Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • spremniZAbebu
    18. Ožujak 2016. 15:21

Hvala, drzim svima fige koje nisu jos ugledale svoj plusic i samo hrabro, bude dosao taj dan... Puno pusaaaa saljem svima

SuncevTracak
    19. Ožujak 2016. 18:57

Danas mi je bas neki cudan dan. Od jutra zgaravica i lagana mucnina. 
    Leda me ubijaju i sad me i groznica pocela tresti.
    Do menstruacije imam 8 dana, i prerano mi se cini za neke simptome

• Leyla27
    22. Ožujak 2016. 15:47

Cure help.Nešto mi se čudno dešava evo trebam dobiti za dva dana.Ali evo već dva dana osjećam groznu mučninu koda sam nešto krivo pojela.Zubi me bole, vrtoglavica i lagana glavobolja.Grudi na opip natečene i bolne.Ali ono što mi najviše čudno je moj trbuh u tjedan dana je narasao dva konfekciska broja. Test sam napravila prije 3 dana bio je negativan. 
    Moguće je da jesam trudna jel dečko i ja nepazimo več god dana ali uvjek sam dobila ali sad se osjećam čudno.Šta vi mislite?

• croatia2109
    23. Ožujak 2016. 16:07

Bok cure
    Vec sam otvorila svoju temu, ali nitko mi nije nista napisao pa cu ukratko tu.
    Saznala sam da sam trudna 3 mjeseca i decko i ja se nismo slozili za zivot kod njegovih tj. on zeli zivjeti sa svojima, a ja ne zelim pod njihov krov nego zelim samostalni zivot ja on i beba. On je rekao priznati dijete i nakon silnih svadja mi je rekao da me ne voli i lijepo me izvrjedao i sve to zato sto se njegovi boje tko ce im raditi kod kuce oko poljoprivrede. A ovako bi bili na pola puta mojih i pola njegovih moze ici svaki dan raditi kuci, ali shvatila sam da je problem sto on ne zeli nigdje ici raditi u firmu, nego je ocekivao da cemo zivjet kod njegovih da oni uzdrzavaju nas 3 ne hvala, odabrao je svoje mene je odbacio i ja sam toliko tuzna da ne znam sta bi vise samo se bojim da nebi nesto bebi bilo od svog tog stresa sto me snasao...mislite li da je on u pravu ili ja? :(

• Leyla27
    24. Ožujak 2016. 15:44

Nije meni moje stanje dali mira i otišla danas ujutro kod kolegice koja je ginekolog i ono čudoo trudna sam 9 tjedan a usto nosim trojkre. Još sebi nemogu doć, a kaže kolegica zato si se ti i udebljala 8 kg.Koliko sam sretna toliko i zabrinuta... Jaoooo trojke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.