Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • spremniZAbebu
    14. Siječanj 2016. 20:06

hvala na odgovoru...nazalost dobila sam... :( imas pravo...sad sam valjda sve to sad jako pratila jer do sad nisam toliko...pa sam pomislila da moze biti i jedno i drugo...a sto se tice krastavaca..trenutno njih doma imam a jelo mi se kiselo pa je to to, a ja ne volim kiselo pa me uhvatilo, ..pms... vise srece drugi put...:D ah znam da nije lako...malo me strah jer osoba koja mi je bliska je imala velike probleme i duuuugo joj je trebalo pa me to strah...jer imam policisticne jajnike pa imam cikluse svakakve i nikad ne znam kad imam plodne dane..nekad skuzim po iscjedku...al ne svaki mj...nadam se da ce se uskoro primiti....dok prode m bacamo se natrag na posao :D

• BabyBlue
    15. Siječanj 2016. 02:09

Vidim da nas tu ima jaako puno s istom zeljom i nadom. Pa da i ja nekaj pitam,ak je ko voljan odgovorit mi. Vec 2 tjedna imam iscjedak ono obilan ko da voda curi.  E sad,ja primjetila da se tu i tamo koja tockica pojavi kao krv. Jucer trebala M dobiti i nista. Ni pristeva koje imam inace u PMSu nema ni nervoze hehe. 2 dana "mlatim" po sirnom namazu od vlasca (inace ga ne papam) a i bradavice bole. I napravila ja jucer test i bio je - veliki da bi se sjetila da je ipak prerano bilo. Za koliko da ga ponovim? Tnx na odgovorimaa 

• malehna
    19. Siječanj 2016. 14:24

Pozdrav drage mame,imam jedno pitanje inace nova sam ovdje…
    Imam uredne cikluse na 28 dana….menstruaciju sam imala 12.12.2015 i eto ni danas dan je nisam dobila..inace radim na bebi vec 5 godina :(
    radila sam test juce po podne pokazao se kao negativan,prije toga sam imala bolove u stomaku i popijem dvije velike solje caja a ovamo sam procitala da puno tecnosti prije testa smanji nivo hormona hsg
    nemam nekih simptoma trudnoce osim jakog apetita i osjecam da mi je stomak jako natecen…imam jake bolove u bubrezima i ledjima
    sto se tice dojki one su ok hahaha….nit bole samo su mi malo poteske hihi…
    Zelim da cujem vase misljenje STA MISLITE DA LI SE RADI O TRUDNOCI iako cu ja cekati do petka pa otici ginekologu

MFamily
    21. Siječanj 2016. 12:30

Pozdrav cure, žene. Nova sam na stranici, i imam pitanje za vas.
    Zadnju mm sam imala 22.12, i trebala sam dobiti prije 2 dana ali ništa. imam sve simptome mm samo jače. Jutros sam napravila test i crtica je bila skroz skroz svijetla ali prisutna. 
    Da li ste imali takav slučaj? Šta to znači?
    Naime, radimo na djetetu još od ljeta i ništa se ne dogada, pretprošli mjesec mi je kasnila 2 dana i kad je došla trajala je jedva 3 dana, pa sam se zabrinula i otišla ginekologu koji me poslao da vadim hCG i bio je negativan, inače imam redovite cikluse.
    Hvala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.