Pozdrav!Prvi put sam na ovako necemu, ali moram pitat da li ste imali ovakvo iskustvo. Naime sa deckom koristim prekinuti snošaj vec duže vrijeme, planiramo bebaca. 31.07. sam dobila zadnju M, no nije bila kao i inače malo slabija dva, tri dana, a od utorka do subote smečkasti iscjedak, koji nije ni bio za ulozak, eventualno za dnevni. S tim da mi je uzasno muka od petka i povracala sam u petak i subotu, ali mucnina i dalje ne prestaje. Neznam da li je moguce da sam trudna? Posto sam imala mengu redovito, samo malo blazu nego inace, ali nista previse. Molim Vas za pomoć. :)
Vesela tebe se sjecam po nestrpljenju ako se ne varam
Ako ti kasni pet dana, zasto cekati s testom. Sutra fino popiski ujutro test i dobit ces odgovor. Jer samo kasnjenje m moze biti simptom trudnoce ali i ne mora. Sretno
Ribica 1991 ima slucajeva koji su imali kracu i oskudniju M nego inace i bili su trudni. Netko je imao nekoliko ciklusa M pod trudnocom. Mislim...ima toliko raznih i "cudnih" slucajeva koji se bas ne mogu naci u knjigama... ali su moguci. Sad, ne znam sta bih ti rekla dali i kada da napravis test jer se na M ne mozes osloniti trenutno. Ako zelis pod svaku cijenu znati rezultat..bilo bi najbolje da trazis uputnicu da izvadis betu. Ne znam kako ce test reagirati i kada je kasno tj.rano.
Pozdrav cure!
Nisam nova na forumu, ima curicu od 7 mj ali nova sam na ovoj temi :)
Mi se naime ne pazimo i sad menge nema već 60 dana. Inače su mi ciklusi koma, oko 40ak dana, čak nekad i više. Sad ne znam jel to normalno tako poslije poroda da je nema dugo il neš, prve poslije poroda subile u razmaku od tak 35-40 dana. Danas radim test, baby check s prvim jutarnjim i naravno da vidim crtu blijedu da nemre blijeđa haha i to samo pod određenim kutom ak se zagledam. Jurnem po clearblue digitalni i -. Baš sam se rastužila. Zadnji odnos je bio prije nekih 15 dana. Ne znam jel rano za test il što. U čet sam naručena kod dr i mislim si umrijet ću do tad. Grudi me bole, dolje me probada jako i donji dio leđa. I sve opet ispočetka, nadanja, simptomi, razočaranja.. ko da mi je prvi put.
Dea 15 dana nakon zadnjeg odnosa ti nije neko.mjerilo posto su ti ciklusi dosta dugacki i ne znas dali je tada bila O. Posto vec u četvrtak ides kod ginekologa. . Nemoj se dodatno opterecivati negativnim testovima. Pricekaj četvrtak i znat ces sve tocno. Sretno
test još nisam radila, misal sam pričekat još danas i sutra pa prekosutra ga uradit. zadnje sam imala 2.7 i trajalo mi 5 danapa opet je očekivala 29. tog pa ništa... evo sedmi dan mi kasni.... a valjda se desilo nešto u onih 8 dana koje sam pila terapiju da ostanem jer kažem očekivala sam je opet 28 mi dan pa još ništa od toga....
Vesela
Sortiraj odgovore
Najstariji