Pozdrav cure,
Pamella to se znalo i meni dogoditi, radili na bebi i dodjem u ducan kupovat dosla do ribe i hocu se ispovracati i onda dobijem mengu, sve je to zato jer mi opteretimo mozak toliko zelimo trudnocu da si stavimo u glavu da smo mozda trudne pa pocnemo nesvjesno umisljati, ja sam recimo prije toga ostala trudna a imala mengu preko trudnoce, nisam povracala, sam 9 dan nakon zaceca kad je zavrsila i menga osjecala se jako nemocna za sve i mislila sam da me ugvatila gripa da sam bolesna i slijedeca menga izostane i odem ja ginekologu kad ono ja 6 tjedana trudna, samo nazalost u 10 tjednu saznam da je plod zamro bas u tom 6 tjednu, da ne mislite da sam rodila, i ja se jos uvijek trudim da uspijem ostvariti trudnocu. ako slucajno mozes pogledaj na ogledalo da li ti je ona malo modra, cula sam da se po tomu skonta da je trudnoca u pitanju
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Ma bolje,da ne pogledam. Umislit ću si da je modra 😭😭 i još uvijek mi je loše. Žgaravica me ubija,želudac me toliko boli da ne mogu opisat. Ne mogu hodat,trbuh kao da mi je zategnut. Nisam ni na posao išla. Otišla u ljekarnu,objasnila sve i dao mi neke kapi,i sad ih pijem 3 puta na dan po 20 kapi. Valjda će mi bit bolje. Ali mu nisam rekla da sumnjam na trudnoću.
slažem se s Majom58, uvijek treba reći ako se i sumnja na trudnoću jer se u prvih 12 tjedana treba biti jako oprezan pri konzumaciji tableta. to je najrizičnije i osjetljivije razdoblje za plod.
curee..možda sam dosadna, al ovaj put mi je menga trajala 4 dana a inaće 6 dana ..??joj..imam milijon pitanja..a moj ginekolog na gidišnjem je do 15.8 ima li neko takvog iskustva
To su vam kapi na biljnoj bazi. U njemackoj samo tako imaju. Al bolje mi je od njih al kad nesto pojedem,kao da sam kamen pojela. Hvaka Bogu nocas nisam imala mucnine. Posto mi je bolje,necu piti kapi vise. Meni je tek sutra ovulacija (tako moj kalendar kaze),a ja imam simptome. Vidjet cemo. Non stop si motam po glavi da sam si mozda zeludac pokvarila samo da ne mislim na trudnocu,da se nebi opet razocarala. Al samobda znate kakvi su to bolovi. Kad me tera povracat (cim otvorim oci,preko dana ne) onako kao da mi se zeludac zateze . Neznam vise ni sama.
Dan...ne znan jesu li simptomi t ili m...bol u grudima i velike promjene raspoloženja...a imam za čekati još min 10 dana...
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Sortiraj odgovore
Najstariji