Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beronadi
    04. Listopad 2015. 15:23

Pozdrav žene majke kraljice ☺
    Nova sam tu ☺
    Mene zanima jel imao tko slično iskustvo. 
    U četvrtak sam bila kod ginekologa na redovan pregled, na ultrazvuku mi je vidjela nešto za što ona kaže da se poveća samo ukoliko je žena trudna ali da nemože potvrditi trudnoću jer nema unutra neke kesice koja bude vidljiva unutar toga. I govori da je mozda rana trudnoća i da se zbog toga ne vidi. 
    E sad, meni je zadnja menstruacija bila 13.9.
     A pošto sam ja nestrpljiva i stvarno nemogu dočrkat sljedeći tjedan pa jel imao itko slična iskustva i kolike su šanse da je trudnoća?

Mallaenna
    18. Prosinac 2015. 13:41

Drage mame i buduće mame... imam jedno pitanje za vas... ja sam jako nestrpljiva kao sto ste i vi možda bile kad je u pitanju jesam li trudna ili nisam... eh... sada.... mene muci bas to. Jesam li ili nisam... suprug i ja imali smo odnos sa snosajem prije osam dana... dan prije odnosa mi je bila ovulacija a sljedeci dan plodan dan.. cetvrti dan lagano sam osjetila primjene na meni grudi ko da su mi malo narasle a i bradavice povećale i bolne  i onaj krug oko bradavica mi je veci..  leda me bole  na pojedine mirise sam malo osjetljiva...a i boja bradavica mi se promijenila i kvržice isu izražajnije.. a i ućestalno mokrim... sto se tiče jela umjereno jedem. Maloprije sam i prvi put povratila ali malo..  sve mi je kiselo u ustima .već sam imala dvije trudnoće koje su nažalost bile neuspješno...i ovo mi je prvi put da su mi se simtomi ovako rano pojavili..ne znam dali je rano za praviti test posto je proslo tek osam dana... hvala unaprijed svima :)

MallaEnna

Mallaenna
    18. Prosinac 2015. 14:05

Veliki pozdrav svima ..imam jedno pitanje za vas… ja sam jako nestrpljiva kao sto ste i vi možda bile kad je u pitanju jesam li trudna ili nisam… eh… sada…. mene muci bas to. Jesam li ili nisam…Zadnja menstruacija mi je bila 27.11 i ciklus mi je svaki 31dan. suprug i ja imali smo odnos sa snosajem prije omosam dana…11.12. dan prije odnosa mi je bila ovulacija a sljedeci dan plodan dan.. cetvrti  sam primjene promjene na sebi.grudi ko da su mi malo narasle a i bradavice povećale i bolne  i onaj krug oko bradavica mi je veci..  leda me bole ..probada me u donjem djelu trbuha .. na pojedine mirise sam malo osjetljiva…a i boja bradavica mi se promijenila i kvržice isu izražajnije.. a i ućestalno mokrim… sto se tiče jela umjereno jedem. Maloprije sam i prvi put povratila ali malo.. .već sam imala dvije trudnoće koje su nažalost bile neuspješno…i ovo mi je prvi put da su mi se simtomi ovako rano pojavili..ne znam dali je rano za praviti test posto je proslo tek osam dana… hvala unaprijed svima :)

