Šta vi mislite?
Cure help.Nešto mi se čudno dešava evo trebam dobiti za dva dana.Ali evo već dva dana osjećam groznu mučninu koda sam nešto krivo pojela.Zubi me bole, vrtoglavica i lagana glavobolja.Grudi na opip natečene i bolne.Ali ono što mi najviše čudno je moj trbuh u tjedan dana je narasao dva konfekciska broja. Test sam napravila prije 3 dana bio je negativan.
Moguće je da jesam trudna jel dečko i ja nepazimo več god dana ali uvjek sam dobila ali sad se osjećam čudno.Šta vi mislite?
Ponoviti test.
Sretno :)

Bok cure
Vec sam otvorila svoju temu, ali nitko mi nije nista napisao pa cu ukratko tu.
Saznala sam da sam trudna 3 mjeseca i decko i ja se nismo slozili za zivot kod njegovih tj. on zeli zivjeti sa svojima, a ja ne zelim pod njihov krov nego zelim samostalni zivot ja on i beba. On je rekao priznati dijete i nakon silnih svadja mi je rekao da me ne voli i lijepo me izvrjedao i sve to zato sto se njegovi boje tko ce im raditi kod kuce oko poljoprivrede. A ovako bi bili na pola puta mojih i pola njegovih moze ici svaki dan raditi kuci, ali shvatila sam da je problem sto on ne zeli nigdje ici raditi u firmu, nego je ocekivao da cemo zivjet kod njegovih da oni uzdrzavaju nas 3 ne hvala, odabrao je svoje mene je odbacio i ja sam toliko tuzna da ne znam sta bi vise samo se bojim da nebi nesto bebi bilo od svog tog stresa sto me snasao...mislite li da je on u pravu ili ja? :(
Bok cure
Vec sam otvorila svoju temu, ali nitko mi nije nista napisao pa cu ukratko tu.
Saznala sam da sam trudna 3 mjeseca i decko i ja se nismo slozili za zivot kod njegovih tj. on zeli zivjeti sa svojima, a ja ne zelim pod njihov krov nego zelim samostalni zivot ja on i beba. On je rekao priznati dijete i nakon silnih svadja mi je rekao da me ne voli i lijepo me izvrjedao i sve to zato sto se njegovi boje tko ce im raditi kod kuce oko poljoprivrede. A ovako bi bili na pola puta mojih i pola njegovih moze ici svaki dan raditi kuci, ali shvatila sam da je problem sto on ne zeli nigdje ici raditi u firmu, nego je ocekivao da cemo zivjet kod njegovih da oni uzdrzavaju nas 3 ne hvala, odabrao je svoje mene je odbacio i ja sam toliko tuzna da ne znam sta bi vise samo se bojim da nebi nesto bebi bilo od svog tog stresa sto me snasao…mislite li da je on u pravu ili ja? :(
ženo, odjebi to sve! Ako je takav kakvog ga opisuješ očito niste jedno za drugo ... sorry ali tako je... u suživotu mora postojati kompromisa... o tom ste trebali razmišljati prije..
1. opcija ti je da ćete živjeti kod njega ali odvojeno od staraca npr. na katu ili tak nekak... To ti je u neku ruku i dobro jer uvijek budeš imala njegove da ti priskoče sa kuhanjem,čuvanjem itd... a opet odvojeni ste dovoljno da se ne pokoljete!
2. opcija ti je da raskineš sa njim, plaćat će ti alimentaciju i ti čes živjeti sa svojima gdje ćeš opet imat njih koji će ti priskočiti sa pomoći oko bebe i postavit te na noge....
3. opcija ti je da ćeš živjet sama sa bebom ali neznam kako bi to financijski i vremenski i fizički mogla jer ipak kako vidim po kolegicama dobro je da imaš nekog uz sebe 24 sata dnevno barem prvu godinu nakon poroda jer ćeš psihički i fizički se slomiti...
šta god odlučila sretno ti bilo :)
<3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji