Pozdrav svima =)
Jedno pitanje svima, nadam se da cete mi moci pomoci.
Ovako, u 7/2015 smo dobili bebu, oko 10/11 mj žena i ja smo počeli prakticirati odnose, u početku bez zaštite kasnije smo se pazili.
Zanima me dali je moguće da je žena trudna?
Napominjem da doji dan danas i u tom periodu je intezivno dojila (svakih 2-3 sata).
Nakon cca mjesec dana napravili smo test sa trakicama iz DM-a i oba su bila negativna (tj samo jedna crtica), menstruacija se vratila i imala je dvije (kako kaže ne toliko obilne kao prije, trajale su cca 2-3 dana. Doktorica se nasmijala i rekla da nema šanse da je trudna te ju nije htjela poslati na vađenje krvi, kao nema potrebe.
Od simptoma koji bi možda ukazivali da je trudna su trbuščić koji se pojavio ovih dana (ili si umišljamo oboje), a u ranijem periodu je imala neke bijelkasto/smeđkaste iscjetke.
Eto malo smo zbunjeni i ako je netko imao sličan slučaj volio bi da da savjet =)
Hvala svima!
Ja nisam shvatila zašto mislite da je trudna? Nema simptoma, negativni testovi, redovna menstruacija?
I čemu doktor opće prakse kad postoji i ginekolog...
Pozdrav,pisala sam prije par mj pa eto me opet. Dragi i ja od onda pokusavamo. Prvi mj sam bila entuzijasta ali nije se primilo. Odlucila sam ne kupovati testove nego cekati m. I svaki put dosla. Ono sto mene muci je to da sam trebala dobiti 13.3. I nije jos dosla. Kak pratim u zadnjih mj mi dolazila dan ili dan prije. E sad uz to ima jos. Prije nekih tj dana me bolilo dolje na desnoj strani,onak kao probadanje. Trajalo 2 dana intenzivno i 3.dan manje. Znam da nije ovulacija jer je bila prije. Zatim prije 4 dana pocele su mucnine po cca 5-10 put na dan,ali nisam povracala. Takoder vec tj dana imam temp od 36.9 do 37.1.. osjetim da se povisi pa mi zima i idem mjerit..znam da je to jos normalna al moja inace je 36.6...nista to nisam pridodavala trudnoci jer sam rekla,opusteno i nisam se opterecivala previse..ali kak kasni pocela se pitati.. e sad 13.sam imala smedi iscjedak i mislila da je dosla. Sam to i poslije nista. Nisam imala tipicne simptome pms-a sam sam zivcana i lako se rasplacem,a nisam placljiva osoba. Sad me zanima dal je moguce da sam trudna ili umisljam? Test nikak da kupim jer se bojim razocaranja. Stres ne moze biti uzrok kasnjenja jer sam na godisnjem :D ...zanima me misljenje dali ima mogucnosti ili me nekaj hvata kao prehlada? Hvala
Bok, jucer kupila test i dobila + :) Prvo bila u soku jer nisam vjerovala da se to stvarno desava i jutros jos jedan...i isto pozitivan...iduci tj sam ionak narucena kod ginica pa cemo cuti sta kaze...ja nemam sad nikvih simptoma osim sto tu i tam mucnine...je to normalno? Nist ne osjetim..ne osjecam se trudno tj ne znam kak se trebam osjecati..zapravo mislim da jos nisam svjesna...:D
Sortiraj odgovore
Najstariji