MallaEnna

• mihaela1507
    21. Prosinac 2015. 10:07

drage trudilice 
    pratim vas vec neko vrijeme i doslo mi je da podijelim svoje iskustvo s vama 
    naime,ostala sam trudna u drugom mjesecu i to neplanirano, no imala sam spontani u 7om tjednu trudnoce :( 
    vec dva mj aktivno pokusavamo,pratim plodne dane no nista se ne dogada,takoder pijem i vrkutu vec mjesec dana u nadi da ce pomoci…imam neki strah da necu moci zanijeti zbog spontanog jer se prvi put desilo tako lako i slucajno…
    menstruaciju sam zadnju imala 30.11. dakle sljedeca treba doci 26.12. posto mi je ciklus 26 dana
    osjecam se isto kao da trebam dobiti menstruaciju uskoro no imam neki psjecaj da nece doci kao i onda…a nisam umorna i ne spavam kao sto sam tada ostalo je sve isto,bol u grudima,bijeli iscjedak,sve si mislim da bi trebala imati iste simptome kao i prvi put? npr taj umor kojeg ja nemam sada…mislite da je moguce ne imati iste simptome? i vrijedi li ako ranije napravim test i koliko dana? 5 dana se cini dugo za cekati… 
    hvala na odgovoru i sretno vam zene <3

• kikica91
    13. Siječanj 2016. 12:50

Curke jel koja imala skican problemcic ko ja. Dali je mozda moguca trudnoca, naime zadnju menstruaciju sam imala 01.12.2015 nakon sto je poslje te trebala doci druga imala sam 4-5 dana u sluzi smedu krv nekad je bilo svjetlo rozo i od toga vise nista.... Radila sam test na trudnocu 06.01 i bio je negativan pa sam otisla kod ginekolkoga i rekao mi je samo da mi je sluznica maternice zadebljana 14mm i dao mi je Duphastone da pijem 10 dana pa ako ne dobijem da dodem opet... Imam vec 3 dana temp. 37.3, 37.5, 37.2 Dali je mozda bilo rano za test kad sam radila..? Danas je 6 dan od kako sam pocela piti i nema jos nikakvih naznaka da ce doci. Dali da opet napravim test? 😕

• kikica91
    13. Siječanj 2016. 12:53

Inace prosle godine sam imala 2 spontana… ali nakon ovog drugog posto je bila kiretaza ustabilile su mi se menstruacije… ciklusi su mi bili od 30-35 najdulje…. ne znam sto se sad poseremetilo… bas mi je to malo glupo da su se sad hormoni  tolko zbrckali a do sad je sve bilo ok. 

• spremniZAbebu
    13. Siječanj 2016. 16:44

pozdrav drage trudilice, nova sam ovdje i moj prvi post...moj zarucnik i ja smo krenuli raditi na bebi...do sad smo se pazili i m mi nije dolazila na vrijeme ali je dosla...uvijek mi je ciklus drugaciji pa si ne mogu racunati plodne dane ...uglavnom...prosli mj sam dobila 13.12. ali posto mi uvijek kasni ili dode dan prije mogu je sada ocekivati..samo što sada se osjecam nekako drugacije ...prvi put smo prakticki krenuli prije tj i nekoliko puta smo do sada..tj nismo pazili...radila sam test prije 2 dana sa onim testom koji otkriva rano..ali je bio negativan...ali ja sad vec 3 dana osjecam umor, stalno bi spavala, svaki čas idem mokriti, stalno bi nesto jela, (pocela sam jesti kisele krastavce iako bas ne volim nista kiselo jesti, a sad mi pase i stalno mi se pije mineralna) grudi su mi nabrekle i bole me, tj kao težinu osjecam, trbuh mi je natekao, tj osjecam ko da mi stalno netko stisce, i osjecam lagane bolove kao da trebam dobiti ali slabije i cijelo vrijeme..te sam vidjela krv na gacicama prije 2 dana..onako malo samo...inace su mi simptomi pms-a zivcanost, jede mi se slatko i dan kad trebam dobiti imam grceve ali oni dolaze na mahove i dosta su bolni i to je to...jako zelimo bebicu....i sad me opet strah kupiti test da se opet ne razocaram... recite mi drage moje dali mislite da su to sad izrazeniji simptomi pms-a ili mozda je naznaka da sam trudna? dali je koja imala tak simptome pa da nije bila trudna nego sam su bili tak izrazeniji simptomi...cekam placu da kupim test al ipak me zanimaju vasa iskustva i kaj mislite...lijep pozdrav

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.