Pozdrav drage moje....evo i mene na forumu..ovako stoje stvari... Dragi i ja radimo na bebi zadnja 2 mj....prošli mj je ipak došla vještica 17.8 i trajala samo 5 dana...bila je neka čudna...sad bi trebala doci za 5 dana (iskreno se nadamo da neće)...uglavnom,zadnjih 5 dana me bole grudi (kraj pazuha),inace bi me boljelo dan/dva prije...također osjetim laganu bol u donjem dijelu leđa i stomaka...osjecam se umorno i pred 2 dana sam imala malo povišenu temperaturu...zabrijavam li ja jer toliko želim vidjeti + ili je imala koja od vas iste simptome....
Hvala unaprijed...
DRAGE ŽENE DOBAR DAN! NOVA SAM OVDJE...JA I DEČKO VEĆ OKO 2 GODINE RADIMO NA BEBI I NIKAKO NIŠTA,ALI MENE SADA ZADNJIH PAR DANA TJERA NA MOKRENJE SVAKIH 10 MINUTA,ALI DOSLOVNO,LAGANO ME PROBADA U DONJEM DIJELU TRBUHA I NEKAD U LIJEVOM NEKAD U DESNOM JAJNIKU INAČE IMAM BOLNIJE PLODNE DANE A OVAJ MJESEC NIŠTA NISAM OSJETILA..MENSTRUACIJU TREBAM DOBITI 28.10.PA AKO JE NEKA IMALA NEKOG ISKUSTVA S TIME....
Cek sorry ja nezz jel ja nesto ne kuzim, al ako menstruaciju trebas dobit 28.10. kako mozes vec bit trudna a danas je 26.9. ?
28.10. ili 26.09. (danas) ?? Svakako napravite test na trudnoću onog dana kada bi vam trebala stići mjesečnica ili odite kod ginekologa.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Napravi test sutra, prekosutra. Ako si trudna test ce pokazat sigurno. Sto se tice simptoma to je individualno sve.. meni se recimo nije piskilo bas tako rano a mucnine nisam imala nikako.. to je sve od zene do zene.. jedino evo sto ti mogu rec je to da me bolilo isto kao da cu dobit.. test u ruke i znas na cemu si. Sretno!:)
Ma vec sam puno puta razocarala pa se bojim da ce tako i ovaj put bit!
Sortiraj odgovore
Najstariji