hvala na odgovoru...nazalost dobila sam... :( imas pravo...sad sam valjda sve to sad jako pratila jer do sad nisam toliko...pa sam pomislila da moze biti i jedno i drugo...a sto se tice krastavaca..trenutno njih doma imam a jelo mi se kiselo pa je to to, a ja ne volim kiselo pa me uhvatilo, ..pms... vise srece drugi put...:D ah znam da nije lako...malo me strah jer osoba koja mi je bliska je imala velike probleme i duuuugo joj je trebalo pa me to strah...jer imam policisticne jajnike pa imam cikluse svakakve i nikad ne znam kad imam plodne dane..nekad skuzim po iscjedku...al ne svaki mj...nadam se da ce se uskoro primiti....dok prode m bacamo se natrag na posao :D
Vidim da nas tu ima jaako puno s istom zeljom i nadom. Pa da i ja nekaj pitam,ak je ko voljan odgovorit mi. Vec 2 tjedna imam iscjedak ono obilan ko da voda curi. E sad,ja primjetila da se tu i tamo koja tockica pojavi kao krv. Jucer trebala M dobiti i nista. Ni pristeva koje imam inace u PMSu nema ni nervoze hehe. 2 dana "mlatim" po sirnom namazu od vlasca (inace ga ne papam) a i bradavice bole. I napravila ja jucer test i bio je - veliki da bi se sjetila da je ipak prerano bilo. Za koliko da ga ponovim? Tnx na odgovorimaa
Pozdrav drage mame,imam jedno pitanje inace nova sam ovdje…
Imam uredne cikluse na 28 dana….menstruaciju sam imala 12.12.2015 i eto ni danas dan je nisam dobila..inace radim na bebi vec 5 godina :(
radila sam test juce po podne pokazao se kao negativan,prije toga sam imala bolove u stomaku i popijem dvije velike solje caja a ovamo sam procitala da puno tecnosti prije testa smanji nivo hormona hsg
nemam nekih simptoma trudnoce osim jakog apetita i osjecam da mi je stomak jako natecen…imam jake bolove u bubrezima i ledjima
sto se tice dojki one su ok hahaha….nit bole samo su mi malo poteske hihi…
Zelim da cujem vase misljenje STA MISLITE DA LI SE RADI O TRUDNOCI iako cu ja cekati do petka pa otici ginekologu
Pozdrav cure, žene. Nova sam na stranici, i imam pitanje za vas.
Zadnju mm sam imala 22.12, i trebala sam dobiti prije 2 dana ali ništa. imam sve simptome mm samo jače. Jutros sam napravila test i crtica je bila skroz skroz svijetla ali prisutna.
Da li ste imali takav slučaj? Šta to znači?
Naime, radimo na djetetu još od ljeta i ništa se ne dogada, pretprošli mjesec mi je kasnila 2 dana i kad je došla trajala je jedva 3 dana, pa sam se zabrinula i otišla ginekologu koji me poslao da vadim hCG i bio je negativan, inače imam redovite cikluse.
Hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji