Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pamella
    07. Srpanj 2015. 12:05

pozdrav..evo danas se javljam s novim simptomima. Kičma me jako boli, trbuh i dalje kao pred mengu, i tvrd je. Ali ovako kičma me je samo znala boljeti za vrijeme menge. Imali li netko iskustva, bojim se da nebi ipak došla vještica nakon 2 god trudaa..

• mama@
    07. Srpanj 2015. 14:32

Pamella kao i ono prije... svi ti bolovi mogu biti simptomi trudnoce. Ja ti iskreno zelim da ti se nakon 2 god ostvari to i da M ni ne dode. Nemozes nista prije otkriti nego preko testa ako ti zakasni M ili da trazis od dr uputnicu da vadis krv i da preko bete vide dali si trudna. Nalaz bude kroz par sati

Josie2
    07. Srpanj 2015. 19:31

Book,nova sam ovdje.. ovako,sad me malo posavjetujte jer neznam sta mi je. Zadnja m.mi je bila od 25-29.6. Znaci trebam dobit za 21 dan! Ja vec tri dana imam smedi iscjedak (radimo na bebi).. dali sam mozda trudna? Sto mislite? Od zadnjeg ciklusa sam imala odnos dva puta.. molim vas pomagajte !!!

Josie2
    09. Srpanj 2015. 08:03

Iscjedak je prestao. Jutros u 7h,maalo otvorila oci,kad ono hoce sve van! Preskakala sam preko muža! Ali sam se uspjela suzdržat,jer ne volim povračanje a i bojim se! Evo pokušavam se smirit,jer mi se želudac non stop mrda. I imam bolove u trbuhu,ali u razmacima. Je li vama tako bilo? NE mogu dočekat da na testu vidim plusić!!! 😃😃😃😃

• Pamella
    09. Srpanj 2015. 13:10

Mislim da ništa ni ovaj put, dobila sam dan ranije, onak nekak mutne crvene boje, milsim da nije implatacijsko ipak. Užasne bolove imam trbuha i kičme.

Josie2
    09. Srpanj 2015. 15:21

Pamella,ne gubi nadu! Pokušaj se što više opustit! I sama sam takva. Nikad mi m.nije redovna pa stalno mislim da nam je uspjelo! Al jednom hoće 😄 držim fige 😉

• Pamella
    09. Srpanj 2015. 19:36

Joj užasno se osjećam..još imam mučnine i smrdi mi sve neznam zašto to iako sam dobila :/

Josie2
    09. Srpanj 2015. 23:38

Ma svašta si mi žene umislimo! Ja sam danas trčala iz trgovine koliko sam se htjela ispovračat. I tako sam došla kući praznih ruku,bez vrećica! A tek su mi krenuli plodni dani,a ja već imam simptome. Kažem,jutros sam se probudila,nisam ni progledala,sve van! Ali sam se suzdržala jer ne volim povračat i bojim se toga! Tako da sam i ja luda kao i ti i u potpunosti te razumijem 😉☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.