Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    16. Srpanj 2015. 16:24

Tena naravno da je moguce. I zelim ti to sve od . Zasluzila si nakon svega. Ali znas i sama kako to vec ide. Morat ces biti strpljiva tih 10-ak dana.

Tena9
    17. Srpanj 2015. 13:03

Hvala drage cure....ne želim  se opterećivati ali se naravno ipak nadam... Vidjet ćemo za manje od 10 dana ;)

Hvala vam joś jednom!!!!

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Maja58
    17. Srpanj 2015. 15:12

Tena ja isto imam zadnje dane to mjenjanje raslolozenja sad sam sretna sad bih plakala,  i imam boleve u trbuhu kao svaki tren da cu procuriti. Bradavice su mi postale osjetljive tek skroz malo na dodir, a grudi me ne bole.   Sto se tice stomaka sad boli sad ne trenutno imam neku bol u ledjima i trbuhu koja mi uzasno kvari raspolozenje i samo bih spavala, a kada legnem jedva zaspem.

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

• BettyBoop23
    22. Srpanj 2015. 16:06

Dobar dan! Imam jedno pitanje i znam da je veoma glupo Al da pitam. Ako mi decko svrsi na otvor vagine a nevina sam mogu li ostati trudna? Hvala i bez osuđivanja molim :)

• Maya20
    24. Srpanj 2015. 11:54

Drage mame, lijepi pozdrav! :-) nova sam na forumu, pa ako sam fulala temu, molim da me uputite.

Moja situacija je slijedeća:
    Početkom 7og mjeseca  bila samna medenom mjesecu. malo cuga, malo more, malo zezancija, puno ljubavi i zaključili smo- ajmo se prestati paziti. Menstruacija je bila 30.06-04.07. i tako smo cijeli mjesec opušteno "radili"..i radimo i dalje. i sad, unazad 4-5 dana imam mučnine, vrtoglavice, cice bole ko da ću sutra dobiti.. i jučer cijeeeli dan neko pulsiranje i peckanje (kao da me iznutra nešto grije) lijevo dole, ispod pupka. Obzirom da mi nije ni palo na pamet da bih od prve zatrudnjela i da sam zatrudnjela- pripisivala sam to tlaku, promijeni klime, eventualnoj crijevnoj virozi itd... Ali danas ujutro, ja kavopija jutarnja- nisam mogla kavu pomirisati, povraćala...i inače pušim kutiju dnevno, sada zadnjih par dana- ne ide, zapalim možda 2-3 i to dopola jer mi se odmah smuči...I sad već malo sumnjam. također, iako sam jako, jako tamnoputa (svi misle da sam mulatkinja, a nisam :-))- na dijelu iznad bradavica (di mi je "bijelo" od badića), vidim po 3-4 plave žile, kaj nikad nisam imala..

znam da je prerano za raditi test, mislim pričekati još minimalno tjedan dana.. ali kako si pomoći kod mučnina (koje sada traju po cijeeelee dane) i dali moram na nešto posebno paziti? 

Hvala svima na savjetima :D

maya

Kristinak
    27. Srpanj 2015. 22:29

Pozdrav cure...
    Situacija je sljedeća.Zadnju mengu sam imala 13.6.Ciklusi mi variraju od 28-35 dana.Meni je to normalno i nisam išla za tim da sam možda trudna.Kako mi nije dolazila 11 dana navećer napravim test  i bio je negativan.Ujutro ga ponovim i također negativan,test je bio Gravignost duo...Trbuh me boli sve te dane koda ću svaki tren dobit ali ništa..Rekoh prićekat ću još 2-3 dana pa da ponovim test..Danas se idem tuširat kad sam na trbuhu ispod pupka desna strana 4 crte i sa ljeve 2 manje crte kao strije....Da li je to nekakav znak,s tim da nikad nisam ćula da netko popuca tako rano..
    Radimo na bebi i ovo nam je drugi ciklus...Nadam se da će biti plusić,silno želimo bebu

• Vesela2
    02. Kolovoz 2015. 15:03

Meni kasni već peti dan, šta mislite bi li mogla bit trudna.... trabala sam 29.-tog dobit pa nisam...

Vesela

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.