Drage cure.
Trebam savjet Vas, jer doista sam vec luda i ne znam vise sto da napravim.
Situacija je sljedeca, zadnju menstruaciju sam imala 28.6 i obicno mi ciklus traje 30 dana, sa danasnjim danom mi kasni oko 10 dana. Test sam radila prije par dana i negativan je, i opet sam danas radila negativan. Otisla bih ginekologu, ali trenutno sam na sezoni i nisam u svom gradu, a i bojim se razocarenja, jer mi zelimo toliko ostati trudni vec skori 3 god. Dojke me ne bole, vec me bradavice peku na dodir, ne povracam ali osjecam mucninu, uopce ne mogu jesti zadnjih par dana, a kriza me ubijaju. Da li je koja od Vas imala takvo nesto? I jel postoje barem ikoje sanse da sam trudna? Inace, par dana prije menge uvijek znam da cu dobiti, ali sada nista.
Što me ne ubije, to me ojača...
Pozdrav jos jedamput :)
Znaci vec sam navela da se ja i dragi ne pazimo, zadnju mengu sam imala 25.07 prvih 3 dana bila je normalna, a od utorka samo smeckasti iscjedak koji je trajao do subote(1.8)...od petka (31.8) sam imala mucnine s tim da sam ta prva sva dana povracala. Mucninu sam imala do utorka, pa opet jucer.. Bila sam kod ginekologa koji je reko da je sve super, radila sam test, negativan. :( e sad probada me u jajniku za poludit...ja sam vise zbunjena i ni sama neznam kaj da radim... Ako tko ima savjet pomogo bi mi puno :D hvala
Ja isto ne znam kaj da mislim. Testovi negativni, jučer sam trebala giniću i nakon piškinja () vidim na papiriću ko niti crvene reku to je to dobit ću, otkažem pregled. I sad ni m od menge. Sutra idem na put. :(
Drage zene:)
Evo da samo javim da mi drzite palceve za sutra, kako mi kasni danas vise od 12 dana, narucila sam se za sutra kod privatnog ginekologa na pregled i ultazvuk pa cu tocno znati na cemu sam:)
Nista niti ovaj mjesec, mislila sam da je klima, more i dragi pored mene uspjeh da dobijemo +, ali izgleda da ćemo morati pricekati dok se ja ne vratim sa sezone. Nisam jos dobila, ali ginoc potvrdio veliko nista:(
Sortiraj odgovore
Najstariji