Pozdrav cure,
iako imam uredne cikluse, prošli mjesec menstruaciju sam dobila dvaput, točnije 04.07. (kao redovnu) i 17.07. Isti dan, ginekolog mi je pripisao terapiju Duphastone tabletama, 15 dana (3x1). Od terapije je prošlo 17 dana, a menstruacija još nije stigla. Danas sam radila test koji je nažalost negativan.. Da li netko ima više iskustva po ovom pitanju? Zahvaljujem svima! :)
Drage moje, ja sam nova ovdje i još se ne snalazim.
MM i ja radimo na bebici i iščekivanje za test je veliko. ZM mi je bila 21.7., a dan ovulacije 9.8.
Budući da mi ciklusi nisu redoviti 28-35, ne znam kad je pravo vrijeme napraviti test. Simptome imam sve osim povraćanja. Što se tiče bazalne temperature: prekjučer je bila 36,7, jučer 36,8, a danas 36,9. Imam li nade?
Znam da su simptomi za trudnoću i PMS gotovo jednaki.Pozdrav :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
draga zabica25, bok
preporučam ti pričekati da prođe 35 dana koliko si rekla da ti je bio najduži ciklus (s obzirom da ti nisu redoviti) jer u suprotnom test bi ti mogao pokazati minus ako je napravljen prerano ;)
a što se bazalne tiče, to ti ne možemo reći ...to moraš pratiti sama, najmanje 2-3 mjeseca kako bi znala kolike su ti inače temperature u kojoj fazi ciklusa da bi putem temperature mogla nešto zaključiti...u drugoj fazi ciklusa, poslije ovulacije temp je inače povišena i značajnije pada tek na dan M ili dan prije M...nadam se da ti ovaj odgovor pomaže i nek ti je sa srećom u pravljenju bebača :)
i svakako nam javi kad saznaš
http://tinypic.com/?t=postupload
Cure mene zanima dali je ovo pozitivan test? Mjesecnica mi kasni 11 dana a mene probada u stomaku vec nekih tjedan dana. Nije stalno,nekoliko puta dnevno na 5 minuta..
Pozdrav drage zene :)
Nova sam i imam pitanje
Moj muz i ja bi htjeli bebicu
Zadnja M je bila 16.08, a plodni dani od 26-30.8
Nismo se pazili i imamo odnos svaki dan skoro
Od mogucih simptoma trudnoce imam : bolne i osjetljive grudi, posebno bradavice, lagani grcevi u predjelu maternice, od jucer bijeli iscjedak, jako brzo se umaram, 5 stepenica prodem i sva sam zapuhana, svaki dan nakon kuhanja rucka moram ic spavat jer mo se uzasno spava, nocu idem cca 2-3 puta piskiti, muci me zatvor, boli glava...
Moze li to bit trudnoca ? Ja se jako jako nadam da je :)
Inace, spontani sam imala u 12 mj 2014 godine..
Pozdrav drage moje :) Nova sam ovdje, nisam se uopće nadala da ću se tako skoro registrirati na ovu stranicu, čitati vaše postove a kamoli ja nešto priupitati. No uglavnom... zadnja menstruacija mi je završila 9.8., zadnji nezaštićeni odnos bio je 15.8. tada mi je i nekako započelo plodno razdoblje. ciklus mi je 29 dana.. kasnije nisam imala odnosa jer dragi radi van zemlje, a sada je vec 36ti dan kako je nema ( voljela bi da je niti nema i da je bebica u pitanju ). Test na trudnoću sam radila nakon 3 dana kasnjena (rano ujutro-prva mokraća), ali bio je - . Menstruacija mi nema naviku kasniti.. najduži ciklus mi je bio 31 dan.... da li da još pričekam pa da idem doktoru? da radim opet test? koliko su oni poudani uopće? jer čitala sam ovdje puno toga pa ne znam koliko se moram pouzdati na test...
hej itsprobablyme
dobro nam došla!pa gle, ja bi svakako na tvom mjestu još jednom test ponovila. ako bude negativan a od M i dalje ništa možda bi bilo dobro da odeš izvaditi betu i budeš sigurna :)testovi su pouzdani, posebno ako ih radiš tek od dana izostanka M...isto tako, nije rijetkost da su lažno negativni tak da....dosta cura koje su ostale trudne radile su testove tri dana nakon izostanka i pokazao im se minus a bile su trudne :)znam da je ovo malo zbunjujuće ali tak ti je to ps ako radite i planirate bebicu dođi nam se pridruži u grupu Tko planira i radi na bebi :)i svakako nam javi rasplet
hvala na odgovoru :))) pa čak i radimo na bebici i bili bi presretni da dobijemo taj blagoslov. Onda ću se rado pridružiti grupici :D i idem to napraviti upravo sad ;D
Sortiraj odgovore
Najstariji