Hvala, drzim svima fige koje nisu jos ugledale svoj plusic i samo hrabro, bude dosao taj dan... Puno pusaaaa saljem svima
Danas mi je bas neki cudan dan. Od jutra zgaravica i lagana mucnina.
Leda me ubijaju i sad me i groznica pocela tresti.
Do menstruacije imam 8 dana, i prerano mi se cini za neke simptome
Cure help.Nešto mi se čudno dešava evo trebam dobiti za dva dana.Ali evo već dva dana osjećam groznu mučninu koda sam nešto krivo pojela.Zubi me bole, vrtoglavica i lagana glavobolja.Grudi na opip natečene i bolne.Ali ono što mi najviše čudno je moj trbuh u tjedan dana je narasao dva konfekciska broja. Test sam napravila prije 3 dana bio je negativan.
Moguće je da jesam trudna jel dečko i ja nepazimo več god dana ali uvjek sam dobila ali sad se osjećam čudno.Šta vi mislite?
Bok cure
Vec sam otvorila svoju temu, ali nitko mi nije nista napisao pa cu ukratko tu.
Saznala sam da sam trudna 3 mjeseca i decko i ja se nismo slozili za zivot kod njegovih tj. on zeli zivjeti sa svojima, a ja ne zelim pod njihov krov nego zelim samostalni zivot ja on i beba. On je rekao priznati dijete i nakon silnih svadja mi je rekao da me ne voli i lijepo me izvrjedao i sve to zato sto se njegovi boje tko ce im raditi kod kuce oko poljoprivrede. A ovako bi bili na pola puta mojih i pola njegovih moze ici svaki dan raditi kuci, ali shvatila sam da je problem sto on ne zeli nigdje ici raditi u firmu, nego je ocekivao da cemo zivjet kod njegovih da oni uzdrzavaju nas 3 ne hvala, odabrao je svoje mene je odbacio i ja sam toliko tuzna da ne znam sta bi vise samo se bojim da nebi nesto bebi bilo od svog tog stresa sto me snasao...mislite li da je on u pravu ili ja? :(
Nije meni moje stanje dali mira i otišla danas ujutro kod kolegice koja je ginekolog i ono čudoo trudna sam 9 tjedan a usto nosim trojkre. Još sebi nemogu doć, a kaže kolegica zato si se ti i udebljala 8 kg.Koliko sam sretna toliko i zabrinuta... Jaoooo trojke
Sortiraj odgovore
Najstariji