Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivana2711
    14. Rujan 2015. 14:07

Pozdrav drage moje....evo i mene na forumu..ovako stoje stvari...  Dragi i ja radimo na bebi zadnja 2 mj....prošli mj je ipak došla vještica 17.8 i trajala samo 5 dana...bila je neka čudna...sad bi trebala doci za 5 dana (iskreno se nadamo da neće)...uglavnom,zadnjih 5 dana me bole grudi (kraj pazuha),inace bi me boljelo dan/dva prije...također osjetim laganu bol u donjem dijelu leđa i stomaka...osjecam se umorno i pred 2 dana sam imala malo povišenu temperaturu...zabrijavam li ja jer toliko želim vidjeti + ili je imala koja od vas iste simptome....
     Hvala unaprijed...

• @@@maja@@@
    26. Rujan 2015. 15:06

DRAGE ŽENE DOBAR DAN! NOVA SAM OVDJE...JA I DEČKO VEĆ OKO 2 GODINE RADIMO NA BEBI I NIKAKO NIŠTA,ALI MENE SADA ZADNJIH PAR DANA TJERA NA MOKRENJE SVAKIH 10 MINUTA,ALI DOSLOVNO,LAGANO ME PROBADA U DONJEM DIJELU TRBUHA I NEKAD U LIJEVOM NEKAD U DESNOM JAJNIKU INAČE IMAM BOLNIJE PLODNE DANE A OVAJ MJESEC NIŠTA NISAM OSJETILA..MENSTRUACIJU TREBAM DOBITI 28.10.PA AKO JE NEKA IMALA NEKOG ISKUSTVA S TIME....  

• Ukilele
    26. Rujan 2015. 15:29

Menstruqciju trebas dobiti 28.10. ili 9.??

• Ukilele
    26. Rujan 2015. 21:02

Cek sorry ja nezz jel ja nesto ne kuzim, al ako menstruaciju trebas dobit 28.10. kako mozes vec bit trudna a danas je 26.9. ?

• @@@maja@@@
    26. Rujan 2015. 21:18

ISPRAVAK...26.9.BIH TREBALA DOBITI MENSTRUACIJU

baby♡girl
    26. Rujan 2015. 21:24

28.10. ili 26.09. (danas) ?? Svakako napravite test na trudnoću onog dana kada bi vam trebala stići mjesečnica ili odite kod ginekologa.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Ukilele
    26. Rujan 2015. 21:26

Napravi test sutra, prekosutra. Ako si trudna test ce pokazat sigurno. Sto se tice simptoma to je individualno sve.. meni se recimo nije piskilo bas tako rano a mucnine nisam imala nikako.. to je sve od zene do zene.. jedino evo sto ti mogu rec je to da me bolilo isto kao da cu dobit.. test u ruke i znas na cemu si. Sretno!:)

• @@@maja@@@
    27. Rujan 2015. 15:49

Ma vec sam puno puta razocarala pa se bojim da ce tako i ovaj put bit!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.