Dali mogu ostati trudna dva dana nakon mjesečnice? Dali se može rano osjetiti umor pospanost i teško ustajanje iz kreveta ?
Brki
Dobro vecer cure,dame,zene.Imam upit.Naime imala sam raznih iskustava s testovima negativnim,muz i ja zelimo dijete i radimo na tome.Imala sam problema s neredovitim ciklusima,doktor mi ih je doveo u 29 dana tocno.U posljednje vrijeme mi kasni jedno 5 dana,nemam simptoma pms-a.Boli me u ledjima,spava mi se kao ludjaku,mlijeko,sir ne podnosim,odma moram na vc,a inace ih volim.Placljiva sam,a inace placem jako rijetko,mirna sam jako i puno se manje nerviram za razliku od proteklih ciklusa gdje bi bila ajmee zivcana.Radila sam test jucer,ClearBlue sa jutarnjom mokracom,sve je bilo ok osim sto je okomita crta tvorila trokut,iako je bila jako dobro i brzo vidljiva.Jutros sam opet s prvom mokracom radila test i ispalo je da je sad okomita u gornjem dijelu bila izlomljena,ali donju dio okomite crte ravan,malo sam izgleda popiskila prozorcic.Ima li itko iskustva s tim?Mozete li mi pomoc?Nemam pojma sta da mislim?!
Napravi jos jedan test al na nacin da se popiskis u casicu i uronis test u mokracu tako ces ga bez greske napravit. Premda, bila zakrivljena il trokutasta, mislim da ako je crtica tu da je to to :)
Drage moje,
trebam pomoć. Ovako, imam redovite cikluse, svakih 25 dana, mjesečnica 3-5 dana, bolna prvi, drugi dan.
Do sada je sve bilo ok, međutim ovaj mjesec sve nešto čudno. već par dana imam simptome pms-a a trebam dobiti tek za tjedan dana. Ne sumnjam da sam trudna jer nismo imali odnose u dane kad pretpostavljam da je ovulacija, a i redovito sam dobila prošli mjesec.
Ono što me muči je da nisam dobila nekui cistu ili nesto tome slično, pregled kod ginekologa moram čekati sto godina pa dok to dočekam ima li netko nekakvo iskustvo?
Puno hvala...
Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L
Bok Curke nova sam ovdje, pa ću možda uletiti sad s pitanjem koje je već načeto milijun puta...htjela bi jako Bebicu pa sad više valjda od silne želje ne razaznajem simptome pms-a od simptoma trudnoće, trebam dobiti za 10 dana, ciklusi si mu prosjek 29 dana,a već su me prije 4 dana počele boliti grudi,inače me krenu boliti 7-10 dana prije očekivane menstruacije...već sam toliko puta zabrijala i napravila test i naravno negativno sad ne znam jesam opet od silne želje zabraijala na simptome ili ne? Inače se moji simptomi pms-a po čitanju po forumu jako poklapaju sa simpotomima trudnoće tako da sam malo zbunjena...hvala puno curke :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji